Футзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

Черкаси. Екстра-ліга. 6-й тур: лідери грають внічию

У центральному матчі 6-го туру «Дніпро» і «Цетус» зіграли внічию

«Арка-UKRAVIT» Черкаси – «ПП Валюк» Черкаси  1:3 (0:1) 
Голи: Стайков О. (автогол) – Стайков О.,  Сагун, Колеснік 
Зі старту «ПП Валюк» акцентовано пішов на штурм воріт своїх опонентів. Але час швидко спливав і рахунок залишався незмінним.  «Арка-UKRAVIT» більше переймається захистом своїх воріт чим атакувальними діями. На табло вже 10 хвилина зустрічі, а рахунок так і не відкрито. Гравці багато рухаються, але до конструктиву справа не доходить. На 14 хвилині матчу гостям все таки вдається результативно завершити одну з атак – 0:1. «Арка-UKRAVIT» спробував відповісти тим же, та суперник активно пресингуючи змусив їхні наміри відкласти. За дві хвилини до завершення тайму господарі матчу змусили проявити реакцію голкіпера Маценка, який зберіг свої ворота недоторканими. 
 
Перші
п'ять хвилини другої половини гри можна записати в актив «Арка-UKRAVIT»: у порівнянні з першою половиною гри вони діють сміливіше і, відповідно, змушують нервувати суперника. «ПП Валюк» частими замінами намагається підтримувати високий темп гри. За сім хвилин до закінчення гри Стайков Г. ударом з розвороту, здається, знімає усі питання, щодо переможця, але суперник тут же знову до одного гола скорочує відставання у рахунку. Точніше там був автогол.  Гості знову мобілізуються і на 35 хвилині вже виграють 3:1. За той час, що залишалося зіграти можна було багато чого командам зробити, але їм не вдалося цього зробити.   

 

«Рувер» Черкаси – «Шевченків край» Звенигородський р-н 2:1 (2:1)
Голи: Андрейченко, Гарнага – Агарін М. 
Вже 17 січня команду зі Звенигородського району чекає матч у чемпіонаті України. Таким чином гра із непоступливим «Рувером» носила характер генеральної репетиції. З одного боку матч чемпіонату України, а з іншого – турнірне становище в обласних змаганнях змушує команду грати на перемогу. 
«Шевченків краю» потрібно було 10 хвилин, щоб підшукати ключі від воріт черкащан. Майже відразу Андрейченко зрівнює рахунок – 1:1. Тут Іщенку складно було зреагувати на удар. Помітно, що пропущений гол негативно вплинув на стан звенигородської команди. Натомість «Рувер» відчувши впевненість у своїх силах став частіше робити вилазки до воріт звенигородчан і на 14 хвилині виходять вперед 2:1. Завершальні хвилини тайму проходять напружено . Команда Косуна захищається, їхній суперник на підступах до штрафної робить багато передач, але до завершального прицільного удару справа не доходить. 
 
Продовження матчу (другий тайм) очікувано почалося з активностей з боку «Шевченкового краю», але поки немає того пасу, який змусив би помилитися черкащан. На майданчику багато силової боротьби. Непомітно збігають чергові 10 хвилин гри. «Шевченків край» поки не йде у ва-банк, хоча з огляду на  рахунок у матчі їм потрібно було вже щось робити. Чи звенигородці бережуть сили до матчу чемпіонату України? 
За п'ять хвилин до фінальної сирени «Шевченків край» бере тайм-аут. Мають бути зроблені якісь висновки. Так і є у Звенигородки виходить п'ятий польовий гравець. У «Рувера», відповідно, з’являється шанс збільшити свою перевагу. За 1 хв.14 сек. гості намагаються зі штрафного зрівняти рахунок, але не використовують цей момент. Тривають «валідольні» завершальні хвилини зустрічі, де черкаська не втрачає перемоги.

«Одна Родина» Черкаси – «TITAN» Черкаси 1:3 (0:0) 
Голи: Завгородній – Олійник, Горкун, Горбинко 

Після перегляду попереднього матчу ігрового дня, зустріч «Одна Родина» - «TITAN» проходить дещо спокійніше. Принаймі це стосувалося першої чверті матчу. Зустріч нагадує шахматну гру і поки команди не «розкриваються». Досвідчені воротарі команд Дяк («Одна Родина») і Кудін («TITAN») своїми діями вселяють надію на кінцевий позитивний результат. 
За дві хвилини до перерви два гравці «Однієї Родини» один за одним виходять на сам на сам з Кудіним, але в обох випадка вихить переможцем воротар титанівців.    
 
При неквапливому і розміреному темпі команди почали другу половину гри.  Все ніби було спокіно поки на 23 хвилині Горкун не вікрив рахунок у матчі. Не встигла «Одна Родина» отямитися від голу, як у хні ворота влітає лругий гол – 0:2. Тут нарешті команди оживилися і стали грати швидше. При таких умовах гості також вдаліше зіграли і фінальну десятихвилинку почали виграючи 3:0. Чи то титанівці втратили пильність, яи то сили стали їх залишати, їхній опонент зумів знайти у собі резерв і на 35 хвилині гри забити гол – 3:1. Незважаючи на те, що рахунок у матчі був переконливим для однієї з команд,  до кінця зустрічі ще багато чого могло статися, але «TITAN» вміло довів матч до перемоги. 


«Дніпро» Черкаси – «Цетус» Черкаси  3:3 (2:2)
Голи: Калініч, Лобов, Степанов – Кіт (3) 
«На закуску» шостого туру матч між командами з лідируючої групи. З перших хвилин гри матч відповідає своєму статусу. «Дніпро» багато комбінує і вже на сьомій хвилині гри відкриває рахунок у матчі: Степанов верхом дав пас на Калініча і той ударом головою відкриває рахунок у грі – 1:0. Цетусівці не могли погодитися з цим і пішли усіма силами вперед, змусивши дещо понервувати захист дніпрян. Захопившись атакою гості прогавили фланговий прохід Лобова, який збільшив перевагу – 2:0. Та все таки «Цетус» досягає свого маленького локального успіху і скорочує відставання у рахунку – 2:1. Проходить кілька хвилин і захист «Дніпра» дозволяє у їхній штрафній  Коту прийняти м’яч, обробити його і влучно пробити – 2:2. 
 
Після відпочинку команди додали у швидкості і, відповідно, матч став ще більш видовищним. Гравці по обидві сторони багато комбінують, при цьому допускаючи по мінімуму неточностей при передачах. «Цетус» грає доволі таки уважно і дніпрянам потрібно шукати резерви, щоб вивести суперника із рівноваги. 
Цетусівцям за п'ять хвилин до фіналу вдається вдало розіграти штрафний удар, але після удару Кота «Дніпро» врятувала стійка воріт. Тривають завершальні гри. Дуже напружено на майданчику. За трішки більше ніж хвилину до закінчення гри Степанов б’є по центру воріт без шансів Сорокіна виводить свою команду знову у цій зустрічі вперед – 3:2. За 40 секунд дофінальної сирени черкащани заробляють   ворота пенальті, який реалізує Кіт -3:3.


Джерело – cherkassy-sport.com 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.