Экстра-лигаХмельницкий "Сокил" сыграет в одном турнире с чемпионом СегундыЛьвовГранд ліга Львова з міні-футболу: «Євробуд-КМ» обійшов «Здвиг» (+відео)Остальной мирДмитрий Иванов: «Это именно тот момент, когда нужно что-то менять в своей карьере» Экстра-лигаІгор Москвичов: «Тренерське чемпіонство – більш відповідальне»ХмельницкаяПреміум-ліга: лідерська рокіровка у дивізіоні 1 – «Прикордонник» змінює на вершині «Beerlogу» (оновлюється)Остальной мирЕвгений Валенко в Кубке УЕФА против Продэксима не сыграетСборная Украины«Побачили грандів жіночого футзалу»: лучанка розповіла про гру за збірну УкраїниЭкстра-лигаАндрій Федюк: "Україна багата на таланти, трохи терпіння і з'являться нові "Косенки", "Мансурови", "Москвичови" та "Корідзе"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 11] (Гранд & Перша ліга)ХарьковЛучшие голы 3-го тура 13-го Кубка ХарьковаВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 252 від 12/07/2017СумскаяСумы: обзор матчей Summer Championship-2017 (от 12 июля)Экстра-лигаВіталій Радевич: «Для мене і для «Енергії» сезон вийшов нестабільним, але вдалим» «Кубок Львівщини-2017» збере кращі команди України ОдессаЛетний Суперкубок Одессы. ПревьюВетераныСергій Кольцун: "Деякі команди ветеранів можуть грати в Екстра-лізі"Первая лига Вице-президент "Локомотива" Павел Некрасов: клуб продолжает жить и ищет возможности играть в Первой лигеПервая лига Олег Зозуля: «Везде будем бороться только за первые места»ТурнирыДнепр приглашает на Summer Dnepr Cup-2017!ЖитомирФК «Атлет-Житомир» – володар Кубку Житомирської області 2017 р.!

Віталій Радевич: «Для мене і для «Енергії» сезон вийшов нестабільним, але вдалим»

За підсумками сезону 2016/2017 р. р. гравець львівської «Енергії» Віталій Радевич був визнаний найкращим молодим гравцем Екстра-ліги (до 21 року). Прес-служба Асоціації футзалу України поспілкувалася з «вісімкою» «Енергії» про підсумки минулого сезону та про перспективи «зелено-білих» у новому чемпіонаті.  
 

- Віталіє, вітаємо тебе з визнанням. Що можеш сказати про те, що тебе визнали найкращим молодим гравцем Екстра-ліги?
- Дякую за привітання,насправді для мене це було неочікувано, але водночас дуже приємною новиною.

- Як ти оціниш сезон 2016/2017 р. р. для себе та для «Енергії»?
- Цей сезон як для мене, так і для «Енергії» був нестабільний, але ми змогли вийти у фінал і показати хорошу ігру, хоча в нас мало хто вірив, що ми будемо там. Тому, на мою думку, сезон вдався, але завжди є, до чого рости, так як перед нами в «Енергії» ставлять самі високі цілі.

- Чого, на твій погляд, не вистачило «зелено-білим», щоб захистити чемпіонський титул?
- Тяжко сказати. Ми виглядали добре, показували хорошу гру, мали багато моментів, але, на жаль, не використовували їх. Десь трохи фарту не вистачало.

- Цей сезон «Енергія» провела під керівництвом Валерія Легчанова, який змінив на тренерському містку Максима Павленка. Чи можеш ти якимось чином порівняти роботу цих двох тренерів?
- Перше, що хотілося б сказати, це те, що вони дуже хороші люди, які завжди готові допомогти і підказати. Вони багато чому навчили мене, завжди перед собою ставлять самі високі задачі.

- Який поєдинок, на твою думку, був найскладнішим для «Енергії» у цьому сезоні?
- У плей-офф усі матчі виявились тяжкими і напруженими, не можу виділити якийсь з них.

- Серед усіх матчів минулого сезону експерти кажуть, що у цьому сезоні, особливо у плей-офф, ти встиг зарекомендувати себе як лідер, коли були відсутні деякі провідні гравці. Ти дійсно можеш взяти гру на себе у відповідальний момент?
- Думаю, так.

- Продовжуючи тему минулого питання: наслідком чого, на твою думку, стали ті червоні картки, які ти заробляв, і які, можливо, були необов’язковими?
- Погоджусь з Вами. У Херсоні дійсно заробив необов’язкову червону картку, але я також ще росту, в мене не так багато досвіду. Для мене це урок на майбутнє.

- Зараз «Енергію» залишили кілька провідних гравців: брати Грицини та Роман Кордоба. Чи готовий ти після цього стати новим лідером «Енергії»?
- Головне, щоб я приносив користь команді, а там побачимо.

- Давай поговоримо про молодіжну збірну України. Як ти оціниш минулий сезон для нашої «молодіжки»?
- Позитивно. Десь прикро, що не змогли з Ірану привезти перемогу, але у Словаччині хлопці виграли два рази. Ми показуємо хорошу гру і, найголовніше, є результат.

- Перед товариськими матчами зі збірною Словаччини тренерський штаб не викликав гравців «Енергії» та «Локомотива», які були задіяні у матчах плей-офф Екстра-ліги. І в той же час виникла неприємна ситуація з гравцями «Сокола». Якщо не секрет: у той момент не виникало відчуття, що ти міг би допомогти збірній?
- Так, хотілось допомогти. Вийшла неприємна ситуація, але хлопці та тренерський штаб впорались, і в результаті привезли дві перемоги до України.

- Неможливо не спитати про ситуацію з «Локомотивом», адже після того, як він знявся з Екстра-ліги, українські любителі футзалу будуть позбавлені можливості спостерігати за класичним протистоянням «Локо» та «Енергії». Що ти можеш сказати з цього приводу?
- Прикро, що такі команди з великою історією знімаються з Екстра-ліги. Але сподіваємось, що в майбутньому ми зможемо спостерігати за такими поєдинками, і «Локомотив» повернеться якнайшвидше.

- Наступний сезон – дуже важливий для «Енергії». Як ти вважаєш, після кадрового перезавантаження «зелено-білі» зможуть виступити як мінімум не гірше, ніж у минулому сезоні?
- «Енергія» завжди перед собою ставить самі високі задачі, і ми будемо старатись боротись за найвищі нагороди, а згодом побачимо. Не хочеться загадувати наперед.

- А які цілі на наступний сезон ставиш ти перед собою? Чи будеш робити все для того, щоб відстояти своє звання найкращого молодого гравця Екстра-ліги?  
- Найголовніше - це допомагати команді і показувати хорошу гру, а там побачимо.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.