Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 5: Парагвай відправляє Аргентину на Бразилію, Колумбія теж у півфіналіЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «В нас було мало ротації через усічений склад, хлопці грали через «не можу»Чемпионат ЕвропыДмитрий Путилов: «Я лишь исправил свою грубую ошибку, которую сделал несколькими секундами раньше»Чемпионат ЕвропыДаниіл Абакшин: «Мали свої моменти, але це футзал – їм трохи більше пощастило»Сборная УкраиныЄвген Сірий: «Напевно, такої підтримки ніколи не було у футзалі в житті»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася у півфіналі і зіграє у матчі за третє місцеСборная УкраиныУкраїна – Росія: історія протистояньЧемпионат ЕвропыШагинья: «Нет ничего невозможного – с Россией можно играть»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Украина – Россия. Мнения болельщиковЧемпионат ЕвропыОлег Саленко: «Не исключаю, что в матче Украина — Россия многое будет зависеть от судейства»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогноз від Артема Франкова: «Ципун! Ти уяви, що за тобою прикордонна смуга йде»

Футзальний «Авангард» вийшов із відпустки

Чемпіони української першої ліги – футзалісти краматорського «Авангарду» вийшли із відпустки і зібралися на своїй базі у Слов’янську.


Щоправда,у складі володарів золотих медалей сталося чимало змін. За різних причин зелено-жовту форму не надягнуть Тарас Рибак, Денис Кабак, Богдан Сорін, Павло Чабанов. Натомість, як ми повідомляли, побажали переїхати до Слов’янська Дмитро Шеховцов, Владислав Ященко, Микита Можейко. З’явилися у таборі «зелено-жовтих» чемпіон України у складі «Продексиму» іще один вихованець амвросіївського футзалу Дмитро Калуков, а також Владислав Воронцов, який минулий сезон провів у Естонії та Юрій Ямілов, що грав у Білорусі. Як відомо, Євген Козлов та Едуард Нагорний зараз у складі юніорської збірної захищають честь України на чемпіонаті Європи у Латвії. Тож до тренувального табору вони долучаться пізніше.

Про подальші плани підготовки до нового сезону-згодом. А поки – фото після першого тренування.

Джерело  ФК "Авангард"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.