ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 4. Финалы. LIVE!Лига чемпионов УЕФА31.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. LIVE!ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 3. LIVE!Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівФутзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»

Кубок НФК «Ураган» 2016/17. Підсумки: частина 3

Масштабний проект Прикарпаття Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" завершився! У кожному куточку області визначилися переможці. І навіть більше – всі володарі Кубків встигли розіграти Лігу Шкільних Чемпіонів та дізнатися ім’я найсильнішої команди Івано-Франківщини. А поки змагання сезону 2016/2017 рр. стають історією – ми готові підбивати підсумки. Отож, 23 райцентри, міста обласного значення та об’єднаних територіальних громад на чолі з Івано-Франківськом, загалом - 337 навчальних закладів Прикарпаття та понад 4 000 юних футзалістів 1-5 класів.

НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОН
Вперше змогла поборотися за Кубок НФК "Ураган" дітвора Надвірнянщини! І варто відзначити, що дебютний шкільний турнір згуртував чимало – аж 39 навчальних закладів із всіх куточків району, таким, чином змагання відразу отримали статус наймасовіших. Що правда, спершу команди змагалися у восьми зонах, сформованих за територіальним принципом, а далі на переможців очікували путівки у чвертьфінальну стадію, яка проходила вже у райцентрі – спортивному комплексі "Нафтохімік" Великий фінал відбувся за участі Середньомайданської ЗШ та команди Цуцилівського НВК - у підсумку, сильнішими стали останні (4:1). "Бронза" дісталася ЗШ №1 м. Надвірна, яка перемогла у Зарічанської ЗШ (5:2).
 

Звісно, змагання не обійшлися без локальних партнерів:
ПП Турів Я.М.
ПП Страхов І.М.
ПП Ковальчишин
ТОВ "Корпорація "Смарагд Прикарпаття"
ПП Купчак Н.Г.
КП "Надвірнаводоканал"
ТОВ "Олафсон"
ПП Настюк О.Ф.
ПП Голинська А.А.
ТОВ "АФ "Добробут Прикарпаття"
ПП Штогрин І.
ПП Пушкар Т.М.
Відділення "ПриватБанк" м. Надвірна
Буняк М.В.
Лунядк І.М.
Вірстюк Т.В.
Охоронна фірма "Січ"
ТОВ "ВКЦ Індексбуд"


БОГОРОДЧАНСЬКИЙ РАЙОН
Не залишився осторонь міжшкільних змагань і Богородчанський район, який цьогоріч об’єднав 12 навчальних закладів. Другий за ліком турнір не був позбавлений інтригуючих батлів, насичених ігрових турів, дитячих емоцій та відчайдушної боротьби з мрію. А у фіналі, як і годиться, зустрілися найкращі – Богородчанська ЗШ №2 та Саджавська ЗШ, не дивно, що гострі моменти, швидкі атаки та змагання на кожному клаптику майданчика додали особливого антуражу! Втім, ЗШ №2 з мінімальною перевагою таки довела першість (2:0). Запеклістю відзначився й матч з третє місце, а ЗШ №1 міста Богородчани і Старобогородчанська ЗШ докладали всіх зусиль, щоб не залишитися без нагород. Тим не менше – 3:2 на користь міської школи.
 

Подарувати дітям радість футзалу та залишити призерів із нагородами вдалося завдяки партнерам:
ТОВ "Сонячна електростанція "Богородчанська-1"
ПП Луцик В.Я.
ПП Зіняк В.В.
ПП Павлюк І.А.
ТОВ "АФ "Добробут Прикарпаття"
Богородчанське ВУВКГ
ПП Василишин Л.М.
ТОВ "Інвестбуд"


ВЕРХОВИНСЬКИЙ РАЙОН
Масштабністю, як завжди, вражав Верховинський район, який об’єднав 23 школи. Що правда, груповий етап школярі провели в чотирьох територіальних зонах. Понад 60 футзальних поєдинків визначили четвірку найсильніших – Кривопільську ЗШ, Ільцівську ЗШ, Красноїлівську ЗШ та Верховинський інтернат. Фінальний батл був багатим не тільки на щирі емоції футзалістів, а й голи, яким "щиро" обмінювали претенденти на головний трофей. У підсумку, чималий, як для фіналу, рахунок – 8:7 і перемога на користь Кривопільської ЗШ, яка вже вдруге підняла чемпіонський кубок. Шаленим голеопадом відзначився й матч за "бронзу" - Красноїлівська ЗШ з мінімальним відривом подолала опір інтернату – 7:6.
 

Не можемо не подякувати локальному меценату, який долучився до футзального свята подарунковими формами та м’ячами для призерів у Верховинському районі – Приватному підприємству "Оріон".

ГОРОДЕНКІВСЬКИЙ РАЙОН
Вже третій рік поспіль вирували шкільні пристрасті і в Городенківському районі, а за чемпіонські лаври боролися 10 шкіл. Кульмінаційний поєдинок подарував видовищну боротьбу ЗШ №1 та Городенківської гімназії, у результаті якої ЗШ №1 втретє виборола Кубок НФК "Ураган" (3:0). Ефектним видався й поєдинок за третє місце між ЗШ №2 та ЗШ с. Чернятин, і з рахунком 6:4 перемогла Городенківська школа.
 

Підтримували турнір на Городенківщині меценати:
ППФ "Вотум"
Благодійний фонд "Покуття"
ПП Михайлюк Л.Я.
ПРАТ ЗЕР МХП Ф-Я "Перспектив"
ПП Поливкан М.П.
ПФГ "Поточище"
ПП Нагірняк Д.Д.
ППА "ВІЛЬХІВЦІ"
СГВК ім. Тараса Шевченка
ПП Михайлюк Л.Я.


СНЯТИНСЬКИЙ РАЙОН
Не пасли задніх по чисельності і на Снятинщині, де у Шкільному турнірі з футзалу взяло участь 25 навчальних закладів. При такій чисельності "родзинкою" змагань стало те, що всі учасники розігрували матчі у районному центрі. Понад 50 безкомпромісних баталій наблизили до кульмінації четвірку – ЗШ с. Іллінці, ЗШ с. Будилів, ЗШ с. Підвисоке та ЗШ с. Заболотів. Варто віддати належне фіналістам, які додали у великому фіналі незабутніх емоцій, інтриги та влаштували справжнісінькі футбольні качелі. У підсумку, з мінімальною перевагою, з трофеєм залишилася ЗШ с. Будилів (3:2). А у "бронзовому" поєдинку сильнішою виявилася ЗШ с. Підвисоке, яке з рахунком 7:1 обіграло свого візаві із села Заболотів.
 

Не можемо не подякувати всім партнерам, які пройшли шлях до здійснення дитячих мрій пліч-о-пліч з організаторами у Снятинському районі:
ТОВ "Снятин-Будіндустрія Нова"
Снятинський цегельний завод
ТОВ ВКФ "ТЕХНОЛІС ЛТД"
ПП Павлюк В.В.


КОСІВСЬКИЙ РАЙОН
Активними та спраглими до футзальних баталій були і школярі Косівського району, які вже вдруге провели змагання за шкільну мрію, а вирували батли у спортивному залі Рожнівського НВК. Приємно, що цьогоріч зросла і чисельність охочих поборотися за призові – Кубок НФК "Ураган" об’єднав 15 шкіл. У великому фіналі зустрілися ЗШ с. Космач та ЗШ с. Пістинь, а боротьба, яка точилася на кожному клаптику спортивного майданчика, таки подарувала вольову перемогу Космачу – 7:6. Не менш емоційним був матч за "бронзу" змагань, в рамках котрого зустрілися Рожнівський НВК та Кабаківська ЗШ. У підсумку – перша довела свою міць (4:2) та залишилася з медалями.
 

Не можемо не подякувати партнеру, який долучився до проведення змагань у Косівському районі – ПП Тодорак Д.І.

МІСТО ЯРЕМЧЕ
Ще одним дебютантом обласного Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" стало Яремче, яке подарувало змагання для восьми шкіл-учасниць із міста та приміських сіл. Після очних зустрічей першого етапу та стадії плей-офф найсильнішими виявилися Яремчанська та Микуличинська ЗШ, які результативно розіграли підсумковий поєдинок. З чималим відривом розквиталася з своїм візаві Школа №1 м. Яремче (8:3) і стала дебютним чемпіоном. Натомість, Ворохтянська ЗШ, залишивши позаду Поляницьку ЗШ (5:4), отримала не менш престижну "бронзу" турніру.
 

Долучилися до змагань партнери:
ПП Бодян В.Я.
ПП Стечишин В.М.


Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.