Международный турнир в Гомеле. День 3. LIVE!КазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18ТурнирыКубок на призы Валерия Водяна. Финальные игры. LIVE!Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 2. LIVE!ТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезонуЭкстра-лигаЖеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги. LIVE!Экстра-лигаП'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і Польщу

Гранд ліга Львова: "Фуджікура" знову сильніша за "Бастіон"

У палаці спорту «Галичина» (вул: Керченська, 8) триває чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги. У неділю, 11 лютого, відбулися матчі дев’ятого туру.

Свою сьому перемогу в чемпіонаті здобув головний претендент на чемпіонство «Галицька Здоба». Протягом усієї гри підопічні Сергія Тригубця домінували на паркеті й ні на хвилину не змусили своїх вболівальників засумніватися у підсумковій перемозі.

Відзначимо, що покером у «пекарів» відзначився Назарій Цимбаляк.

«Здвиг»  «Галицька Здоба» - 2:10 (0:4)

«Здвиг»: Зегарчук, Ледневський, Можейко, Сенишин, В. Коваль, Ващишин, Кіржецький, Галах

«Галицька Здоба»: Стасюк, Возний, Яблонський, Цимбаляк, Легчанов, Шафранський, Ю. Когут, Міхеєв, Мороз, Дячук, Тригубець, Перун

Голи: Можейко, 26, 29 – Ю. Когут, 3, Перун, 5, 30, Шафранський, 10, 26, Цимбаляк, 13, 21, 26, 29, Тригубець, 30

Арбітри: Б. Кіндій (Новий Розділ), Богдан Осяк (Львів)

Третій арбітр: В. Герасимків (Ковель)

Спостерігач: О. Верещинський (Львів)

 

У центральному поєдинку туру зустрілися «Бастіон» та «Фуджікура». Як і у матчі першого кола перемогу зуміли здобути підопічні Володимира Когута, які виглядали більш переконливіше. Гра «Бастіону» не вразила. Склалося таке враження, що гравці цієї команди були втомленими і їм бракувало свіжості.

Варто відзначити неймовірний гол Віталія Васенюка, який він забив головою. Так виглядає, що саме цей шедевр надломив суперника. Хоча, відігратися «Бастіон» пробував у першу чергу завдяки п’ятому польовому гравцю. Проте не судилося.

«Фуджікура»  «Бастіон» - 4:2 (2:1)

«Фуджікура»: Гондецький, Мірзаєв, А. Задорожний, В. Когут, Танечник, Вербний, Саприка, Цюпка, Якимов, Васенюк, Буцик

«Бастіон»: Русецький, Хавер, Кольцун, Аврам, Іванишин, Кудінов, Любуська, Гриник, Радько, Палиг, Лукьянов

Голи: Цюпка, 6, 28, Васенюк, 12, Саприка, 30 – Гриник, 6, 29

Попередження: Васенюк 24 – Іванишин, 22

Арбітри: І. Якимишин, Я. Сторожук (обидва Львів)

Третій арбітр: Б. Осяк (Львів)

Спостерігач: Ю. Щепанський (Львів)

 

Поки що найбільш результативний матч у цьому чемпіонаті видали «Кордон» та «CoreValue». На двох команди зуміли забити 15 (!) голів, а перемогу з рахунком 10:5 здобули підопічні Євгена Москвіна.

По ходу гри «CoreValue» програвали – 1:3, але завдяки грі в п’ять польових (роль воротаря-ганяли виконував Тарас Петрушка) зуміли не лише відігратися, а й, у підсумку, перемогти.

«Кордон»  «CoreValue» - 5:10 (4:5)

«Кордон»: Авраменко, Матула, Хмизов, Яценко, Пузанський, Бойко, Смага

«CoreValue»: Нагірний, Тедіков, Блащук, Свищ, Є. Москвін, П. Москвін, Мик. Малецький, Патько, Петрушка, Дець

Голи: Матула, 3, Смага, 8, Бойко, 9, 14, Яценко, 20 – Є. Москвін, 5, 12, 18, 28, Мик. Малецький, 9, 22, Патько, 12, 21, Свищ, 14

Попередження: Дець, 29

Арбітри: Б. Кіндій (Н. Розділ), В. Гарасимків (Ковель)

Третій арбітр: Я. Сторожук (Львів)

Спостерігач: Ю. Щепанський (Львів)

 

Джерело – futsal.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.