Международный футзалВідомий український футзаліст зароблятиме 60 тисяч на місяцьПервая лига Олег Зозуля: «Проблем с мотивацией нет»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: чемпионы - «Десна» (60+) и «Черное море» (50+), обладатели Кубка (40+) - «Агропродсервис» и «Черное море»!Суми: футзальні планиЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Дети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18Экстра-лигаМФК "Кардинал-Рівне" шукає ще двох гравцівАссоциация футзала УкраиныФутзальні арбітри готуються до нового сезону АматорыЮрій Лоскутов продовжить кар'єру у одеському "Епіцентрі К Таїрова"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 12] (Гранд & Перша ліга)Первая лига У Першій лізі зіграє шість командЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» поглибить співпрацю із вболівальниками і оголосив транслятора (+відео)Первая лига Эдуард Босенко: "Хочется радовать запорожцев красивой и качественной игрой"Экстра-лигаИгорь Борсук: «Приятно начинать сезон с побед»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 2: календарь и результаты (обновляется)ХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура 13-го Кубка Харькова

Чемпіонат України серед ветеранів «45+» та «55+». Огляд першого ігрового дня



Як ми вже повідомляли, напередодні у Сумах стартував чемпіонат України з футзалу серед ветеранів у вікових категоріях "45+" та "55+". У віковій категорії "45+" братиме участь 8 команд, які спочатку зіграють у груповому раунді, а потім – у плей-офф.

Група "А"

"ВМЗ" (Ворожба)
"U-45" (Южноукраїнськ)
"Оберіг" (Соледар)
ФК "Прилуки" (Прилуки)

Група "В"

"Фрунзенець" (Суми)
"Тепловик" (Южноукраїнськ)
"Локомотив" (Лиман)
ФК "Енергодар" (Енергодар)

У віковій категорії "55+" братиме участь 12 команд. Як і в попередньому випадку, після групового етапу змагання будуть вестися за два кубки.

Група "А"

ФК "Київ" (Київ)
"Фортеця" (Кам’янець-Подільський)
"Дзержинець" (Дніпропетровська обл.)
"Ветеран" (Ніжин)

Група "В"

"Ніколь" (Суми)
"Ветеран Конотопщини" (Конотоп)
ФК "Прилуки" (Прилуки)

Група "С"

"Кодима" (Одеська обл.)
ФК "Бахмут" (Бахмут)
ФК "Мелітополь" (Мелітополь)
"Динамо" (Суми)

Пропонуємо Вашій увазі результати та огляди матчів першого ігрового дня.

Вікова категорія "45+"

"Фрунзенець" - "Енергодар" 2:4 (1:2)
"Фрунзенець":
 Кирюшко Ю. - Кирюшко Г., Рудняк, Іваненко, Лушпа, Загорулько, Мурашкін, Гриценко, Горкаєв.
"Енергодар": Цебратенко - Гуржій, Виєздов, Соцький, Тімашов, Фурса, Могильний, Сивинський.
Голи: Рудняк, 12, Гриценко, 40 - Гуржій, 18,20,40, Соцький, 29.
Попередження: Рудняк, 25

Перша гра у віковій групі "45+" відразу показала - боротьба буде на кожному метрі майданчику. Господарі більше контролювали м'яч, свій зал зіграв їм на руку. Поки гравці "Енергодару" на 12 хвилині ставили стінку, Дмитро Рудняк помітив відкритий правий кут і туди на на силу надіслав м'яч. "Фрунзенці" віддали ініціатиативу супернику і до кінця двадцятихвилинки поплатились за це. Ігор Гуржій двічі пробив з середньої дистанції - обидві спроби влучно. Після перерви "Фрунзенець" знову тримав м'яч, а забивали як раз гості. Соцький зробив рахунок 3:1, а хет-трик Гуржій оформив, коли ворота захищав п'ятий польовий. Гриценко, який і виконув функції п'ятого, в кінці від перекладини встановив кінцевий рахунок. 4:2, "Енергодар" набрав перші очки.

"Тепловик" - "Локомотив" - 7:6 (3:3)
"Тепловик":
 Крикун - Грушанський, Кривицький, Стрельцов, Лактіонов, Мизенко.
"Локомотив": Шепін - Єгоров, Синей, Бридун, Рева, Бєлянський, Сленужко, Шанконець.
Голи: Грушанський, 7, Кривицький, 5, 15, 27, 35, Лактіонов, 24, Мизенко, 40 - Бєлянський 6, 8, 24, 38, Рева, 28, Бридун, 31.

Матч номер два подарував справжній трилер на майданчику спортивного комплекса СДПУ. Протягом кількох хвилин один із суперників тільки йшов у відрив, так відразу і зрівнювався рахунок. На початку другого тайму "Тепловик" завдяки зусиллям Кривицького мав перевагу в два м'ячі, але знову "залізничники" наздогнали. Розв'язка вийшла драматичною. На останній хвилині голкіпер номінальніх гостей двічі прийняв м'яч на своїй половині майданчика, "Тепловик" забив зусиллями Мизенко і здобув важливу перемогу.

"ВМЗ" - "Прилуки" - 5:2 (3:1)
"ВМЗ":
 Велікотний - Бондар, Хімченко, Слюсар, Пукась, Павленко, Карпенко, Йолкін, Матлаш.
"Прилуки": Ороховський - Бортник, Салата, Золотарьов, Ліпін, Китоєв.
Голи: Йолкін, 10, Бондар 11, 31, Хімченко, 17, Карпенко, 34 - Китоєв, 5, Бортник, 38.

Гра, коли все могло повернутися зовсім по-іншому. Команда ворожбянського заводу намагалася більше контролювати гру, розігрувати атаки до вірного закінчення, а представники Чернігівщини розраховували на швидкі атаки. Два голи за дві хвилини певною мірою змусили прилучан ризикувати ще більше. Штанги, перекладини, неймовірні порятуки Велікотного - все було, крім результативних ударів. Карпенко і Бондар, на рахунку якого дубль, довели рахунок до разгромного. Бортник в кінці матчу зміг лише підсолодити гірку таблетку поразки.

"U-45" - "Оберіг" - 4:1 (1:0)
"U-45":
 Сабабович - Бондар, Нікітін, Зелений, Липак, Сибор, Козлов, Косенко, Ятло.
"Оберіг": Куриленко - Сулейманов, Луцик, Губоренко, Гончаров, Хижняк, Рижиков, Касатка, Біленко, Прунський.
Голи: Косенко, 20, 24, Ятло, 39, Липак, 40 - Хижняк, 34

Коли дивишься на склад команди "U-45", то у суперника мимоволі можуть затремтіти крліна. Ятло, Бондар, Косенко - ці імена відому кожному шанувальнику футзалу. Але "Оберіг" став не тією командою. Номінальні господарі з перших хвилин почали давити, багато бити по воротах - Куриленко рятував неймовірним чином. Здавалося, на перерву команди так и підуть з нулями, але головний тренер збірної України вирішив по-іншому. Потужний дальній удар - м'яч в сітці. Із гола Косенка почався і другий тайм. Здавалося, після 2:0 уже навряд чи щост може змінитися, але Владислав Хижняк мав іншу думку. При рахунку 1:2 команда ід Донецької області гості пішли атакувати вп'ятьох, але це призвело ще до двух власних голів у власні ворота. У підсумку - 1:4, але головні матчі для "Оберега" ще попереду.

"Фрунзенець" - "Локомотив" 3:6 (1:3)
"Фрунзенець":
 Кирюшко Ю. - Кирюшко Г., Рудняк, Іваненко, Лушпа, Загорулько, Мурашкін, Гриценко, Горкаєв.
"Локомотив": Шепін - Єгоров, Синей, Бридун, Рева, Бєлінський, Сленужко, Шанконець.
Голи: Лушпа, 16, Мурашкін, 32, 38 - Рева, 2, 10, Бєлінський, 7, 35, Бридун, 21, 29.

Ті, хто очікував боротьби в цьому матчі, з перших хвилин зрозуміли: вона навряд чи буде. Команда із Лимана швидко забила тричі і контролювала ситуацію на майданчику. Дійшло уже до того, що за рахунку 3:0 "залізничники" почали грати вп’ятьох в полі. За зайву розкутість вони відразу були покарані, але в підсумку точний удар Лушпи ні на що суттєво не вплинув. В двійку кращих "Фрунзенець" може потрапити лише за фантастичних умов, а ось "Локомотив" має досить хороші шанси.

"Тепловик" - "Енергодар" - 1:0 (1:0)
Гол:
 Лактіонов, 10

П’ять фолів за п’ять хвилин – так почали матч гравці "Енергодару". До шостого фола, забігаючи наперед, справа дійшла, але Лактіонов пробив в ліву від себе штангу воріт. Правда, йому судилося стати і головним героєм матчу, записавши на свій рахунок єдиний гол. В кінці гри уже і стійка приходила на допомогу южноукраїнцям, і голкіпер спіймав кураж. Але три очка – це три очка, і далі справа техніки пробитись в наступний раунд.

"ВМЗ" - "Оберіг" 0:1 (0:1)
Гол:
 Лубаренко, 17

Найпринциповіша гра другого туру була зіграна в кінці дня. "Оберіг" і "ВМЗ" за великим рахунком розігрували друге місце в своїй групі після "U-45". Невелика кількість замін та друга зустріч за кілька годин дались взнаки. В боротьбі характерів більше пощастило представникам Донецької області, які зусиллями Лубаренка в кінці тайму забили єдиний м‘яч. Господарі в кінці навіть замінили воротаря, але крім тотального контролю у них нічого не вийшло. Тепер потрібно відбирати очки у лідера, щоб розраховувати на друге місце.

 "U-45" - "Прилуки" 7:0 (3:0)
Голи:
 Бондар, 24, Нікітін, 15, 23, 40, Липак, 19, Ятло, 9, 39.

У завершальному матчі дня Косенко і Ко показали майстер-клас прилучанам, як грати в футзал. Номінальні гості практично весь матч відбивались, Ороховському довелось постійно вступати в гру. Здається, якби не він, то могли і всі 15 бути. Окремо виділимо третій м’яч "U-45", розіграний після красивої комбінації "на третього".

Вікова категорія "55+"

"Ветеран" (Ніжин) – "Фортеця" - 2:6 (0:4)
Голи:
 Шевченко, 18, Кресан, 29 – Слабунов, 3, 14, 23, Рижук, 4, 20, Братенко, 7.

"Ніколь" - "Ветеран" (Прилуки) – 2:2 (1:1)
Голи:
 Ткаченко, 2, ? – Богоколов, 4, ?.
Попередження: Присяжнюк, 3 – Мотрич, 20, Лисенко, 33.

"Ветеран" (Мелітополь) – "Ветеран" (Бахмут) 1:5 (1:2)
Голи:
 Котовський, 6 – Безсоровайний, 1, 5, 18, 20, Савченко, 29
Попередження: Першин, 29 – Деревінський, 28

"Динамо" - "Кодима" - 0:2 (0:2)
Голи:
 Тубанов, 5, Король, 19.
Попередження: Матлаш, 17

"Динамо" - "Бахмут" - 1:0 (1:0)
Гол:
 Стеценко, 20
Попередження: Шеховський, 2, Щербаченко, 6.

"Фортеця" - "Дзержінець" - 1:2
Голи:
 Ментюков, 16 - Лискавець 7, 20

ФК "Київ" - "Ветеран" (Ніжин) 6:2 (3:0)
Голи:
 Піскарьов 1,3, Грищенко (аг), Олексюк, 16, 24, Данилюк, 17 - Шевченко 18, 25

"Ветеран Конотопщини" - "Прилуки" - 0:3 (0:3)
Голи:
 Омельянчик 1, Стоян, 13, Лисенко, 15

Володимир Лавський з Сум, спеціально для Асоціації футзалу України

Джерело - 
futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.