Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Кубок Житомирської області. Результати 1-го туру, або як медики "лікували" юристів.


Протягом 23-26 травня у залі ФОКу відбудуться матчі першого туру Кубку Житомирської області з футзалу.

Результати першого ігрового дня

24 травня
ФК «Атлет-Житомир» – «Роял сіті – Арсенал» 9:2 (3:2)
Голи: Трибель 7, 8, –13; Литвиновський 9, –10, 23; Коваль 14, 17, 22; Демчик 18; Станішевський 26; – Денисюк 6; Казимзаде 10;
Попередження: немає – Притула

«Олесана» – «Леви KROSCHU» 2:3 (0:2)
Голи: Савицький 18; Войцеховський 24; – Гайдай 6; Супруненко 10; Максименко 25;
Попередження: Ясінський – немає
Розмірений темп гри порушив влучний постріл гравця «Левів KROSCHU» Гайдая, який став автором дебютного голу в матчі. Після пропущеного голу гравці «Олесани» активізувалися, однак всі їх спроби біля чужих воріт завершувались невдачею або ж через впевнену гру воротаря «Левів KROSCHU» Гордаша, або ж господарів підводила влучність. А після чергового такого епізоду з нереалізованим моментом гості подвоїли перевагу зусиллями Супруненка.
У другій половині матчу у голкіпера «Левів KROSCHU» значно додалося роботи, адже гравці «Олесани» з подвійним завзяттям побігли відіграватися. До 18-ї хвилини гостям вдавалося втримувати свої ворота на замку, аж поки Савицький не дочекався помилки у захисті суперника і скоротив розрив у рахунку. Після пропущеного голу «Леви KROSCHU» через натиск суперника вимушені були кинути всі сили на захист власних воріт, та як не старалися, нічого вдіяти після потужного пострілу Войцеховського не зуміли – 2:2. На таку спритність гості відповіли не менш ефектним ударом у виконанні Максименка, який за хвилину зняв павутину з ближньої дев’ятки воріт «Олесани». А будь Супруненко влучнішим «Леви KROSCHU» могли і зовсім зняти всі питання про переможця у звітному матчі. У підсумку гол Максименка став вирішальним у матчі й приніс вольову перемогу «Левам KROSCHU».
25 травня
«Управління юстиції» – «Медик» 1:21 (0:9)
Голи: Петрусь 21; Лісовський аг 22; – Трохліб 1, 8, 9, 11, 35, 35; Шимановський 5, 7, 19; Данюк 12, 25, 25; Романенко 14, 14, 15, 26, 26; Любченко 13, 22; Рукомеда 26;
Попередження: немає
Перша ж атака у звітному матчі закінчилась взяттям воріт у виконанні «медиків». А поки команда «Управління Юстиції» проходила адаптацію, Шимановський подвоїв перевагу гостів. Едуард став автором і третього взяття воріт, яке сталося за дві хвилині, а за мить воротар «Управління юстиції» Гриньок знову був вимушений виймати м’яча із сітки власних воріт після пострілу Трохліба. А поки Євгеній продовжував пропускати гол за голом, його візаві Костюков залишався без роботи і взяв на себе роль тренера, диригуючи діями своїх одноклубників. Загалом у першому таймі «медики» відправили у ворота суперника дев’ять сухих м’ячів.
У другому таймі гравці «Медика» продовжили погром суперника, забиваючи голи на різний смак. Протягом другої 13-хвилинки «медики» забили на три голи більше, аніж у першому таймі, тим самим довівши цифри на табло ФОКу до рекордної цифри 21. Та до честі господарів вони не опустили руки і на 21-й хвилині змусили шаленіти своїх вболівальників, коли Петрусь реалізував свій вихід віч-на-віч й тим самим забив для команди «Управління юстиції» гол престижу.

ФК «ІнБев-2» – «Персей» 2:2 (1:0)
Голи: Рахметов 5; Леонов 24; – Дорош 18; Хлань 21;
Попередження: немає – Лавріченко, Самчик, Хлань
Стартовий відрізок матчу був за гравцями «ІнБева-2», які першими почали загрожувати воротам суперника. Однак стартовий натиск господарів бажаного результату не дав, а тому команди зосередились на позиційних атаках. Під час однієї з них гравці «Персея» обрізалися й отримали стрімкий контр-випад, який завершився голом Рахметова. Наприкінці першого тайму Микола знову був на вістрі атаки, та цього разу свою команду врятував воротар «Персея» Бабицький. Свої шанси мали й гравці «ІнБева-2» Соколовський та Горносталь, але голкіпер гостів в обох випадках виходив переможцем із дуелей. У складі «Персея» найактивнішим був Дорош, але у Олександра збився приціл, а тому на перерву команди пішли за мінімальної переваги ФК «ІнБев» у рахунку.
Початок другого тайму був за гравцями «Персея», які невдовзі й відновили «статус кво». Окрім пропущеного голу, травми в тому епізоді зазнав основний воротар «ІнБева-2» Ковальчук. Можливо, саме відсутність Дениса стала ключовою на 21-й хвилині, коли Хлань потужним пострілом зі штрафного зняв павутиння з дев’ятки воріт ФК «ІнБев-2». Господарі одразу ж додали обертів, але суперник надійно грав в обороні. Лише після виходу п’ятого польового господарям вдалося зрівняти рахунок, гол в активі Леонова. Заключні хвилини матчу команди провели в постійних атаках, та попри обопільні зусилля рахунок так і залишився незмінним – бойова нічия 2:2.

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.