БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Экстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсМеждународный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"ДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»Международный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ХмельницкаяПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)Международный футзалВідомий український футзаліст зароблятиме 60 тисяч на місяцьПервая лига Олег Зозуля: «Проблем с мотивацией нет»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: чемпионы - «Десна» (60+) и «Черное море» (50+), обладатели Кубка (40+) - «Агропродсервис» и «Черное море»!Суми: футзальні планиЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Дети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18

Визначились півфіналісти Кубку Житомирської області

Два стартові поєдинки 1\4 Кубку Житомирської області несподіванок не принесли: «Енергія» та ФК «Атлет-Житомир» крокують до півфіналу турніру й чекають на своїх суперників, імена яких визначаться ввечері четверга. Нагадаємо, що у четвер по завершенні матчу ГазМяс – Персей відбудеться жеребкування півфінальних пар, жереб буде «сліпим».

29 червня

19:00 ФзК “Форца” – Грантех-Галант

20:00 ГазМяс – Персей

21:00 жеребкування 1/2 фіналу

Вівторок, 27 червня

«Енергія» – ФК «ІнБев-2» 7:2 (2:0)

Голи: Максимчук 9; Петренко 13, 25, 26; Слюсар 14; Тарасюк 20; Юрченко 26; – Кожанов 16; Іванов -21; 22;

Попередження: немає – Маліновський

Вилучення: Тарасюк – немає

Як і годиться для матчу такого рангу, команди почали з обережної розвідки, більше уваги приділяючи тактичним премудростям, аніж створенню гольових моментів. Активізувалися суперники лише на дев’ятій хвилині. Так на гольовий момент у виконанні гравця «Енергії» Єлісєєва біля протилежних воріт своїм моментом відповів Рахметов. А уже в наступній атаці господарі забили, фланговий прорив і гол в активі Максимчука. А от в наступних атаках що тільки не вигадували «енергетики», а пробити воротаря ФК «ІнБев-2» Ковальчука не зуміли. Та як не старався Денис, а нічого вдіяти після удару Петренка наприкінці тайму не зумів – 2:0.

Попри натиск у виконанні гостів на початку другої 13-хвилинки, забили знову «енергетики». Парадокс, але третій пропущений гол позитивно вплинув на гравців ФК «ІнБев-2». Спочатку Кожанов відквитав один м’яч, а в наступних атаках Соколовський і Ко лише якимось дивом не зрівняли рахунок. Золоте футбольно-футзальне правило «не забиваєш ти – збивають тобі» спрацювало на 20-й хвилині, коли Тарасюк довів рахунок до 4:1 на користь «Енергії». Чудову нагоду повернутись у гру невдовзі отримали й гості після вилучення героя попереднього епізоду Тарасюка й призначення пенальті. Однак, Іванов не реалізував 6-метровий та й надалі гості, граючи п’ять на три, ніяк не могли «пробити» голкіпера суперника. Невдовзі Іванов все ж виправився за свій промах, а його одноклубники тим часом продовжили штурмувати ворота суперника. Проте план гостів зазнав фіаско, тоді як «енергетики» безпомилково стріляли по порожнім воротам суперника: Петренко настріляв хет-трик, а крапку в матчі поставив Юрченко – 7:2 «Енергія» крокує до півфіналу.

«ЖДТУ» – ФК «Атлет-Житомир» 0:5 (0:2)

Голи: Гвоздь -23; – Литвиновський 12; Біляченко 12, 22; Трибель 25; Розпотнюк 26;

Попередження: Шарнін – Розпотнюк, Орлик

Попри статус фаворита матчу, тривалий час гравцям ФК «Атлет-Житомир» не вдавалося пройти оборону суперника. Ба більше, реалізуй Гвоздь-молодший свій вихід віч-на-віч, хто зна як би розгорталися події у звітному матчі. Однак «атлети» відповіли люб’язністю на люб’язність і Литвиновський дивом не влучив у порожні ворота суперника. Час минав, гості змінювали «четвірки», а гравці «ЖДТУ» успішно стримували натиск суперника. Так тривало до 12-ї хвилини, роковим для господарів став розіграш стандарту, під час якого вони залишили у власному штрафному майданчику Литвиновського. А на перерву «атлети» пішли за переваги у два м’ячі, гол в активі Біляченка.

Другий тайм гравці «ЖДТУ» почали в надії переломити хід матчу та попри це роботи у їх воротаря Панасюка було вдосталь. Андрій зі своєю задачею справлявся на відмінно аж поки після розіграшу стандарту на вістрі знову не опинився Біляченко. Чудову нагоду скоротити розрив у рахунку господарі отримали за хвилину опісля, але Андрій Гвоздь «з точки» не зумів переграти в рамці голкіпера Зорника. Гравці «ЖДТУ» спробували забити бодай гол престижу, створивши чисельну більшість, та безрезультатно, а до всього ще й Трибель з Розпотнюком розписалися у воротах суперника, оформивши розгромну «суху» перемогу своєї команди.
 

Четвер, 29 червня

ФзК «Форца» – «Грантех-Галант» 2:4 (2:1)

Голи: Ковпак 9, 12; – Тарасюк 11; Яворський 19, 25; Галетко 23;

Попередження: Дзюба – Євдощук

Початок матчу був за гравцями «Грантех-Галанту», які зі стартових хвилин взялися штурмувати ворота «Форци». Проте така активність гостів на рахунку жодним чином не позначилась, а ближче до середини тайму ініціативу захопили вже гравці «Форци» і воротарю «Грантех-Галанту» Лісовику довелося все частіше вступати у гру. Тим не менше господарі після нетривалої пристрілки забили, гол в активі Ковпака. Задачу відігратися футзалісти «Грантех-Галанту» вирішили за дві хвилини, комбінацію в один дотик голом увінчав Тарасюк. Та не встигли гості відсвяткувати взяття воріт, як нестримний Ковпак знову завдав невідпорного удару під поперечку й вивів «Форцу» вперед.

Початок другого тайму став точною копією першого: гравці «Грантех-Галанту»  в надії відігратися накочували на ворота суперника атаку за атакою, а господарі тим часом тримали оборону. Свого гості досягли на 19-й хвилині: Яворський оригінально розіграв стандарт й відновив «статус кво». По аналогії з першим таймом «Форца» мала всі шанси одразу ж вийти вперед, та воротар «Грантех-Галанту» Лісовик продемонстрував дива реакції після удару впритул Меліченка. Натомість проти повторення сценарію першого тайму був Галетко, який отримавши м’яч на підступах до штрафного майданчику суперника, примудрився проштовхнути круглого повз воротаря – 3:2. Гравці «Форци», хоча й одразу ж взялися виправляти становище пропустили вчетверте й на більше у звітному матчі не спромоглися – «Грантех-Галант» крокує до півфіналу.

«ГазМяс» – «Персей» 7:4 (4:1)

Голи: Романюк 3; Нечипоренко 8, +13, 14; Циба 10; Михайленко 15; Невмержицький 18; – Яліков 2; Дорош 20, 21, 24;

Попередження: немає – Свінцицький, Самчик, Бабицький

Вилучення: Сінкевич – немає

Вираз «шашки наголо» якнайкраще підходить для опису стартових хвилин звітного матчу. Надактивний початок гри став наслідком справжньої зливи гольових моментів й двох голів, якими команди встигли обмінятися до третьої хвилини. Суперники й надалі не збавляли обертів, обмінюючись гольовими моментами. У складі «ГазМясу» найактивнішим був Нечипоренко, який після серії нереалізованих моментів нарешті забив. А поки футзалісти «Персея» збиралися з думками, Вакула втік у контр-атаку й викотив м’яч під удар Цибі – 3:1. Та на цьому господарі не зупинилися й наприкінці тайму Продащук заробив для своєї команді пенальті, вирок «з точки» виконав Нечипоренко.

Не встиг розпочатися другий тайм, а воротар «Персея» Бабицький уже двічі був змушений виймати м’яча з сітки власних воріт після влучних пострілів Нечипоренка та Михайленка. У подальшому команди максимально застосовували спортивну злість: стрімкі контр-атаки змінились фолами, а голи жовтими й червоними картками. Такий перебіг подій опоненти нарешті порушили ближче до середини тайму, коли за справу взявся Дорош. Олександр впродовж чотирьох хвилин оформив хет-трик, якого, втім, виявилося замало для звитяги «Персея» – перемога «ГазМяса» 7:4.
 

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.