ХмельницкаяПреміум-ліга: у півфіналі Кубку зіграють виключно представники дивізіону 1 (+відео)ОдесскаяОдесса: бенефис Сергея КоридзеЭкстра-лигаРониньо возвращается в Украину и будет играть за ПродэксимФестивальВ среду - жеребьевка всеукраинского турнира «ODESSA OPEN CUP 2017»!Экстра-лигаХмельницкий "Сокил" сыграет в одном турнире с чемпионом СегундыЛьвовГранд ліга Львова з міні-футболу: «Євробуд-КМ» обійшов «Здвиг» (+відео)Остальной мирДмитрий Иванов: «Это именно тот момент, когда нужно что-то менять в своей карьере» Экстра-лигаІгор Москвичов: «Тренерське чемпіонство – більш відповідальне»ХмельницкаяПреміум-ліга: лідерська рокіровка у дивізіоні 1 – «Прикордонник» змінює на вершині «Beerlogу» (оновлюється)Остальной мирЕвгений Валенко в Кубке УЕФА против Продэксима не сыграетСборная Украины«Побачили грандів жіночого футзалу»: лучанка розповіла про гру за збірну УкраїниЭкстра-лигаАндрій Федюк: "Україна багата на таланти, трохи терпіння і з'являться нові "Косенки", "Мансурови", "Москвичови" та "Корідзе"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 11] (Гранд & Перша ліга)ХарьковЛучшие голы 3-го тура 13-го Кубка ХарьковаВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 252 від 12/07/2017СумскаяСумы: обзор матчей Summer Championship-2017 (от 12 июля)Экстра-лигаВіталій Радевич: «Для мене і для «Енергії» сезон вийшов нестабільним, але вдалим» «Кубок Львівщини-2017» збере кращі команди України ОдессаЛетний Суперкубок Одессы. ПревьюВетераныСергій Кольцун: "Деякі команди ветеранів можуть грати в Екстра-лізі"

"Енергія": життя після "Кубку Львівщини"

Підсумками вже традиційного "Кубка Львівщини" та планами на найближче майбутнє поділилися президент СК "Енергія" Олександр Стефанків та головний голеадор команди на турнірі Роман Кордоба.
 
 

"Результат на "Кубку Львівщини-2016" свідчить сам за себе. Попри те, що в команді були відсутні брати Грицини та головний тренер Валерій Легчанов, які зараз зі збірною України на чемпіонаті світу в Колумбії, ми перебороли обставини і відстояли звання чемпіонів. Цікаво, що це вперше в історії "Кубка Львівщини" одна команда двічі поспіль перемагає на турнірі. Важливо також, що після невпевненого старту в чемпіонаті ми поволі знаходимо свою гру. Також побачили чого варті наші суперники по екстра-лізі. Загалом корисний вийшов турнір. Головний тренер Валерій Легчанов усі поєдинки дивився в інтернеті, усі записи вже в нього, тож без сумніву проведе якісний аналіз. Зараз головне на початку жовтня вдало зіграти в чемпіонаті, ну і звісно, попереду Основний раунд Кубка УЄФА. Все лише починається, час закочувати рукави і працювати", - сказав президент клубу Олександр Стефанків.

"Вдалось перемогти, почерпнути позитивних емоцій і це найголовніше. Щось намагалися відпрацювати, як от гра на стандартах. Тренер бачив наші матчі, звісно привітав, але впевнений, що він скаже нам, що роботи попереду багато. Тим паче, що менше місяця залишається до матчів єврокубка. Зараз відпочиваємо два дні і далі беремось за роботу. Своєю формою задоволений хіба на 50 відсотків. Важливо, що ми грали і саме командою переборювали труднощі. Решту тренер підкаже", - сказав Роман Кордоба.

Джерело: www.energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.