ОдесскаяОдесса: в пятой лиге, что ни тур – смена лидера!Аматоры Чемпіонат України. Друга ліга. "МКВ" і "Солтекс" перемагають суперниківКиевКиев. Анонс Второй лиги. «Укрэксимбанк»-«GoodLogistics» и другие невероятные противостоянияУжгородУжгород: анонс 4-го туру УФЛНиколаевскаяНиколаев, обзор от Анастасии Мехедовой: Первая победа «Импульса»!Желтые ВодыЖелтые Воды: обзоры минувшего тураЖитомирскаяЖитомир, анонс туру: чи побореться "Візаж" за бронзу?ВолынскаяВолинь. Анонс. Завершуємо «регулярку»!СумскаяСумы, анонс 12-го тура Высшей лиги: допустит ли СКИФ вторую осечку?КиевАнонс Первой лиги Киева. Супер-матч «Джуниорс» - «Атлетик», и другие интриги тураХмельницкаяПреміум-ліга: топ-15 кращих голів 11-ого туру та матчів-відповідей 1/2 фіналу КубкуДнепрВторая лига. Группа 5. Мясная традиция - Екатеринославхлеб 4:5ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 12-го тура Премьер-лигиУкраинаВіталій Радевич: "Матчі в Ірані – перший виклик на такому рівні"ЧеркасскаяЧеркащина. Символічна збірна 8-го туруХмельницкаяХмельницький: супергол у дивізіоні 5 Преміум-лігиОдессаОдесса, Премьер-лига. «Blasco Nostalgia» - «Черное море» 3:7КраматорскКоксохим разбивает Сапфир в КраматорскеЧеркасскаяЧеркащина: голи 8-го туру Чемпіонату Черкаської області з футзалуХарьковскаяПревью 9-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017

Волинь. Анонс. Завершуємо «регулярку»!

Любителів волинського футзалу чекають ще одні гарячі вихідні. Саме майбутній уік-енд повністю визначить пари першого раунду плей-офф у всіх восьми лігах чемпіонату області. Тож можна не сумніватися: усі команди будуть битися за кращих суперників, навіть незважаючи на те, що у чвертьфіналах зіграють усі 64 колективи волинські футзальні колективи…

У Суперлізі переможці регулярного чемпіонату вже визначилися – ним після емоційної перемоги у попередньому турі став «Вотранс», тож звітна гра для них нічого не вирішує. Як, власне, і для суперників з «Вілії», яка вже точно не зрушиться з сьомого місця у таблиці. Втім, командам треба залишатися у тонусі, та й черговою можливістю перевірити глибину заявки та провести якісь кадрові експерименти напередодні більш важливих поєдинків скористатись ніхто не проти.

Якщо «Вотранс» свого суперника по плей-офф – копачівське «Торпедо» - уже знає, то доля другої сходинки у таблиці вирішуватиметься у заочній боротьбі «Ковеля-Волині», «Волиньагротеха» та «Надії». У випадку перемоги над аутсайдерами чемпіонату з Рожищенського району «червоні» забезпечать собі місце одразу за лідерами «регулярки». А центральним у турі стане протистояння «Волиньагротеха» та «Шанс-Авто»: лучани перемогою можуть залишити себе на нинішній третій позиції, а поразка опустить їх нижче за ковельського суперника. Не менш цікавою повинна стати гра «Надії» проти «ЛСТМа», де діючі чемпіони спробують перервати серію з трьох матчів без перемог у обласній футзальній першості.

Вже відома одна пара чвертьфіналу вищої ліги: «Надія-2» уже забезпечила собі перемогу в тутешній «регулярці», а її суперником стане «Нова лінія», яка ще не знала смаку перемог у чемпіонаті. А цього тижня командам доведеться зіграти проти надзвичайно мотивованих суперників: горохівський «Кураж» спробує стрибнути на друге місце у таблиці. При цьому «ПАККО» має програти землякам «червоно-чорних» з «Агропродукта». «Екоресурси Волині» у матчі проти аутсайдерів дивізіону спробують продовжити виграшну серію до чотирьох ігор, а млинівська «Вікторія» у випадку перемоги над луцькими одноклубниками має шанси стрибнути у верхню частину таблиці.
 

Беззаперечне лідерство «Динамо» у першій лізі не залишає її без цікавих матчів. Найголовнішим протистоянням сьомого туру тут буде гра «Олімпії» та «Теремно хліба», де визначиться доля другого місця у таблиці. Перемога «Мідаса» над «ДжеРостом» на 99 відсотків виведе команду на третю сходинку в таблиці (теоретично ці хлопці можуть навіть другими у таблиці, але лише за умови поразки «Олімпії» з рахунком 0:3). Ну а «Бренд груп» повинен зробити диво та виграти переможців «регулярки», аби не потрапити на них вже у першому раунді плей-офф.

Матчі другої ліги розтягнуться на обидва вихідних. Справа у тому, що ще у суботу перенесену попереднього тижня гру проведуть «Володимирівка» та «Колос». А вже наступного дня «заруба» очікується між конкурентами у боротьбі за другу сходинку у таблиці напередодні плей-офф – «Стеллою» та «Зимним». Рівну з ними кількість очок має «Володимирівка»: з грою в запасі минулорічні переможці Кубка області можуть навіть виграти регулярний чемпіонат. Втім, у те, що «Авангард-040» не скористається можливістю виграти у останньому турі у «Мар’янівки», особливо не віриться.

«Крейсерський» хід «Топільного» у третій лізі довів команду до першої сходинки у турнірній таблиці. Тепер ця «комашка» дуже здивує, якщо не захистить здобуте у попередніх турах перемогою над аутсайдерами змагань з «Вотрансу-2». Цей матч буде відкривати програму суботніх ігор у спорткомплексі «Арена Спорт». А закриватиме її битва, скоріш за все, за друге місце у таблиці – між «Оликою» та «Нововолинськом». Поразкою когось з цих суперників готові скористатися гравці «Рятівника», які розраховують на перемогу в поєдинку проти «Модерн-Експо».

Гравці «Забіяки» мусять забезпечувати перше місце у змаганнях четвертої ліги лише в останньому турі. При цьому й суперник у лідерів буде непростий – програму ігрової неділі представники відомого м’ясного бренду відкриватимуть поєдинком проти «Бережанки». Невдачею готові скористатися найближчі переслідувачі з млинівської «Юності» - їм у сьомому турі протистоятимуть аутсайдери змагань з Цумані.

Серйозну заявку на перемогу в п’ятій лізі зробили гравці «Любарта»: відстоювати першу сходинку в таблиці цього тижня їм доведеться матчем проти «Торчина». Також уік-енд прикрасить битва донедавна непереможної «Юності» з Переспи та «Фіміама». У шостій лізі останній тур вирішуватиме долі місць у середині турнірної таблиці.

А доки команди готуються до наступних ігор, ми пропонуємо насолодитися найкращими моментами центральних протистоянь минулого тижня. Відтепер такі відео огляди будуть приємною традицією нашого сайту. А якщо ви погоджуєтесь, що ніяке відео не зрівняється з живим переглядом якісного футзалу – чекаємо на вас цієї суботи та неділі! Не пошкодуєте!    

4 лютого (субота)

7-й тур Регулярного чемпіонату Волині

Центральний майданчик

Третя Ліга


9.00    Вотранс-2 – Топільно
10.00  Козаки - Метеор
11.00 Рятівник – Модерн-Експо

Друга ліга

12.00 Володимирівка – Колос  

Вища ліга

13.00 Агропродукт – ПАККО 

Суперліга

14.00 Вілія – Вотранс  
15.00 Надія – ЛСТМ  
16.00 Волиньагротех – Шанс-Авто
17.00 Торпедо - Ковель-Волинь 

Вища ліга

18.00 Вікторія Л – Вікторія М  
19.00 Кураж – Надія-2  
20.00 Нова лінія – Екоресурси

Третя ліга

21.00 ФК Олика – Нововолинськ

Майданчик №1

6-й тур Чемпіонату Волині серед дітей

U-9


10.40  Юніор-Мідас – Адреналін09 Юнайтед

Кубок U-11

11.20  Адреналін06 – Адреналін06 Юнайтед

7-й тур Регулярного чемпіонату Волині

Шоста ліга

12.00 West Side – Hudson
13.00 Приват - Tatrafan Film

П’ята ліга

14.00 Колос-2 – Шігірюм
15.00 Фіміам – Юність П
16.00 Хорлупи – ФК Луцьк
17.00 Торчин - Любарт

Шоста ліга

18.00 Дідичі – Волиньсталь
19.00 Мілан – Ярд

5 лютого (неділя)

7-й тур Регулярного чемпіонату Волині

Центральний майданчик

Четверта ліга


09.30 Забіяка – Бережанка
10.30 Луцьктепло – Сахарадо
11.30 Юність М – Атлетік

Друга ліга

12.30 Олімп – Володимирівка  

Перша ліга

13.30 Динамо - Бренд Груп 
14.30 Атлетик – Камаз-Агро
15.30 Мідас – ДжеРост 
16.30 Теремно Хліб – Олімпія  

Друга ліга

17.30 Мар’янівка – Авангард-040
18.30 Стелла – Зимне
19.30 Колос – Агромат

Четверта ліга

20.30 Штурм - Лучеськ

Майданчик №1

6-й тур Чемпіонату Волині серед дітей

U-7


10.00 Адреналінчик – Лаккі Тім
10.30 Юніор-Мідас – Адреналін10

U-9

11.00 Адреналін09 – Старт
11.40 Волинь09-2 – Волинь09
Відпочиває – Олімпія

Кубок U-11

12.20 Юніор-Мідас – Волинь07-2
13.00 Олімпія – Волинь07

U-13

13.40  Олімпія – Штурм Л
14.20  Волинь05-2 – ДЮСШ Маневичі
15.00  ДЮСШ Маневичі – Штурм Л
15.40  ФК Олика – Адреналін05
16.20  Штурм К – Адреналін05-2
17.00  

Відпочивають – Волинь05
 

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.