Чемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»

Кубок світу-2021. День 4: Казахстан йде без втрат, хет-трик капітана підносить Єгипет

В "українському тренерському дербі" на Кубку світу перемогу святкував Казахстан Сергія Корідзе


Photo by Angel Martinez - FIFA
 
  • Казахстан і Венесуела проходять у плей-оф 
  • РФС пройшов жорстке випробування Узбекистаном для своєї другої перемоги 
  • Мостафа Еїд приводить Єгипет до такої необхідної перемоги 

Група А 

Коста-Ріка 0-1 Венесуела 
Гол:
Морільо, 18 (гп - Віамонте)
Попередження: Д. Варгас, 30 – Г. Теран, 28
 

Литва 0-3 Казахстан 
Голи:
Тайнан, 1 (гп - Дуглас), Турсагулов. 30 (гп - Тайнан), Акбаликов, 36 (гп - Токаєв)
Попередження: Бучма, 13 (Литва)
 

Група В

Єгипет 6-3 Гватемала 
Голи:
Мансур, 4 (гп - Шула), Елашвал, 32, Шула, 35 (гп - Елашвал), Еїд, 36, 37 (гп - Мансур), 40 – Мансілья, 16 (гп - Сантісо), П. Руіс, 25, В. Руіс, 33 (гп - П. Руїс)
Попередження: Дунга, 30 (Єгипет)
 

Узбекистан 2-4 РФС 
Голи:
Чорієв, 21 (гп - Ропієв), Аділов, 28 (гп - Усмонов) – Робінью, 10, Ніязов, 11 (гп - Ромуло), 35 (гп - Робінью), 35
Попередження: Чорієв, 11 – Абрамович, 31
 
 
Як він це зробив? 

Рафаель Морільо забив єдиний гол у найменш результативному матчі у Литві-2021, але найбільше вразив його несподіваний внесок на іншому боці майданчика. Нападник зробив три дотики біля лінії власних воріт, спочатку використавши своє стегно і грудну клітку перед тим, як лежачи відпасувати головою м’яч до рук свого воротаря. 

Фантастичний капітан 

Єгипет, який не міг дозволити собі програти, двічі відставав у рахунку. Кожного разу капітан Мостафа Еїд згуртовував товаришів по команді словами та жестами, і вони відповідали. Потім 29-річний гравець зробив пізній хет-трик, привівши «фараонів» до перемоги.

Змагання серед воротарів 

Помітивши Егідіюса Загараса за межами воротарського майданчика, голкіпер Казахстану завдав влучного удару по воротах, поки Егідіюс Загурскас не зупинив м’яч, що прямував до сітки на лінії воріт, викликавши охи й ахи з натовпу. Через кілька хвилин Загарас відкрив вогонь у відповідь, перебивши м'яч над Ігітою, але лише в декількох сантиметрах від стійки, чим заслужив бурхливі оплески уболівальників. 

Настає час… 

Артем Ніязов, чинний MVP чемпіонату Росії, як не дивно, не потрапив в протокол, коли РФС випередив Єгипет на дев’ять голів, але він зробив це, коли це мало значення – сьогодні. Коли Узбекистан загрожував серйозним засмученням, Ніязов забив три, щоб довести показники віцечемпіона 2016 року до шести очок у двох іграх. 

Джерело  ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.