Кубок УкраиныКубок України: анонс перших матчів першого Попереднього раунду 17-18 жовтняКубок Украины21.00. Епіцентр К10 – Здвиг. Кубок України. Попередній етап. LIVE!Кубок УЕФАДмитрий Сорокин: «Приоритет был – возможность играть в Кубке УЕФА»Желтые ВодыЖовті Води виходять на стартЭкстра-лигаАлександр Корнийчук: «Это только начало сезона. «ХИТ» еще будет прибавлять»ЖитомирНаймасовіший чемпіонат з ігрових видів спорту: у Житомирі стартував Відкритий Чемпіонат міста з футзалу 2017/2018КазахстанКакау: «За все поражения «Кайрата» ответственен только я»Кубок УЕФАКубок УЕФА: определены хозяева групп элитного раундаЭкстра-лигаУ одеському "Юні-Ламані" відбулася зміна головного тренераЧемпионат ЕвропыОприлюднений розклад матчів Євро-2018ОдессаОдесса. Кубок открытия сезона – у МКВ!ИспанияИспания. Голы, комбинации и сейвы 5-го тураОдессаОдесса. Кубок Лиги Содружества: не футзал, а лотерея!БеларусьБелорусское ТВ о победе "Столицы" над "Кайратом"Кубок УЕФАКубок УЕФА: хорватский «Национал» показал в Загребе абсолютный результатФутзал в миреНас мало, но мы мурсийцы: «Эль Посо Мурсия» с трудом обыграла «Хаэн»Футзал в миреРівняни виграли бронзові нагороди чемпіонату світу серед поліцейськихКубок УкраиныКубок України: результати матчів 14-15 жовтняЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5: в дерби энергетиков сильнее ЛьвовПервая лига Андрей Чуднов: «Все покажут игры официального сезона»

Кубок України: результати матчів 14-15 жовтня

14 жовтня були зіграні перші матчі першого Попереднього раунду Кубку України. Пропонуємо Вашій увазі їх результати.
У Хмельницький «Альтернатива» їхала у якості фаворита протистояння. Однак, «Феміда-Старлайф» змогла показати, що вона є гідним суперником. Принаймні, це було видно по тому опору, який чинили «юристи» киянам. Однак, у той же час хмельничани мали свої моменти для того, щоб засмутити Дмитра Шульгу. Але зробити це вдалося подолянам лише одного разу. На 28-й хвилині Олег Гребенюк забив гол, який у підсумку виявився єдиним і переможним для господарів майданчику. Вочевидь, це трохи несподіваний результат, який дає нам підґрунтя для того, щоб зробити висновок: матч-відповідь у Києві буде дуже цікавим.

Звіт від «Феміди-Старлайф»
«Феміда-Старлайф» (Хмельницький) – «Альтернатива» (Київ) – 1:0
Гол:
 Гребенюк (28)
Попередження: Куляк (35) – Бич (32), Шульга (36), Макєєв (40)
Поєдинок у Дніпрі, де зустрічались «Катеринославхліб» та «СумДУ», виправдала сподівання. Перш за все, була знайдена відповідь на питання про те, як гратиме проти дніпровців оновлена студентська команда. В принципі, вона була оновленою лише наполовину. Але деякі досвідчені гравці все-таки залишились, аби допомогти команді Сергія Пєсоцького. І саме досвід цих виконавців багато в чому допоміг сумчанам. Але спочатку свято було на дніпровській вулиці, оскільки «пекарі» відзначились першими. Але футзалістам з Дніпра мало того, що не вдалося зберегти цю мінімальну перевагу, так у другому таймі вони дозволили Дмитрові Ігумнову двічі «розписатись» у воротах «Катеринославхліба». Більше того – його другий гол врятував «СумДУ» від поразки у цьому поєдинку. Що ж, тоді буде цікавіше дивитись на матч-відповідь у Сумах.
«Катеринославхліб» (Дніпро) – «СумДУ» (Суми) – 2:2
Голи:
 Кулик (6), Кадомцев (26) – Ігумнов (25, 38)
Попередження: Ігумнов (21), Колесник (30)
Поки херсонський «Продексім» намагався здобути путівку в Елітний раунд, інша команда з Херсона – «Ансерглоб» - грала перший матч першого попереднього раунду Кубку України. Херсонці дуже швидко повели завдяки голу Криворучка, проте так само пропустили. Більше того – пропущений м’яч, мабуть, розлютив столичний «RED», який вже у середині першого тайму повів 3:1. І це, як виявилось, був тільки початок. Справжню гольову феєрію гості з Києва влаштували у другій половині зустрічі. Особливо варто відзначити Павла Корнійчука, який у підсумку оформив «покер» у ворота «Ансерглобу». Мабуть, Павла на такі гольові подвиги надихнув гравець столичного «ХІТа» Олександр Корнійчук, який у матчі чемпіонату України проти «Епіцентра К Авангарда» зробив хет-трик. Як би там не було, але «RED» майже вирішив питання виходу до другого Попереднього раунду, перетворивши поєдинок у Києві на формальність.
«Ансерглоб» (Херсон) – «RED» (Київ) – 2:8
Голи:
 Криворучко (5), Кучеревський (31) – Корнійчук (8, 9, 31, 37), Крошан (10, 40), Химяк (22), Коробка (26)
Попередження: Міненко (6), Кузнецов (27)
Вилучення: Міненко (25 – повторне попередження)
15 жовтня

«ПВМ» (
​Харків) – 
«РКЦ-БУД» (Дніпро) 6:4
Голи: Кузнєцов (8), Воронько (11), Піддубний (16), Волобуєв (16), Багліков (21, 39) – Делятинський (28, 38, 40), Павлюченков (37)
Попередження: Кузнєцов (15) – Павлюченков (39)
Прес-служба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.