Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Результати третього туру Кубку Житомирської області. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Груповий етап Кубку Житомирської області виходить на фінішну пряму – протягом 13-16 червня команди зіграють заключний тур у групах, за підсумками якого визначаться всі пари плей-офф.

 

13 червня

ФзК «Штурм» – ХСК «Кіфа» 7:6 (4:1)

Голи:  Пивовар 2, 17; Жигадло 6; Шпінь 11, 21; Гордійчук 13; Чирва 22; – Сікайло 11; Тимощук 14; Скомський 15, 16, 17; Вікарій 24;

Попередження: Шиманович – немає

Серйозність намірів гравців «Штурму» на заключний матч групового етапу задекларував Пивовар, який відкрив рахунок вже на другій хвилині. Невдовзі Шпінь повинен був подвоювати перевагу своєї команди, однак не зумів переграти у рамці воротаря «Кіфи» Рогальського. Що не вдалося Миколі, вдалося Жигадлу – 2:0. Гості мали і свої нагоди біля чужих воріт. Найчастіше на вістрі атак «Кіфи» опинялися Скомський з Тимощуком, однак на Віталій, ні Роман жодну зі своїх нагод не використали. Розмочити рахунок гравцям «Кіфи» вдалося лише під завісу тайму, щоправда на таку спритність суперника господарі відповіли голом Шпіня та воротаря Гордійчука, а тому на перерву команди пішли за рахунку 4:1.

На другий тайм вийшла зовсім інша «Кіфа». Так впродовж трьох хвилин Скомський з Тимощуком зуміли ліквідувати дефіцит у три м’ячі. Але на цьому гольова активність суперників не завершилась. Так уже за хвилину команди знову обмінялися голами Пивовара та Скомського, після чого рахунок став 5:5. Після цієї гольової перестрілки команди заспокоїлись, аж поки Шпінь вкотре не вивів свою команду вперед після розіграшу стандарту. На цей гол у гостів відповіді не знайшлося, а до всього ще й Чирва довів рахунок до 7:5 на користь «Штурму». Надія для гравців «Кіфи» замайоріла наприкінці гри, однак забитого голу Вікарія для підсумкової нічиєї виявилося замало – 7:6 гольова перестрілка на користь «Штурму»

«Енергія» – «ЖДТУ» 3:2 (2:2)

Голи: Максимчук 3; Яцковець 4; Тарасюк 19; – Прозапас 7; Виговський 10;

Попередження: немає

Матч почався з сейвів воротаря «ЖДТУ» Панасюка, якому до третьої хвилини вдавалося втримувати свої ворота на замку. Але після ударів Максимчука та Яцковця голкіпер гостів виявився безсилим, а «енергетики» забезпечили собі перевагу в два м’ячі. Два швидких голи зіграли з футзалістами Подранного злий жарт, адже гості, витримавши паузу, скористалися з розслабленості суперника і Прозапас та Виговський впродовж декількох хвилин відновили паритет. «Енергетики» спробували переломити гру ще у першому таймі, та гравці «ЖДТУ» в обороні більше помилок не допускали, а тому на перерву команди пішли за бойових 2:2.

Із самого початку другого тайму господарі захопили ініціативу й почали все ближче і ближче підбиратися до воріт суперника. Та попри це, явних гольових нагод у футзалістів «Енергії» було не настільки багато, як того би хотілося тренерському штабу господарів. Гравці «ЖДТУ» трималися до середини тайму, аж поки «енергетики» не розіграли класну комбінацію в один дотик, яку влучним пострілом завершив Тарасюк. Драматургії матчу мав усі шанси додати автор другого голу «ЖДТУ» Виговський, який практично із сиреною замикав «дальню стійку», але не зумів переправити круглого у кут воріт «Енергії». Відтак 3:2 – «енергетики» виходять до плей-офф з першого місця групи А.

14 червня

«Олесана» – ФзК «Форца» 4:4 (2:1)

Голи: Мельничук 7; Войцеховський 8, 26; Ясінський 26; – Оніщук 9; Іванов 16; Ковпак 23; Бушило 25;

Попередження: немає – Оніщук

З-поміж гольових нагод, які команди створили протягом стартового відрізку матчу, варто виокремити момент гравця «Форци» Бушила та футзаліста «Олесани» Войцеховського. Однак в обох випадках свої команди врятували воротарі. Так тривало до середини тайму, поки гості не вивели на ударну позицію Мельничука і Яків відкрив рахунок у матчі. А поки гравці «Форци» вигадували рецепт взяття воріт суперника, Войцеховський подвоїв перевагу «Олесани». На виправлення ситуації гравцям «Форци» знадобилося менше хвилини, рецептуру голу не без допомоги партнерів розгадав Оніщук – 2:1.

Другий тайм гості почали з атак, одна з яких закінчилась взяттям воріт у виконанні капітана Іванова. Втім, розвинути успіх гравцям «Форци» не вдавалося або ж через власну неточність, або ж через впевнену гру воротаря «Олесани» Галушка. Євгеній «тягнув» усі м’ячі до 23-ї хвилини, а нехитрий дальній постріл Ковпака став для нього нерозв’язною задачею – 3:2. Невдовзі у ворота «Олесани» влетів і четвертий м’яч, автором якого став Бушило. Одразу після цього господарі пішли грати з п’ятим польовим і впродовж заключної хвилини матчу зуміли не лише відквитати один м’яч, а й вирвати нічию, рятівний гол за вісім секунд до фінальної сирени забив Войцеховський – бойова нічия 4:4.

«Леви KROSCHU» – «ГазМяс» 1:7 (1:2)

Голи: Сінчук 8; – Вакула 3, 10, 16; Сінкевич 17; Нечипоренко 18; Михайленко 20; Невмержицький 25;

Попередження: немає – Сінкевич, Романюк

Не встигли арбітри дати стартовий свисток, як лідер атак «ГазМясу» Нечипоренко взявся штурмувати ворота суперника. І якщо Олег не забив сам, то роль асистента виконав на відмінно – його пас замкнув Вакула. А от в подальшому ні Вакулі, ні Нечипоренку, ні іншим гравцям «ГазМясу» втілити ігрову перевагу своєї команди в гол не вдавалося. Натомість «Леви KROSCHU» одну зі своїх вилазок до чужих воріт перетворили у гол, автором якого став Сінчук. В надії збити атакуючий темп гостів, «Леви KROSCHU» взяли тайм-аут, який в першу чергу пішов на користь гравцю «ГазМясу» Вакулі – дубль Дмитра і 2:1.

Більше у першій 13-хвилинці глядачі голів не побачили, натомість у другому таймі гості роззабивалися. Так впродовж трьох хвилин Вакула, Сінкевич та Нечипоренко довели рахунок до 5:1. При цьому «Леви KROSCHU» на початку тайму мали декілька своїх нагод для взяття воріт, однак жодну з них не реалізували, тоді як гості більш серйозніше підійшли до реалізації своїх моментів і в підсумку забили сім голів.

Джерело - 
futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.