БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Друга ліга України 2020/21. Черкащина. Другий етап. «Черкасиобленерго» – достроковий переможець

У черкаській зоні Другої ліги України з футзалу достроково визначився переможець


31 січня 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІ тур. ІІ етап. 5-8 місця (Кубок Асоціації футзалу Черкаської області).

«Земельник-2» (Кропивницький) – «Служба порятунку» (Черкаси) –  3:0 (3:0)
Голи:
Баклан, Кочура, Карамалак
Попередження: Баклан – немає

Досить емоційно команди почали поєдинок. Помітне було бажання обох команд забити «швидкий» гол. Комбінаційна гра не приносила командам успіху. А от швидкий перехід від захисних дій до атак у середині тайму дав позитивний результат для кропивницької команди, яка протягом хвилини забила два голи. Команда з Черкас мобілізувала усі сили, щоб змінити ситуацію на майданчику, але пройти захист суперника до перерви не зуміла. А от Земельнику-2 вдалося у першому таймі забити третій гол, скориставшись тим, що Служба порятунку поміняла воротаря на п’ятого польового.

У другому таймі Земельник-2 перейшов на гру від оборони, давши можливість черкаській команді частіше атакувати. Ті зі свого боку із завзяттям взялися за справу, застосовуючи по ситуації гру з п’ятим. Але довести справу до прицільного удару не вдалося. У підсумку Земельник-2 здобув впевнену перемогу.
 

МСК «Дніпро- U-19» – «Карбон» –1:6 (0:4)
Голи:
Матвійчук – Проценко (2), Матвієнко, Вінниченко, Петришин, Колос
Попередження: Пархоменко – Колос

З кожним матчем у грі юних дніпрян спостерігається прогрес у грі. Єдине, що поки їм складно здобувати турнірні очки у матчах з дорослими командами. Щодо їхнього сьогоднішнього суперника – ФК Карбон, то команда після невдало проведеного першого етапу чемпіонату України схоже, що налаштовані реабілітуватися у боротьбі за Кубок Асоціації футзалу Черкаської області.

Першу частину матчу команди провели на високих швидкостях. У цій частині зустрічі частіше щастило карбонівцям при реалізації створених ними гольових моментів.

Те, що юнаки МСК «Дніпро- U-19»  мають характер вони продемонстрували на старті другої частини матчу, забивши у ворота карбонівців гол.  Проте розвинути свій маленький локальний успіх їм не дозволив суперник, який у другому таймі забив ще два голи.
 

 
31 січня 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІ тур. ІІ етап. 1-4 місця.

«Майфон»  – «Цетус» – 2:2 (1:0)
Голи:
Савченко, Горбинко  – Гарнага, Погребняк
Попередження: Авер’янов, Горбинко – Гарнага, Масло, Волощук

Судячи з того, хто у заявці Майфона на гру, то можна було робити висновок, що на зустріч з Цетусом вони налаштовані по серйозному. Тобто усі ключові виконавці, за виключенням Чорного, в строю. Щоправда і Цетус готовий до поєдинку своїм бойовим складом.

Більш активніше зустріч почали майфонівці. Героєм зустрічі у них міг стати Авер’янов, але спочатку з розвороту не зміг влучити у площину воріт, а потім (на 3 хв. гри) не зумів реалізувати пенальті – удар парирував Іщенко. Цетус старт зустрічі провів виважено, ретельно організовуючи багатоходові атаки.

Досить швидко пролетіли перші півтайму зустрічі, де м’ячем частіше володів Майфон. При цьому цетусівці кожну мить були готові розігнати контратаку.

На  9 хвилині Савченко біля воріт Цетуса виявився найросторопнішим і відкрив рахунок у грі – 1:0. Майже через хвилину цетусівець Погребняк з правого флангу наносить сильний удар по воротах Ткаченка, який той складний удар парирував.

У завершальні секунди тайму відбулася чергова «дуель»  Іщенко-Авер’янов, але вже в ігровому епізоді і знову голкіпер виявився сильнішим.

Друга половина зустрічі почалася під акомпанемент атак «Цетуса» із прицільними ударами, які або Ткаченко парирував, або були не точними. Варто відзначити, що цетусівці додали в активності і почали діяти цікавіше, ніж у першій частині гри.

За 8 хвилин до завершення гри Майфон отримав п’ятий (!) фол. Через дві хвилини майфонівці були покарані за перебір фолів дабл-пенальті, який реалізував Гарнага. А через 15 секунд Погребняк  при допомозі невеличкого рикошету вивів Цетус вперед – 1:2.  Повівши у рахунку гості не збавили темп, а продовжували тримати суперника в «тонусі». Майфон великими силами йде вперед, оголяючи тили. За 50 секунд до фінальної сирени Горбинко у Майфона був у потрібному місці і зрівняв рахунок – 2:2. Більше рахунок у матчі не змінювався.
 


«Черкасиобленерго»  – «ЮГ-2000» – 4:1 (1:0)
Голи:
Аргеєв, Лобов, Дєдов,  Раковський- Біляк

На кону цієї конкретної зустрічі золоті нагороди чемпіонату країни з футзалу серед команд другої ліги черкаської зони. Щоправда для того, щоб їх достроково здобути потрібно лише виграти – або «Черкасиобленерго» або «ЮГу-2000».  Долати омріяну висоту команди почали зі стартових секунд зустрічі  і були близькими до успіху, але в одних епізодах класно грали воротарі, а в інших – заважала неточність при ударах.

Ближче до середині тайму гра набула розміреного темпу із силовою, але не грубою, боротьбою і, інколи, з порушенням правил. Команди намагаються проводити багатоходові комбінації. За дві хвилини до перерви у Черкасиобленерго спрацювала зв’язка Дєдов-Аргеєв  – і рахунок у зустрічі відкрито – 1:0. Основну роботу у цьому епізоді виконав Дєдов, а Аргеєв вибіг на ту позицію, яка найменше контролювалася ЮГом. Через хвилину триходівка Стрикаль-Куць-Калініч мала завершуватися результативно, та в останню мить ситуацію розрядив Лобов. Через кілька секунд Калінічу не дали розвернутися, щоб «стрельнути» по воротах Сорокіна.

На 13 (!) секунді 2 тайму Лобов насмілився на дальній і потужний удар із середньої дистанції, Манжела не зумів парирувати – 2:0. Але вже через 30 секунд пас партнера по команді на голову Біляка був ідеальним – 2:1. Забитий гол підбадьорив ЮГ-2000 і вони з великим побігли на штурм обленергівських воріт.

На 16 хвилині у Черкасиобленерго вже Аргеєв віддячив точним пасом Дєдову – 3:1. ЮГ-2000 кидає усі сили на штурм воріт опонентів. На 21 хвилині Мачульський пробиває перспективний штрафний, але шкіряна куля пролетіла повз ворота.  Черкасиобленерго не закривається на своїй половині поля, а пресингуючи у центральній частині майданчика намагається завадити супернику організувати якісну атаку.

Наприкінці зустрічі Раковському вдалося продавити захист ЮГа-2000 і  забити четвертий м’яч.

Таким, чином здобувши перемогу, Черкасиобленерго достроково виборов 1 місце регіонального етапу чемпіонату України з футзалу (II ліга, черкаська зона).
 

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.