ОдесскаяОдесса: в пятой лиге, что ни тур – смена лидера!Аматоры Чемпіонат України. Друга ліга. "МКВ" і "Солтекс" перемагають суперниківКиевКиев. Анонс Второй лиги. «Укрэксимбанк»-«GoodLogistics» и другие невероятные противостоянияУжгородУжгород: анонс 4-го туру УФЛНиколаевскаяНиколаев, обзор от Анастасии Мехедовой: Первая победа «Импульса»!Желтые ВодыЖелтые Воды: обзоры минувшего тураЖитомирскаяЖитомир, анонс туру: чи побореться "Візаж" за бронзу?ВолынскаяВолинь. Анонс. Завершуємо «регулярку»!СумскаяСумы, анонс 12-го тура Высшей лиги: допустит ли СКИФ вторую осечку?КиевАнонс Первой лиги Киева. Супер-матч «Джуниорс» - «Атлетик», и другие интриги тураХмельницкаяПреміум-ліга: топ-15 кращих голів 11-ого туру та матчів-відповідей 1/2 фіналу КубкуДнепрВторая лига. Группа 5. Мясная традиция - Екатеринославхлеб 4:5ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 12-го тура Премьер-лигиУкраинаВіталій Радевич: "Матчі в Ірані – перший виклик на такому рівні"ЧеркасскаяЧеркащина. Символічна збірна 8-го туруХмельницкаяХмельницький: супергол у дивізіоні 5 Преміум-лігиОдессаОдесса, Премьер-лига. «Blasco Nostalgia» - «Черное море» 3:7КраматорскКоксохим разбивает Сапфир в КраматорскеЧеркасскаяЧеркащина: голи 8-го туру Чемпіонату Черкаської області з футзалуХарьковскаяПревью 9-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017

Чемпіонат України. Друга ліга. "МКВ" і "Солтекс" перемагають суперників

Щойно в СК "Будівельник" зіграно два матчі 5-го туру Чемпіонату України з футзалу в другій лізі.

"Рувер" – "МКВ" 1:5
Голи:
Андрійченко А. – Бральчук 2, Коллінс, Златов, Соцький
 
 
Рувер вийшов на матч із величезним бажанням проявити себе на очах у рідної публіки. На відміну від гри в Одесі, коли черкасці вирішили зіграти від оборони і залишилися тоді без м'яча, сьогодні вони агресивно йшли у відбір і на десять хвилин вимкнули суперника. А з іншого боку не створили нічого біля чужих воріт. Завадила велика кількість браку в роботі з м'ячем. Перший гол одесити забили на 13-ій хвилині – Бральчук зіграв на добиванні – 0:1. Надія на інший сценарій не зникала ще три хвилини, доки МКВ не забив другий. Далі шлюз відкрився і на перерву Рувер пішов, поступаючись 0:5. 

У другому таймі одесити дозволили собі віддати ініціативу білим. Косун і партнери почали потихеньку підсипати моментів на чужі ворота і мали достойний вигляд. Утім, МКВ не відчув небезпеки, бо сидів "на подушці" товщиною в п'ять голів. Один із гострих моментів припав на 26-ту хвилину, коли Вівденко і Болюк розстрілювали голкіпера, але м'яч не зайшов. Лише за 4 хвилини до кінця Рувер розмочив рахунок ударом Андрійченко Артема, який встановив остаточні цифри на табло – 1:5 на користь МКВ.
 
 

"Епіцентр" – "Солтекс" 1:4
 Голи:
Яворський – Стєпанов, Калініч 2, Лобов
 
 
Епіцентр передбачувано поступається Солтексу, але робить це достойно. Перший тайм від стартової до двадцятої хвилини команда будівельного гіпермаркету зіграла другим номером, пропустивши два голи: Лобов двічі поспіль зіграв у відборі в центрі майданчика і організував два голи – Стєпанову і Калінічу – 0:2. 

А от в другому таймі Епіцентр активізувався. Команда без тренера почала завдавати Солтексу багатенько клопоту в обороні і персонально Магльованому. Помаранчеві уже не домінували, як до перерви. Підопічні Лісняка вимушені були показати, як тренер навчив їх оборонятися, діяти без м'яча. Вони це зробили. Витримавши шквал атак Епіцентра, зловили його на контратаці і Лобов уже забив власний гол – 0:3. Однак невдовзі Яворський все ж сколихнув сітку лідерів чемпіонату – 1:3. Близьким до ще одного голу був Дєдов, але на останньому рубежі Магльований врятував. І вже за дві секунди до сирени Солтекс втік у чергову "контру" і забив четвертий – 1:4 на користь команди Солов'я.




Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.