Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Визначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-Франківську

"Дракони" дізнались календар матчів домашнього міні-турніру


Матчі Основного раунду Ліги чемпіонів УЄФА в Івано-Франківську пройдуть 28-го жовтня (перший ігровий день), 29-го жовтня (другого ігровий день) та 31-го жовтня (третій ігровий день). Час початку матчів у Манежі ІФФКФВ о 15:00 та 19:00.

Домашній міні-турнір "дракони" розпочнуть поєдинком проти азербайджанського "Аразу" у четвер, 28-го жовтня. Наступного дня, 29-го жовтня, суперниками "Урагану" стане "Лічені" з Косова, а завершальним поєдинком стане протистояння з румунським "Юнайтед Галац", яке пройде 31-го жовтня. Всі матчі за участю "драконів" розпочинатимуться о 19:00. 

Ліга чемпіонів УЄФА. Основний раунд. Група 6
м. Івано-Франківськ, манеж КФВ

28 жовтня (четвер)
15:00 "Юнайтед Галац" (Румунія) – "Лічені" (Косово)
19:00 "Ураган" (Україна) – "Араз" (Азербайджан)

29 жовтня (п'ятниця)
15:00 "Араз" (Азербайджан) – "Юнайтед Галац" (Румунія)
19:00 "Ураган" (Україна) – "Лічені" (Косово)

31 жовтня (неділя)
15:00 "Лічені" (Косово) – "Араз" (Азербайджан)
19:00 "Ураган" (Україна) – "Юнайтед Галац" (Румунія)

ДО УВАГИ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ

Друзі, ми втішені вашою увагою до проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-Франківську і ажіотажем навколо продажу квитків на матчі єврокубка. Інформація щодо продажу квитків буде оприлюднена не раніше, ніж за два тижні до початку змагань. Саме тоді стане відомою квота кількості глядачів на трибунах, а у випадку запровадження більш жорстких карантинних обмежень матчі можуть пройти і без глядачів.

Також повідомляємо, що сезонні абонементи на матчі Ліги чемпіонів діяти не будуть. Попереднього бронювання квитків також немає, адже, станом на сьогодні, невідома квота кількості глядачів на трибунах. Тож просимо поставитись з розумінням до цієї ситуації та набратись терпіння допоки не з'явиться офіційна інформація.

Дякуємо за розуміння!

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.