ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День третий: Черное море - чемпион! (обновляется)ОдессаОдесса: ФК «Энергия» вырывает золотые медали, лишая «Кристалл» бронзы!Запорожье"Сич Юнайтед" выигрывает Кубок Запорожской области второй раз подряд! (+видео)ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День второй (+видео)Экстра-лигаАнонс півфінальних серій Екстра-лігиВетераныКомментарии представителей команд по итогам первого дня чемпионата Украины «40+» ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День первый (+видео)Сборная УкраиныВладимир Разуванов: «Когда я приехал в Луганск, то понял, что без футзала уже никуда»Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Зараз ми дійшли до точки відліку»ВинницаДмитро Руденко: «Сьогодні на Вінниччині влада повертається до футзалу обличчям» ОдессаМФК «Sea Gate» – экзамены сданы на «отлично»!ВинницаФутбольний тиждень. Випуск 241 (26/04/2017)ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 1-й турУкраинаРозпочався благодійний аукціон на підтримку Василя СимоноваХарьковЛучшие голы 4-го тура 12-го Кубка ХарьковаВинницаЄвген Олійник: «Хотілося б об’єднати в одну команду найсильніших футзалістів Вінниці» ХмельницкийБізнес Преміум-ліга: надрезультативний старт сезонуЭкстра-лигаЦифри і факти: статистика виступів «Урагану» у сезоні 2016/17ДетиПершість України (U-8): «ДЮСШ-25-Legion-ХХІ» переміг у Чорноморську КиевКубок Киева. «Интерсити» забивает десять голов, «Альтернатива» побеждает в серии пенальти, а «ТСП» проходит «Атлетик»

Чемпіонат України з футзалу (40+). Коментарі учасників, перші емоції (День 1)

Завершився перший день другого етапу чемпіонату України з футзалу (40+), що проходить у місті Львові.

Сьогодні були зафіксовані наступні результати:

Чорне Море 1:0 ФК «Южноукраїнськ»

Глорія 2:7 U-40

АРПІ 2:0 Динамо

Союз 1:4 ТВД

U-40 8:2 ФК «Южноукраїнськ»

АРПІ 8: 0 Союз

Володимирівка 5:3 Глорія

Чорне Море 6:1 Динамо

Володимирівка 5:3 ТВД

Післяматчеві коментарі  учасників:

Дмитро Толмачов (АРПІ)

АРПІ

Приємно бути в команді, де грають такі майстри як: Кабаненко, Косенко, Чернишов та інші. Саме їм вдячний, що довірили місце у воротах. Вийшло непогано, адже за дві гри АРПІ не пропустила жодного голу.

Плюс, користаючись нагодою висловлюю подяку нашому президенту – Едуарду Босенку за те, що дбає за футзал і робить все можливе щоб команда функціонувала.

Перший ігровий день

Радує, що у двох матчах вдалося взяти максимум очок.  Перша гра нам далася не легко і на це є ряд причин.  

По-перше, наші гравці вийшли грати фактично з дороги й втома як-не-як відчувалася. По-друге, багато хто вперше в житті грали один з одним.

По-третє, особливо Динамо (Суми) сьогодні показало чудову гру. Помітно що більшість гравців цієї команди з великого футболу й налаштувалися вони на нас дуже серйозно.

Добре, що в другому таймі все стало на свої місця й АРПІ схилило шальки терезів на свою користь.

Другий ігровий день

Готуємося до завтрашніх матчів, адже на нас очікують два важливі матчі з ТВД та Чорне Море. Програвати в яких аж ніяк не можна.

Львів

Місто мені дуже подобається, зал знайомий, адже неодноразово приїздили сюди на змагання.  Звісно, що краще було би якби матчі  відбувалися в «Галичині», але на «СКА» було  також непогано.

Ігор Піх (ТВД)

Звісно, було би добре якби сьогодні взяли максимум очок, але нічого не вдієш. Одна перемога й одна поразка – це результат першого ігрового дня для ТВД.

Вважаю, що поступилися «Володимирівці» тому, що гравці команди-суперника більш молодші за нас. Різниця у віці трохи далася взнаки.

Вже завтра налаштовуємося дати бій АРПІ й само собою за підсумками двох ігрових днів завдання потрапити у четвірку, яка продовжить боротьбу за нагороди вже в Одесі.

Щодо організації, то питань нема. Навпаки, після Сум грати на домашньому паркеті чудово. Вдома й стіни допомагають.

Валентин Бондар (U-40)

Організація

Змагання проходять на хорошому рівні. ЗМІ висвітлюють, в тому числі ресурс – аматорський спорт України, є пряма трансляція всіх матчів турніру. Про неї окрема мова.

Завдяки трансляціям наживо за нас можуть вболівати в режимі реального часу друзі, родичі знайомі. Порадувала присутність толкового коментатора.

Були переживання за зал де проходили матчі, але якщо ми на «СКА» показали свою кращу гру, то ним залишилися задоволеним.

Перший ігровий день

Після не зовсім вдалих матчів у Сумах відступати не було куди й сьогодні налаштувалися по-особливому.

Вийшли на паркет, зіграли дисципліновано й результат не заставив на себе чекати. Дві перемоги в двох матчах.  

Зупинятися на досягнутому не збираємося й завтра, сподіваюся,  будемо грати в такому ж руслі, адже завдання – потрапляння у першу четвірку команд.  

Ефектний гол

Свій гол як і всі решта забили завдяки командним діям. Якщо брати окремо епізод коли забивав, то перед тим взяли тайм-аут, розказали хто де має бути. Як бачите, все вдалося…

Вже завтра другий день змагань.

Юрій Цибик (Володимирівка)

Задоволені, що у перший ігровий день вдалося взяти максимум очок, особливо радує перемога над принциповим суперником ТВД. Десь так і думали, що буде важко, але за рахунок злагодженої гри в обороні та хорошим діям в атаці вдалося здобути перемогу.

Також відмітив би донецьку команду Союз. Хоч ми й перемогли 4-1, але легкою цю звитягу не назвеш.

З нетерпінням очікуємо на завтрашні матчі й особняком стоїть наша гра з АРПІ. Така собі битва за друге-третє місце в турнірній таблиці.

По організації питань нема. Навпаки скажу, рівень з року в рік росте.  Зокрема, завжди цікаво прочитати післяматчеві інтерв’ю з учасниками змагань.

Ігор Воробій, Аматорський спорт України.

Новости

Ветераны
Чемпионат Украины "40+". Третий этап. День третий: Черное море - чемпион! (обновляется)

Сегодня нас ждут четыре заключительных игры Второго регулярного чемпионата Украины по футзалу среди ветеранов в категории "40+". От исхода этих поединков зависит, кто в итоге станет чемпионом...

Ветераны
Преміум-ліга серед ветеранів: подвійний чемпіонський тріумф «Ротора»

Огляд заключних матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB” Ось і добіг до свого логічно...

Ветераны
Преміум-ліга серед ветеранів: все найцікавіше тільки розпочинається

Огляд заключних матчів 4-ого туру та стартових поєдинків 5-ого туру Все цікавіше розгортається розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією ...

Ветераны
Преміум-ліга серед ветеранів: стартові успіхи «Хлібника» та «Менса», бойова нічия у «дербі Ротора»

Огляд стартових матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів Минулого вік-енду, 25-ого та 26-го березня, стартував другий за ліком розіграш Преміум-ліги ...

Ветераны
ЧУ серед ветеранів. Онлайн вирішальних матчів

18 березня у залі ФОКу відбудуться вирішальні матчі Чемпіонату України серед ветеранів. Команди трьох вікових категорій зійдуться на стадії плей-офф аби визначити переможців та призерів серед 35-, ...

Ветераны
Ветерани вшанували Романа Шухевича

Асоціація футзалу Львівщини за ініціативи її президента Мирослава Хом’яка, а також керівників комітету ветеранського футзалу Івана Шимечка та Володимира Холявінського, провела традиційний турнір се...

Ветераны
Житомирське “Полісся” тріумфує на першості Житомирської області серед ветеранів 40+

У неділю, 26 лютого, у залі СОК “Динамо” відбулися вирішальні матчі першості Житомирської області з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 40+. Турнір розпочався 12 лютого й об’єднав шість...

Ветераны
Чемпіонат України з футзалу серед ветеранів (40+). 2 етап. Висновки і підсумки

24-25 лютого у місті Львові проходив другий етап чемпіонату України з футзалу серед ветеранів (40+). За його підсумками перед вирішальним третім етапом лідирує одеський клуб – «Чорне море», ...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.