Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Кубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групи

Фаворити виграли свої групи C і D, а Соломонові Острови радіють першим забитим м'ячам


Photo: FIFA
  • Фінальний тур у групах C та D
  • В'єтнам, Чехія та Таїланд крокують далі
  • Ранній відхід Панами та Соломонових островів

Неділя, 19 вересня

Група С

Соломонові острови 4-9 Таїланд, Каунас
Голи:
Мана, 15 (гп - Коулмен), Рагомо, 27 (пен.), 38, Сіа, 40 (гп - Леа'афала) – Раттанавонгсвас, 4 (гп - Осаманмуса), Туенкланг, 6 (гп - Сорнвічіан), 32 (гп - Раттанавонгсвас), 39 (гп - Чудеч), Вонгкаео, 17 (гп - Чаемчароен), Чудеч, 24 (гп - Ворасак), 34 (гп - Сорнвічіан), Сорнвічан, 37 (гп - Туенкланг), Каювілай, 38
Вилучення: Осіфело, 39 (Соломонові Острови)
 

Португалія 3-3 Марокко, Клайпеда
Голи:
Фабіу Сесіліу, 9 (гп - Рікардінью), Тьягу Бріту, 17 (гп - Зікі Те), Бруно Коельо, 29 – Джуад, 2 (гп - Ель-Айян), Ель-Айян, 24 (гп - Баккалі), Баккалі, 37 (гп - Бумезу)
 

Група D

Бразилія 5-1 Панама, Клайпеда
Голи:
Вінісіус Роша, 15 (гп - Леандро Ліно), Гадейя, 18 (гп - Гітта), Леозіньо, 29 (гп - Марлон), Артур, 40 (гп - Роша), Піто, 40 – Макензі, 32 (гп - Гарсія)
Попередження: Леандро Ліно, 16 (Бразилія)
 

Чехія 1-1 В'єтнам, Каунас
Голи:
Решетар, 36 – Чау Доан Фат, 35
 
 

Феррао доводить, що він людина

Бути найкращим гравцем у світі не означає мати імунітет від марнування найпростіших шансів. Просто запитайте у бразильця Феррао, який опинився наодинці з воротами Панами після ідеально проведеної контратаки, та все ж таки якось примудрився перекинути м’яч через перекладину. Напевно, він би не втратив такої можливості знову, якби вона трапилася у нього. Але він це зробив не один раз, а двічі, обидва у другому періоді. Ще раз він так зіграв в кінці ще однієї контратаки за підручником, він примудрився втратити м’яч. А коли пізніше з’явилася третя зручна нагода Феррао пробив повз з лінії штрафного майданчика.

Леонардо вмикає його

Хоча у Феррао був день, який краще забути, це не стало великою проблемою для зіркової команди Селесао. Леандро Ліно створив перший гол ідеальним пасом під удар Рочі, тоді як Гадея продемонструвала свою точність стрільби з другого дотику. Однак найкращий гол забив найкращий гравець матчу Леозіньо вдало використавши підошву ноги у майстерному дриблінгу, перш ніж надурити воротаря Панами та перекинути м'яч над ним, щоб вивести бразильців вперед 3:0.

Відбій для Панами

До матчу залишалося всього 12 секунд, коли тренер Панами Хосе Ботана взяв тайм-аут; дещо незвичайне рішення, враховуючи, що його команда на той момент програвала з рахунком 4:1 і вибула зі змагань, вже програвши перші два матчі. Можливо, Ботана намагався врятувати якусь честь і допомогти своїм підопічним усе завершити на мажорній ноті. Яким би не був його процес мислення, коротка перерва не дала результату. Панама одразу ж віддала м'яч, коли гра відновилася, і безпорадно дивилася, як Піто вдарив по ньому у порожні ворота, щоб встановити остаточний рахунок.

«Стінка» не є перешкодою

Вже вийшовши до наступного раунду Португалія та Марокко зустрілися, щоб поборотися за перше місцем у групі С. В захопливій зустрічі обидві сторони слідували одна за одною гол за голом і навіть штрафний за штрафним. Гравець Марокко Анас Ель-Айян розумно зробив рахунок 2:2. Затримавши свій удар на частку секунди, коли троє гравців у стінці Португалії впали на підлогу, щоб заблокувати те, що, на їхню думку, мало бути ударом низом, він перекинув м’яч над ними й влучив у сітку воріт. Через кілька хвилин Бруно Коельо забив ще один штрафний удар, щоб відновити перевагу Португалії, скориставшись погано розташованою стіною Марокко, щоб закрутити м’яч над неюу верхній кут.

Радість і честь

Таїланду потрібно було перемогти Соломонові Острови, щоб отримати перепустку в наступний раунд, а Соломонові Острови повинні були перемогти Таїланд, щоб зберегти свої слабкі надії на кваліфікацію. Ніякого дива для Курукуру не сталося і вони зазнали поразки з рахунком 9:4, на додаток до поразок у перших двох іграх з рахунком 6:0 та 7:0. Ці чотири голи дозволили їм зберегти своє обличчя, однак, судячи з радісної реакції гравців та тренера на кожен з них, довга подорож до Литви виявилася для них виправданою.

Поки що задоволений очком

Чехія та В'єтнам підійшли до очної зустрічі у групі D з трьома очками, знаючи, що нічия виведе їх обох. Обидві сторони зробили все можливе, щоб виграти, але гол від кожної команди – Доан Фат Чау забив за азійців, а Лукас Решетар за європейців – забезпечив їм частку шансів на боротьбу за трофей і дозволив чехам посісти друге місце після недоторканних бразильців. І все ж через Іспанію, яка потенційно чекає чехів у раунді з 16 команд, і РФС – можливого суперника в’єтнамців, їхнє задоволення сьогоднішнім результатом може бути короткочасним.

Цитата

«Ми дуже пишаємося. Ми знаємо, що в майбутньому ми станемо ще кращою командою. Завдяки цьому досвіду ми спробуємо зараз створити вдома хорошу програму, і в глибині душі я вірю, що ми будемо покращуватися, і в майбутньому ми будемо дуже сильним», – капітан Соломонових Островів Елліотт Рагомо.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.