Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 6-го тура: хватит ли «Энергии», чтобы расплавить «Титан»?Кубок Украины“Галицька Здоба” – “Віза-Вторма”. Погляд зсерединиЛуцкВолинь. Презентація сезону 2017/2018ЖитомирБогдан Бондарчук: «Перед командою “Леви KROSCHU” стоять лише найвищі задачі»ЛьвовПрезидент БС «Маркет-Крікет»: Наше чемпіонство – заслуга усієї командиЭкстра-лигаИгорь Калинин: «Надеюсь, что приход Кирилла Красия будет для ребят хорошим толчком по-новому доказать свою состоятельность!» Экстра-лига«Цифры знают все»: первый хет-трик и молчание СвиридоваЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 5. Лучшие голы, комбинации и сейвыКубок УкраиныВиталий Сурич и Максим Чернов: «Мы постепенно растем»СумыСумы: обзор матчей Кубка Лиги АФС (программа "Спорт Ревю" от 18 октября 2017)Кубок УЕФАМихайло Грицина: «Перемогти клуб рівня «Кайрата» – неймовірне щастя»Кубок УкраиныВиктор Пантелейчук: «Хочу перевести команду из аматоров в профессионалы»Кубок УЕФА«Продэксим» узнал соперников в элитном раунде Кубка УЕФАЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5. Трудная победа чемпионаКубок УкраиныКубок України. Бойова нічия «Галицької Здоби» та «Візи-Вторми»Сборная УкраиныВіталій Одєгов: «З остаточним варіантом складу ще до кінця не визначився»Футзал в миреОдесская «IPA» – чемпион мира по футзалу среди полицейских «35+»!Кубок УкраиныКубок Украины. "АРПИ Запорожье" добывает волевую победу в ХарьковеБеларусьБеларусь. 7-й тур: впереди «Столица» и «Лидсельмаш»Кубок УкраиныКубок України. Попередній етап. "Галицька Здоба"(Львів) -"Віза-Вторма"(Івано-Франківськ) 2:2

«Галицька Здоба» – переможець «Відкритого Кубка Львова» з футзалу

У неділю, 15 жовтня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбулися вирішальні матчі «Відкритого Кубка Львова» з футзалу. Протягом трьох днів шістнадцять команд із різних ліг Львівщини визначали переможців у головному та втішному кубках. Турнір відбувся за підтримки Львівської міської ради (програма «Відкриті Кубки Львова) та пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як).

Змагання стали хорошою репетицією для команд перед зимовим чемпіонатом, який стартує наприкінці жовтня. У фінальному матчі за головний трофей змагань зустрілися «Галицька Здоба» (у півфіналі були сильнішими за «Фуджікуру») та «Євробуд-КМ» (пройшли «CoreValue»).

З перших хвилин гри гравці «Галицької Здоби» захопили ініціативу, багато атакували, але впевнено у воротах «євробудівців» грав їхній кіпер Віталій Кадира. І лише після того, як «здоба» замінила воротаря на п’ятого польового гравця, цій команді вдалося відкрити рахунок у зустрічі. Влучним ударом відзначився Андрій Перун. Саме за мінімальної переваги «Галицької Здоби» й завершився перший тайм цього поєдинку.

На початку другого тайму підопічні Сергія Тригубця подвоїли рахунок в зустрічі. З передачі того ж таки Андрія Перуна відзначився Володимир Данилюк.

Через декілька хвилин інтригу в цьому протистоянні спробував повернути Роман Вишиваний, який скоротив відставання своєї команди до мінімуму. Проте, це було ненадовго. Після контратаки «Здоби» відзначився все той же Перун. Довершив перевагу своєї команди Володимир Котович, який ударом в порожні ворота поставив «жирну» крапку у цьому протистоянні. «Євробуд-КМ» дав гідний бій у фіналі, однак «Галицька Здоба» була трішки сильнішою.



У підсумку перемога «Галицької Здоби» з рахунком 4:1 не тільки у фіналі «Відкритого Кубка Львівщини», а й на турнірі загалом.  

Щодо втішного «Кубка Престижу», то у вирішальній битві за трофей зустрілися «Львівгаз» та «Енергія-2». На шляху до фіналу команди по черзі обіграли «Інкогніто» - 5:1 та АК «Старяву» - 6:5.

У вирішальному матчі боротьби як такої не вийшло. Молоді «енергетики» легко переграли свого суперника. Єдине, що вдалося зробити гравцям «Львівгазу», так це підсолодити гіркоту поразки. У підсумку - 6:1 перемога «Енергії-2» й саме ця команда стала володарем втішного трофею.

Після завершення усіх поєдинків відбулося нагородження переможців та призерів турніру. З рук віце-президентів Асоціації футзалу Львівщини Олега Верещинського та  Мар’яна Лозинського, а також Петра Закалюжного (голова комітету з організації та проведення змагань АФЛ) команди отримали заслужені Кубки та медалі. Індивідуальними нагородами були відзначені кращий гравець турніру Олександр Дудаш (Євробуд-КМ) та кращий воротар турніру Антолій Стасюк («Галицька Здоба»). Останній доклав чимало зусиль до перемоги своєї команди на турнірі, неодноразово підтверджуючи свій високий рівень.

Джерело - galinfo.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.