Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE!АматорыІвано-франківські лікарі виграли Чемпіонат УкраїниСборная УкраиныУкраина vs. Италия. Послесловие, или «кнутом и пряником»Кубок УкраиныКубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудняВолынскаяЗаБРЕНДувати «будівельників»: Луцьк готується до першості області з футзалуКубок УкраиныКубок України. RED (Київ) – PVM (Харків). АнонсОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 6 тура Премьер-лиги 2017-18Футзал в миреТоварищеские матчи сборных 3-6.12.2017 (обзоры)ХмельницкийСергій Малукалов: “Цілі у нас максимальні”Экстра-лигаВячеслав Чуднов: "Приветствую агрессивный футзал"Сборная УкраиныСборная Италии переиграла Украину в Харькове (+ пресс-конференция)Сборная УкраиныУкраїна - Італія. Матч №1. Післяматчева прес-конференціяОдесскаяИзмаил. 4-й тур. "Таможенник" обыгрывает чемпионаТернопольскаяФутзальні справи Тернополя. Третій тур - новий лідер (Відео)ВолынскаяБез Надії, але з "Хоровом". Огляд кубкових вихідних у ЛуцькуВинницкаяФутбольний Тиждень 273 від 6.12.2017НиколаевНиколаев. 4 тур: «Стакан» отбирает очки у БМВЗапорожьеЗапорожье. 7 тур: "Колесо-Центр" уходит в отрывСборная УкраиныОлександр Косенко: «Виграли, але є інформація для роздумів»ОдессаОдесса. Лига Содружества. Высшая лига: потеряли все!

«Золота Осінь-2017»: прев’ю другого ігрового дня

У суботу, 30 вересня, на відкритих майданчиках СК «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжаться змагання за Кубок Львова з футзалу на відкритих майданчиках «Золота Осінь-2017».

У турнірі, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як), беруть участь вісім команд, які розділені на дві групи.
 

У групі «А» центральним поєдинком ігрового дня має стати між лідером АК «Старявою» та «Гранд Галичиною» з Великого Дорошева. Першим, щоб вийти у наступний раунд змагань, потрібно не програти, а команду Ігоря Піха влаштує лише перемога.

Цікавими обіцяють бути поєдинки і в групі «B». Після першого туру в активі трьох команд «Інстал-Плази», «Нової Поліції» та  «Ен Джі Метал» по три залікові бали. Плюс у другому турі за домовленістю з організаторами всі свої три поєдинки зіграє «GTL».

Розклад матчів на 30 вересня (СК «Електрон», вул. Чупринки, 130)

10:00 «GTL»- «Ен Джі Метал»

10:50 «АК Старява» - «Гранд Галичина»

11:40 «GTL» - «Інстал-Плаза»

12:30  «Фест!» - «Мафія»

13:20 «GTL» - «Нова Поліція»

Нагадаємо, що до наступного раунду змагань з кожної з груп вийдуть по дві кращі команди за підсумками одноколового турніру, а дві команди, що посядуть третє та четверте місце відповідно, зіграють у «Кубку Надії».

Джерело - Асоціація футзалу Львівщини

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.