БеларусьБеларусь. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы первых матчей 1/4 финала плей-оффКазахстанБратский союз в «Кайрате»РоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Вторые матчи. ОбзорыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Чемпион – «Продэксим», «серебро» – у «Энергии», «бронза» – у «Титана»ХарьковЛучшие голы 17-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Ответные матчи. LIVE!Футзал в миреБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Роман Кордоба выводит «Витэн» в полуфиналРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Первые матчи. ОбзорыЮношеский футзалВіталій Одегов оголосив список гравців юнацької збірної України з футзалу (U-19) на навчально-тренувальний збірОдессаОдесса. Лига Содружества. Летом в зале сыграют 66 команд!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Ответные матчи. Анонс: сыграем ли в воскресенье?ВетераныВ Умані стартував Кубок України серед ветеранів 50+Экстра-лига«Цифры знают все»: рекордная серия в ПокровскомАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Футзал – это семья. Она небольшая, но она растёт»Футзал в миреОпределились даты проведения клубного чемпионата мираЭкстра-лигаАндрій Сімка: «Урагану» трохи не вистачило везіння» Экстра-лигаПІСЛЯМОВА-28. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОФутзал в миреДмитрий Бондарь: «В Актобе умеют болеть»ЛьвовПетро Закалюжний: «АФЛ працює у правильному напрямку»

Київ. Станіслав Гончаренко: "Надто пізно схаменулись!"


Тренер «Політехнік-Легіон XXI» Станіслав Гончаренко похвалив своїх футболістів за старання і пояснив причини невдалого виступу команди у відбірковому етапі.

«Дана гра була вирішальною, - сказав Станіслав Олександрович в інтерв’ю після зустрічі з «SC Vikings-КНУ» - Ми це зрозуміли, лише коли приїхали на матч, адже в попередньому протистоянні «Система-Інвест» програли і тому на першу чи другу позицію вже не претендували. Нам потрібно було перемогти в особистій зустрічі і ми це зробили. В даному матчі наші гравці проявили тактичну грамотність, хорошу внутрішню налаштованість і чудову командну атмосферу - найголовніші складові, завдяки яким можна отримати такий результат. Ми останні дві зустрічі зіграли на нуль, а, взагалі, в нашій підгрупі вдалося в чотирьох з семи ігор не пропустити жодного м’яча. Це говорить про організованість процесу, про хороші вміння, дисциплінованість та старанність наших хлопців. Отже, важливу роль грає їх ставлення до роботи».

«Ми багато разів говорили між собою про те, що надто пізно організувалися. Команда «з листа» зібралася в жовтні місяці і, практично, з кінця жовтня стартував турнір. Поки визначалися зі складом, зігравалися, то потрапили під великий «прес», під хороших суперників. Якби з теперішнім станом команди ми перенеслися в той час, то, я думаю, посіли б третю - четверту позицію у відбірковій групі».

Також тренер не виключив можливості появи нових футболістів у складі «студентів»: «Це неминучий процес, будуть вливатися люди, однак кістяк вже є. До них додаватимуться гравці, яких точково підбиратимемо по складу команди» - заявив Гончаренко.
 
Ярослава Підвальна
По матеріалам futsalkiev.com
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.