РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналисты

Бразилець Шанді отримав виклик у збірну Уругваю

Шанді зіграє на Копа Америка, який відбудеться 23-30 жовтня в Чилі.

Шанді – натуралізований Уругваєм бразилець. Фото: Lucas Pavin

Вінгер Шанді викликаний у збірну Уругваю для участі в Копа Америка, який відбудеться 23-30 жовтня в Чилі. Через виклик у збірну гравець пропустить першу гру чвертьфінального протистояння Національної ліги проти «Тубарао», яка відбудеться 21 жовтня на «Арені Жарагуа».

«Я був задоволений новиною про те, що зіграю на Копа Америка, який є дуже важливим турніром, але я засмучений тим, що дати збігаються, і я цього не очікував. Я не хотів би пропускати матч ліги, але це лише перша гра, і команда має все, щоб досягти хорошого результату»,  говорить він.

Але перед тим, як у четвер (17 жовтня) поїхати в команду Уругваю, Шанді буде доступний для тренера Лукаса Чіоро на перший чвертьфінальний матч чемпіонату штату проти «Сан-Франциско», який відбудеться у вівторок (15 жовтня) о 20:15 на «Арені Жарагуа».

Квитки продаватимуться лише в касах на місці за ціною 15 реалів, з опцією на пів матчу за 7,50 реалів. Вартість квитків для жінок становитиме половину ціни через Місяць раку молочної залози.

Джерело  ligafutsal.com.br

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.