Испания22.00Испания. Мовистар Интер - Пенискола. LIVE!ЛьвовРоман Проць: «Якісні зміни в арбітражі зможе дати лише системна робота»Юношеский футзалВідбулось засідання Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУЭкстра-лига«Цифры знают все»: мистер Дабл, подвиг защитника и гол из раздевалкиКубок УкраиныКубок Украины: АРПИ идет дальшеЗапорожьеЗапорожье: старт дан! (+ видео)ЛьвовскаяВідбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футзалу ЛьвівщиниДнепровскаяЖелтые Воды: лучшие голы 2-го тураЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 6. Лучшие голы, комбинации и сейвыОдесскаяОдесса. Кубок Лиги Содружества: За шаг до главного финалаЖитомирскаяЖитомир, 1-й тур: “Атлет-Житомир” громить “Візаж-Полісся”КазахстанКайрат Оразбеков: «В Финале четырех одного из грандов уже точно не будет»Экстра-лига18.00. Экстра-лига-2017/18. Тур 6. LIVE!ПортугалияПортугалия. Лучшие голы 7-го тураЛьвовЮні футзалісти «УДЮМК» Шевченківського району – переможці Відкритого Кубка ТВК «Південний»Женский футзалВід Волині лише дівчата...Экстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 6: синхронные победы лидеров и сюрприз от «Титана» ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 6-го тураИспанияСмена лидера в Примере: «Барселона Ласса» дома проиграла «Эль Посо Мурсии»Кубок УкраиныСергій Тригубець: «Розглядаємо можливість зіграти у другій лізі»

“Галицька Здоба” – “Віза-Вторма”. Погляд зсередини

Вчора у Львові відбувся перший матч попереднього раунду Кубка України з футзалу в якому львівська команда-аматорів «Галицька Здоба» протистояла представнику першої ліги України івано-франківській «Віза-Втормі».

Цей поєдинок викликав підвищений інтерес у футзальної громадськості Львова й не дивно, що на цю гру зібралася чисельна глядацька аудиторія.

Про матч «пекарів» з «візою» вже було написано багато. Я ж спробую розповісти про те, що залишилося поза кадром.
 

Організація поєдинку

Приємно, що «Галицька Здоба» спільно з Асоціацією футзалу Львівщини добре підготувалася до цієї гри.

Протягом гри було чути фанів нашої команди, у перерві проводилися конкурси в яких можна було виграти атрибутику «Галицької Здоби», плюс на хорошому рівні була організована трансляція з коментатором та зробили фотозвіт.

Єдине що ще можна було би дівчат запросити щоб у перерві розважали публіку танцюючи, але це вже захцянки вашого автора.

Ранній початок поєдинку

Я вже пишу про це багато років. Розумію, що зал у нас один і тут окрім футзалу ще й грають волейбол, гандбол, флорбол і так далі. Але, моя думка, що офіційні масштабні події треба проводити не раніше 19 години вечора.

У матчі «Галицької Здоби» проти «Віза-Вторми» якраз під кінець першого тайму прийшло багацько людей. Питаю чому так пізно? Відповідь банальна – на роботі.

До речі, про зал. Як на мене, його треба хоч трохи реконструювати. Не може бути такого що протікає дах, незрозуміло що відбувається з паркетом. В деяких епізодах складалося таке враження, що його не добре помили.

Гра «Галицької Здоби»

Враховуючи те, що ця команда по статусу аматори, то зіграли непогано. Десь очікував виходу п’ятого польового гравця щоб намагатися здобути перемогу, але вже після гри, спілкуючись з головним тренером львівської команди Сергієм Тригубцем, зрозумів що ризикувати не хотів ніхто.

Попереду матч-відповідь і саме в Івано-Франківську буде вирішуватися доля виходу в наступний раунд змагань.

Гра «Віза-Вторми»

Очікував більшого. На початку року, коли франківці грали проти «Княжого ринку», вони виглядали краще. Можливо це пов’язано з тим, що першість першої ліги ще не розпочалася.

А може це все хибні думки і просто «пекарі» не дали зіграти у свою гру цій команді.

Епізод з пенальті

Коли сидів на трибунах, то спершу здалося ніби пенальті не було. Проте, вже тепер переглянувши повтор можна сказати зовсім інше. Рука була, а це що? Правильно, пенальті.
 

Рука

Суддя на цей раз вирішив не ставити «точки».

Матч-відповідь

Відбудеться 1 листопада й там нашій команді буде дуже важко. «Віза-Вторма» потужно грає на своєму паркеті й перемогти буде не легко. Але, знаючи Сергія Тригубця, Назарія Яцишина можна не сумніватися, що вони так просто не здадуться. 


Джерело - http://vorobus.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.