ПольшаРоман Смирнов: «Чемпионат будет сложным и интересным»Первая лига Перша ліга: став відомий календар першого туруПольша​Польша. 1 тур. Сумской день в Экстраклассе (+ видео)ВетераныМирон Кіндій: «Задоволений виступами «ТВД» у Кубку України «40+»БеларусьАндрей Черниенко: «Я бы не разделял команды на сильные и слабые»ВетераныЭдуард Босенко: «Главное – побеждать здесь и сейчас, не оглядываясь на прошлые заслуги»Футзал в миреНаши за границей. Русак дебютирует, Разуванов, Мельник и Шаровара забиваютВетераныВиталий Чернышев: «Победа над сильным соперником приятна вдвойне»РумынияМикола Дурбан продовжить кар'єру в РумуніїЭкстра-лигаПерший тур Екстра-Ліги: хто є хто?ВетераныРоман Киндратив: «Моя карьера в ветеранском футзале только начинается»Экстра-лигаЕкстра-ліга: чим нам запам’ятається перший тур?ВетераныАнатолий Коломийчук: «Можем дать бой любому сопернику»ИспанияИспания. 1 тур. Диего Джиустоцци начинает с победы (+ видео)БеларусьМихаил Грицына: «Гастро-тур – да, алко – нет!»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. ВидеообзорыБеларусьБеларусь. 2 тур. За себя и за братаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»ВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»

Чемпіонат Львівщини: сенсаційний виліт «Галицької здоби»

У п'ятницю, 9 березня, відбувся регіональний відбір чемпіонат Львівщини з футзалу сезону 2017/2018

Визначилися імена шести фіналістів, які позмагаються за участь у Всеукраїнських змаганнях під егідою АФЛУ.
 
17 команд, які вийшли до вирішальної стадії відбору, було розділено на три регіональні групи у Трускавці, Буську та Новояворівську.
За результатами "новояворівського" групового етапу до фінальної частини чемпіонату Львівщини вийшли команди "Фуджікура" (Львів) та "Юність" (с. Гійче).

Колективи в групах "Трускавець" та "Буськ" були додатково розділені на дві підгрупи кожна. Команди, які зайняли перші місця в одній підгрупі, грали з "другими" колективами з іншої та навпаки. Тобто безпосередню долю виходу до фінальної частини вирішували у стикових поєдинках.
За результатами таких "стиків" визначили команди, які представлятимуть "трускавецьку" групу у фінальному етапі. "ДКНГ" (Дрогобич) забезпечив собі путівку до фіналу перемогою над "Дністер-Академією" (с. Ралівка) - 1:3. У напруженому другому півфіналі "Русин-О" (Розвадів) все-таки був трішки сильнішим за ФК "Воютичі" - 1:1 (пен. 6:7).

Найбільша несподіванка трапилась у "буській" групі. За результатом стикового матчу іменита "Галицька Здоба" (Львів) поступилась червоноградському "Агроінвесту" та покинула змагання - 4:3. Ще одним учасником обласного фіналу став ФК "Топорів", який у запеклому протистоянні вирвав квиток до вирішального етапу у команди "Сокіл" (Андріївка) - 4:4 (пен. 4:5).

Поєдинки фінального етапу відбудуться у суботу, 10 березня, у Львові. Вирішальні матчі прийматиме палац спорту "Галичина" (вул. Керченська, 8). Початок заплановано на 15:00.

Нагадаємо, що команда, яка переможе у фінальному поєдинку чемпіонату Львівщини з футзалу, поїде представляти свою область на Всеукраїнський фінал АФЛУ. Колектив, який стане "срібним" призером, захищатиме честь Львівщини на Кубку регіонів АФЛУ.
 
Прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.