БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Экстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсМеждународный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"ДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»Международный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ХмельницкаяПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)Международный футзалВідомий український футзаліст зароблятиме 60 тисяч на місяцьПервая лига Олег Зозуля: «Проблем с мотивацией нет»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: чемпионы - «Десна» (60+) и «Черное море» (50+), обладатели Кубка (40+) - «Агропродсервис» и «Черное море»!Суми: футзальні планиЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Дети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18

Кубок Житомирської області: у фіналі зустрінуться «ГазМяс» і «Атлет-Житомир»

 

Четвертого липня у залі ФОКу відбувся перший півфінальний поєдинок Кубку Житомирської області, а загалом протягом тижня на вболівальників очікує ще три захоплюючих матчі у рамках півфінальної серії. У першому півфіналі, у якому зійшлися «Грантех-Галант» з «ГазМясом», вболівальники стали свідками вольового камбеку у виконанні гравців «Грантех-Галанту», якого, втім, виявилося замало бодай для нічиєї. Натомість попри всі старання футзалістів «Грантех-Галанту» у матчі-відповіді, «ГазМяс» розібрався зі своїм суперником 8:2 й став першим фіналістом Кубку Житомирської області.

За іншим сценарієм розгорталися події в іншому півфіналі, де зустрічалися лідери житомирського футзалу – ФК «Атлет-Житомир» та «Енергія». «Енергетики» повністю провалили перший матч – поразка 4:1, а от у матчі-відповіді продемонстрували неабияку жагу до перемоги й хоча святкували перемогу, все ж зупинилися за крок до фіналу.

Вирішальний матч Кубку Житомирської області відбудеться у вівторок, 11 липня, у залі ФОКу. Суперником ФК «Атлет-Житомир» буде «ГазМяс», початок матчу о 19:00.

 

Вівторок, 4 липня 

1\2 фіналу, перший матч

«Грантех-Галант» – «ГазМяс» 3:4 (0:2)

Голи: Кульбака 18; Євдощук 19; Яворський 20; – Вакула 9; Нечипоренко 12, 17, 24;

Попередження: немає – Вакула, Романюк

Найнебезпечнішим моментом першої половини тайму став підступний удар Вакули: Дмитро стріляв у дев’ятку, та його задум розгадав воротар «Грантех-Галанту» Лісовик. Як виявилося це була пристрілка й у наступному епізоді Вакула пробив влучніше. Господарі спробували одразу ж організувати гол у відповідь, та удари Слинька та Євдощука особливих проблем воротарю «ГазМясу» Бондарцю не склали. А одноклубники Олександра тим часом розіграли стандарт на підступах до штрафного майданчика суперника, який завершився голом Нечипоренка.

Другий тайм футзалісти «Грантех-Галанту» розпочали в надії відігратися, а тому гравці «ГазМясу» частіше думали про захист власних воріт, аніж про атаки. Найчастіше воротам гостів загрожував Яворський, та активності Дениса виявилося замало аби його команда повернулася у гру. Господарі «прокинулися» лише після третього пропущеного голу, автором якого став Нечипоренко. Гравці «Грантех-Галанту» пішли грати з п’ятим польовим і одразу ж відквитали один м’яч зусиллями Кульбаки, а невдовзі Євдощук влучним дальнім пострілом звів відставання своєї команди до мінімуму. Тактика з п’ятим польовим давала свій результат і в подальшому, наслідком чого став третій гол – Яворський і 3:3. На скільки вистачить запалу у гравців «Грантех-Галанту» вирішив перевірити Нечипоренко, який ефектним, а головне влучним «парашутом» закинув м’яча у порожні ворота суперника. Цього разу відповіді у господарів не знайшлося й напередодні матчу-відповіді «ГазМяс» має гандикап в один м’яч.

Середа, 5 липня

1\2 фіналу, перший матч

«Енергія» – ФК «Атлет-Житомир» 1:4 (0:2)

Голи: Єлісєєв 25; – Литвиновський 1, 7; Біляченко 17; Коваль 18;

Попередження: Петренко, Максимчук – Литвиновський, Трибель

Не встигли арбітри дати стартовий свисток, як «атлети» уже повели в рахунку: Литвиновський «обікрав» суперника на підступах до штрафного майданчика й завдав невідпорного удару. Так само несподівано виник момент і біля воріт ФК «Атлет-Житомир»: Василюк, опинившись перед порожніми воротами суперника, виявився неготовим до такого подарунку і влучив у стійку. Опісля команди взяли паузу, впродовж якої лише зрідка турбували обох голкіперів дальніми й не завжди влучними пострілами. Такий перебіг матчу порушив Литвиновський, якому вдався рейд з власної половини майданчика – 2:0. Наостанок команди обмінялися змарнованими нагодами: «атлет» Орлик дивом не замкнув фланговий простріл, а гравець «Енергії» Яцковець продовжував обстрілювати ворота гостів, але щоразу не влучно.

Якщо у першому таймі після флангового прострілу мало не забили «атлети», то у дебюті другої 13-хвилинки в ідентичній ситуації опинився Слюсар і… також не забив. Свої моменти не реалізовували і гості, один лише Біляченко змарнував дві 100%-их нагоди. Втім, Олександр виправився на 17-й хвилині, а Коваль одразу ж закріпив перевагу своєї команди реалізованим виходом віч-на-віч – 4:0. Тим часом у «енергетиків» все ще були відчутні проблеми з влучністю, а коли і м’яч влучав у ворота, на місці був воротар Зорник. Особливо роботи у Вадима додалося наприкінці матчу, коли господарі все ближче і ближче почали підбиратися до його володінь. Голкіпер «Атлет-Житомир» тримав свої ворота на замку до 25-ї хвилини, а змушений був капітулювати після удару Єлісєєва.

Четвер, 6 липня

1\2 фіналу, матч-відповідь

«ГазМяс» – «Грантех-Галант» 8:2 (1:1)

Голи: Нечипоренко 8, 20, 20; Вакула 18; Михайленко 20; Бондарець 22; Циба 25, 26; – Слинько 4; Тарасюк 25;

Попередження: Селюченко, Циба – Євдощук

Бажання гравців «Грантех-Галанту» пробитися до фіналу й свіжі спогади про півфінальний камбек зі стартових хвилин погнали команду гостів в атаку. Такий розвиток подій став несподіванкою для футзалістів «ГазМясу», які регулярно були змушені вислуховувати претензії від свого воротаря Бондарця за невпевнену гру в захисті. Постійний тиск на ворота господарів дав свій результат уже на четвертій хвилині, коли Слинько скористався пасом Галетка й відкрив рахунок у матчі. Яворський і компанія продовжували безрезультатно обстрілювати ворота суперника, а натомість господарі, хоча й не були такими активними в атаці, невдовзі реалізували свій момент, автором голу став Нечипоренко. Команди і не думали зупинятися на досягнутому й видали надактивну кінцівку тайму, відповідаючи атакою на атаку, втім на табло така активність жодним чином не позначилась.

Нічия не влаштовувала «Грантех-Галант», а тому у другому таймі гості з кожною хвилиною накочували на ворота суперника все нові й нові атаки. Проте на 18-й хвилині така тактика зіграла з гравцями «Грантех-Галанту» злий жарт: контр-випад господарів у виконанні Нечипоренка й Вакули і 2:1. Гості пішли грати з п’ятим польовим й замість відновити паритет впродовж 20-ї хвилин отримали у свої ворота три м’ячі. Футзалісти «Грантех-Галанту» не втрачали надії навіть після того, як Бондарець довів рахунок до 6:1. І хоча наприкінці гри Тарасюк підсолодив гіркоту поразки, забивши другий м’яч своєї команди, останнє слово у матчі було за «ГазМясом»: Циба оформив дубль, а разом із ним і путівку «ГазМясу» до фіналу.

П’ятниця, 7 липня

1/2 фіналу, матч-відповідь

ФК «Атлет-Житомир» – «Енергія» 2:4 (2:3)

Голи: Трибель 5, 12; – Максимчук 4; Слюсар 10; Яцковець 10; Єлісєєв 17;

Попередження: Алєксєєв – Гутник, Максимчук, Петренко, Пінчук

«Енергетики» повністю реалізували план на стартовий відрізок матчу, наслідком чого став швидкий гол Максимчука. А от необов’язкова обрізка біля власного штрафного майданчика і гол Трибеля аж ніяк не входили у плани гостів. Тим не менше пропущений м’яч лише додав запалу гравцям «Енергії», які з подвійним завзяттям взялися штурмувати ворота «атлетів». До пори захист господарів на чолі з воротарем Зорником стримував натиск «енергетиків», які не покладаючи рук насідали на ворота суперника. Свого гості досягли під завісу тайму, коли Слюсар та Яцковець впродовж лічених секунд двічі розписалися у воротах ФК «Атлет-Житомир». Надія для «Енергії» жевріла недовго: швидко розіграний «атлетами» стандарт й Трибель скорочує розрив у рахунку до мінімуму.

У другому таймі «енергетики» були близькими до повторення свого подвигу першого тайму: спочатку Єлісєєв довів рахунок до 4:2, а уже в наступній атаці Слюсар мав всі шанси забивати п’ятий гол «Енергії», та його потужний постріл прийняла на себе поперечка. Господарів такий розвиток подій явно не влаштовував, а тому «атлети» поступово прибрали м’яча до своїх ніг, тим самим звівши всі атакуючі пориви суперника нанівець. Першим вирішив порушити такий сценарій матчу Петренко, два небезпечних постріли якого потягнув воротар ФК «Атлет-Житомир» Зорник. Почин свого одноклубника підтримав Базь, але голкіпер господарів і цього разу був на висоті. У підсумку «атлетам» вдалося втримати переможний рахунок й не дивлячись на поразку у другому півфіналі з загальним рахунком 6:5 до фіналу крокує ФК «Атлет-Житомир».

Джерело - 
futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.