Кубок УкраиныКубок України: результати матчів 14-15 жовтняФутзал в миреРівняни виграли бронзові нагороди чемпіонату світу серед поліцейськихЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5: в дерби энергетиков сильнее Львов (обновляется)Футзал в миреКубок УЕФА: «Столица» и «Дина» выходят в элитныйй раундПервая лига Андрей Чуднов: «Все покажут игры официального сезона»Кубок УЕФАКубок УЕФА: «Продэксим» побеждает «Никарс» и выходит в элитный раундФутзал в миреКубок УЕФА. «Кайрат» уступил «Столице»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5. LIVE!Футзал в миреКубок УЕФА: «Рекорд» проиграл «Кнооппунту» и выбыл из еврокубкаКубок УЕФА19.00. Кубок УЕФА. «Продэксим» (Украина) - «Никарс» (Латвия). LIVE!Беларусь14.30. Беларусь. 6-й тур. "Форте" (Могилев) – ВРЗ (Гомель). LIVE!Женский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 1 туру Кубок УкраиныКубок України з футзалу: “Феміда-Старлайф” мінімально переграє “Альтернативу”АматорыФК «Вінниця» заявляють до другої ліги чемпіонату УкраїниКубок УЕФАКубок УЕФА. LIVE!Кубок УкраиныКубок України: анонс перших матчів першого Попереднього раунду 14-15 жовтняКазахстанЧингиз Есенаманов: «Важно занять первое место в группе» ХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 5-го тура: кто победит в дерби «энергетиков»?ЖитомирскаяЧемпіонат Житомира: жереб кинуто

Кубок України: анонс перших матчів першого Попереднього раунду 14-15 жовтня

14 та 15 жовтня будуть зіграні кілька перших матчів першого Попереднього раунду розіграшу Кубку України сезону 2017/2018 р. р. Саме з цих поєдинків почнеться кубковий марафон з двох Попередніх раундів, за підсумками якого визначаться шість команд, які складуть компанію клубам з Екстра-ліги у 1/8 фіналу. А поки що пропонуємо Вашій увазі анонси поєдинків першого кубкового тижня.

Майже одразу після поєдинку п'ятого туру Екстра-ліги між «Соколом» та «ІнБев/НПУ» свято футзалу у Хмельницькому продовжиться кубковим протистоянням «Феміди-Старлайф» та «Альтернативи». Хмельницька команда є дебютантом Кубку України, тому тут у «Альтернативи» буде невеличка перевага. Не тільки тому, що столичний клуб вже встиг розпочати похід за Кубком трохи раніше, перемігши у Кваліфікаційному етапі «Анреал-ARTIX». А ще й тому, що столичний колектив є більш досвідченим бійцем у змаганнях такого рівня. Тому для «юристів» це буде хороший тест на стійкість, а також перевірка власних амбіцій на фоні такого суперника. Ну, і, звісно, для подолян це буде набуття досвіду матчів подібного рівня. Тому вони, безумовно, будуть робити все для того, щоб їх перші кубкові кроки були вдалими. До того ж, для «Альтернативи» хмельницька команда буде своєрідною «темною конячкою». Вочевидь, на це хмельничани і розраховують. Але якщо гості з Києва з перших хвилин візьмуть гру під свій контроль, то у «Феміди-Старлайф» можуть виникнути проблеми. Тому господарям майданчику треба буде не пропустити першими, щоб надалі мати шанси на успіх за підсумками першого поєдинку.

«Феміда-Старлайф» (Хмельницький) – «Альтернатива» (Київ)  
14 жовтня 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Національної поліції – 14.30.
Арбітри: А. Загоруйко, О. Макарець (обидва – Житомир), М. Куцак (Хмельницький)
Хронометрист: Д. Божко (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: В. Калічак (Львів)

Центральний матч цього першого кубкового ігрового тижня очікується у Дніпрі. І це логічно, бо в ньому переможець Другої ліги минулого сезону, «Катеринославхліб», буде грати проти переможця Першої ліги, «СумДУ». Теоретично фаворитом у цій парі має бути команда, яка перемогла у змаганнях рангом вище, тобто – «СумДУ». Але під час літнього міжсезоння у складі сумського колективу сталося багато змін, і зараз ця студентська команда стала істотно молодшою. І це – вже одна з інтриг цього протистояння, адже цікаво подивитись на оновлений «СумДУ». Хоча команда і залишилась без багатьох провідних виконавців, та ми знаємо, що у «СумДУ» завжди була талановита молодь, яка завжди приходила на зміну лідерам. І саме ці молоді футзалісти потім самі ставали провідними гравцями команди. А знаючи вміння Сергія Пєсоцького зробити з молодих виконавців згуртований колектив, який потім буде перемагати на всіх рівнях, можна не сумніватись, що і з цього покоління «політехівців» Сергій Миколайович зробить хороших футзалістів. А поки що для них буде перше випробування суперником, який буде фаворитом протистояння і який має багато планів на новий сезон. До того ж «Катеринославхліб» гратиме вдома. І якщо «пекарі» не будуть недооцінювати «СумДУ», то вони цілком реально зможуть виправдати статус фаворита.

«Катеринославхліб» (Дніпро) – «СумДУ» (Суми)
14 жовтня 2017 року. Дніпро. Спорткомплекс «Олімпія+» - 15.30. 
Арбітри: І. Литвиненко, М. Нечипуренко (обидва – Кривий Ріг), О. Іванов (Дніпро) 
Хронометрист: І. Андрєєв (Дніпро) 
Спостерігач арбітражу: М. Гулідов (Дніпро)

Поки у сербському Крагуєваці херсонський «Продексім» буде вирішувати питання виходу в Елітний раунд Кубку УЄФА, херсонські вболівальники не нудьгуватимуть, адже у Херсоні буде зіграний один з поєдинків Кубку України, де ФК «Херсон» гратиме проти столичної команди «RED». Звичайно, фаворитами у цьому протистоянні є саме гості з Києва. Вони вже мають досвід виступів у Кубку України. Окрім того, ми пам’ятаємо чудовий виступ «червоних» в Елітному фіналі Аматорської футзальної ліги України, який проходив навесні у Луцьку. Та і склад у київського колективу – більш-менш бойовий. Тому херсонцям тут, м’яко кажучи, не позаздриш. Але у рідних стінах команда з Півдня України, можливо, зможе створити сюрприз. Тому гравців «Херсону» краще не скидати з рахунків. Тим більше, у кубкових поєдинках можливо все. Може, господарі майданчику зможуть розвіяти міф про те, що саме «RED» - фаворит протистояння?

ФК «Херсон» (Херсон) – «RED» (Київ)
14 жовтня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ДФКП-5 – 18.00 
Арбітри: С. Ключник, О. Максименко (обидва – Миколаїв), С. Черноусов (Херсон) 
Хронометрист: Д. Афанасьєв (Херсон) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Арестенко (Запоріжжя)

Коли зустрічаються команди, які сміливо можна назвати «темними конячками», то спостерігати за такою грою стає ще цікавіше. Саме це можна сказати про харківський «ПВМ» та дніпровський «РКЦ-БУД». Обидві команди є дебютантами Кубку України, тому вони будуть намагатись зіграти на максимумі своїх можливостей, щоб зробити свій дебют у розіграші Кубку України вдалим. І це вже додає інтриги. А ще не будемо забувати, що зустрічаються команди з Харкова та Дніпра, і це завжди цікаві протистояння – хоч у футболі, хоч у футзалі. Тому можемо сміливо сказати, що цей двобій може стати одним з найнепередбачуваніших.

«ПВМ» (Харків) – «РКЦ-БУД» (Дніпро)
15 жовтня 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Вірта» - 13.00.
Арбітри: О. Єлшанський, А. Савельєв (обидва – Суми), Д. Чумак (Харків)
Хронометрист: С. Ващук (Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків) 

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.