Казахстан«Кайрат» – обладатель Кубка Казахстана-2021ИспанияИспания-2021/22. Тур 2. Бенефис Томаша ДраховскиЧемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»

Кубок світу-2021. День 14: Бразилія та Аргентина утворять південноамериканський півфінал

У півфіналі Кубку світу з футзалу на всіх чекає південноамериканське дербі


Photo: FIFA
  • Аргентина здолала РФС у серії пенальті
  • Родріго провів Бразилію повз Марокко
  • Бразилія та Аргентина зустрінуться в апетитному півфіналі


Марокко 0-1 Бразилія, Вільнюс
Гол:
Родріго, 11
Попередження: Ель-Фенні, 11

 

РФС 1-1 Аргентина (4-5 по пенальті), Каунас
Голи:
Антошкін, 35 – Куццоліно, 25
На 44-й хвилині Асадов (РФС) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
Серія пенальті
Боло Алемані – 0:1
Абрамов – 0:1 (воротар)
Басіле – 0:2
Робіньо – 1:2
Едельштайн – 1:3
Едер Ліма – 2:3
Стаццоне – 2:3 (стійка)
Антошкін – 3:3
Куццоліно – 3:3 (воротар)
Чишкала – 3:3 (воротар)
Клаудіно – 3:4
Асадов – 4:4
Таборда – 4:5
Ромуло – 4:5 (воротар)
 

Капітан прокладає шлях до півфіналу

Бразильський шкіпер Родріго ще раз влучив у ціль своїм фірмовим ударом «з носка», виправдовуючи своє прізвисько «Людина-торпеда». Відомий своєю чудовою технікою удару, він вивів Селесао вперед зі штрафного удару після того, як Леозіньо витягнув захисника зі стіни обманною пробіжкою, дозволивши Родріго результативно використати цей пробіл. Спочатку виявивши занадто велику повагу до рекордсменів за титулами Кубку світу, Марокко покращив свою гру, а молодий Юсеф Джуад справив хороше враження.

 
Хіярі у вогні, надійний захист Бразилії

Наприкінці першого тайму «Леви Атласу» набрали обертів, збільшивши тиск за допомогою п'ятого польового, коли Бразилія накопичила п'ять порушень, але північноафриканці не змогли продовжити з того місця, де вони зупинилися, у другому таймі. Південноамериканці взяли гру під свій контроль, а воротар Марокко Реда Хіярі кілька разів був у центрі уваги. Бразилія захистила свою перевагу завдяки дисциплінованій грі у захисті, і в кінцевому підсумку марокканці можуть бути засмучені тим, що не пішли на більший ризик попереду, навіть якщо вони й були в задоволені загальним результатом в Литві.


Колишній бос слідкує

Колишній тренер збірної Аргентини – переможця Кубку світу з футзалу 2016 року Дієго Джустоцці прибув на місце, щоб подивитися матч-реванш фіналу того року та підтримати «Альбіселесте». Можливо, він більше не керує командою, але він нервово ходив туди-сюди по трибунах, спостерігаючи за тим, що відбувалося. Це був перший матч у Литві гравця РФС Едера Ліми, який зробив хет-трик у фіналі в Колумбії, він вперше зіграв після відновлення після травми. Він і Клаудіно змарнували найкращі шанси в матчі, який з самого початку був зіграний з напругою фіналу.

Пальцевідбивний удар Куццоліно, Антошкін влучає у ціль

Леандро Куццоліно засадив м’яч у ворота лівою ногою, капітан отримав свою позначку про забитий м’яч в протоколі, так само як це було зроблено й у попередньому чвертьфіналі – зі штрафного. Артем Антошкін зі зростом в 6’1” (1,87 м) є одним із найвищих гравців на Кубку світу з футзалу в Литві, і це стало в пригоді, коли він забив за РФС повністю витягнувшись, після того, як воротар Ніколас Сармієнто зробив ряд видатних порятунків.

Сармієнто поспішає на допомогу

Чудовий аргентинський воротар зіграв велику роль в організації південноамериканського дербі з Бразилією у півфіналі. У першій серії пенальті цього турніру і першій для обох команд на Кубку світу з футзалу Сармієнто зробив два порятунки. Однак вирішальний сейв зробив резервний воротар Лукас Фарах, який «зачохлив» Ромуло.

Цитати

«Я був би радий не забивати в кожній грі цього турніру, якщо ми повернемося додому з трофеєм. Сьогоднішній день належить капітану. Я неймовірно щасливий», – Феррао, нападник Бразилії.

«Коли я відбивав пенальті, мені на думку спадало багато речей. Емоції, радість і багато страждань, але перш за все величезна радість. Коли ноги не можуть цього зробити, ти перемагаєш серцем. Це найкраще, що може бути», – Ніко Сармієнто, воротар Аргентини.

«Шкода, що такі чудові команди повинні були зустрітися вже у чвертьфіналі. У першому таймі ми намагалися знайти свою гру. У другому таймі ми проявили ініціативу, але втратили свої шанси. Ми могли забити з десятиметрової позначки та пройти. Команда зіграла добре, нікого не можна звинувачувати в цьому програші. Ми боролися до кінця», – Артем Антошкін, нападник РФС.

Півфінали

Бразилія – Аргентина
Середа, 20:00 у Каунасі

Іспанія або Португалія проти Ірану або Казахстану
Четвер, 20:00 у Каунасі

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.