ИспанияХесус Эрреро («Мовистар Интер»). Лучшие сейвы в сезоне-2018/19БеларусьАлександр Даниленко: «У «Форте» очень преданные болельщики»Экстра-лигаЗаколдованный Львов: "Продэксим" в гостях проиграл "Энергии"Юношеский футзалОприлюднено перелік гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборіКиевТарас Самборський: «Виграли чемпіонат світу завдяки командній грі, навички якої шліфували у Київській футзальній лізі»БеларусьБеларусь. Победа БЧ, неудача «Витэна», покер Михаила Грицыны и хет-трик Дениса МазногоЭкстра-лигаПетра Шотурму визнано найкращим футзалістом 2018 рокуЧехия«Спарта» выходит в финал плей-оффЖенский футзалЮлія Дударчук покидає полтавську команду «ПЗМС»РумынияРумыния. Финал. Две победы «Империал Вет»ПортугалияДиего Ронкальо: «Мы могли бы выиграть Лигу чемпионов»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 6-й тур. Прогноз від Дмитра СорокінаПервая лига «Ураган-2-КФВ» – бронзовий призер Першої лігиКазахстанИгрок сборной Азербайджана перебирается в чемпионат ОАЭИталияИталия. «Наполи» сравнивает счет в серии, «Пезаро» – в шаге от финала плей-оффФутзал в миреМежконтинентальный кубок-2019: определились участникиПервая лига Первая лига. Серия за 3 место. 2 матч. LIVE!ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы вторых матчей 1/4 финала плей-оффИспанияДиего Зуффо («Барса Ласса»). Лучшие моментыПольшаПольша. Экстракласа. 25 тур. «Торунь» берет «серебро»

Юлія Дударчук покидає полтавську команду «ПЗМС»

Футзалістка команди Миколи Кудацького хоче спробувати себе в іншій команді


Фото Богдан Проскуров

Капітан полтавської жіночої футзальної команди «ПЗМС» Юлія Дударчук залишає полтавську команду. Чутки вже сватають Юлію до київського «Будстару», але футзалістка спростувала цю інформацію. Де Юлія продовжить кар’єру невідомо, проте точно відомо, що вона точно залишає Полтаву.

Юлія Дударчук народилася на Волині, а до Полтави переїхала у 2010-му році. Тут під керівництвом Сергія та Ольги Ягодкіних Юлія виросла як гравець, і виступала в основі полтавської «Ніки», а потім «ПЗМС». У «ПЗМС» Юлія була капітаном, і як представник полтавської команди, викликалася до збірної України. У складі національної команди Юлія Дударчук посіла четверте місце на першому в історії Чемпіонаті Європи з футзалу серед жінок.

Владислав ВЛАСЕНКО,
«Полтавщина Спорт»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.