БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Экстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсМеждународный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"ДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»Международный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ХмельницкаяПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)Международный футзалВідомий український футзаліст зароблятиме 60 тисяч на місяцьПервая лига Олег Зозуля: «Проблем с мотивацией нет»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: чемпионы - «Десна» (60+) и «Черное море» (50+), обладатели Кубка (40+) - «Агропродсервис» и «Черное море»!Суми: футзальні планиЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Дети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18

Два розгроми і камбек: у Житомирі стартував Кубок міського голови (+ відео)

У вівторок, 22 серпня, у залі ФОКу розпочалися змагання за Кубок міського голови Житомира. Першими в боротьбу вступили команди групи А: «Роял сіті» розгромив «Олімпік», а «Атлет-Житомир» не залишив шансів «ЖДТУ – ФОП Терещук» 10:0. Відсутність інтриги у перший ігровий день сповна компенсували «Кіфа» з «Олесаною», які розписали бойову нічию 3:3. Чергові матчі Кубку відбудуться найближчої середи та п’ятниці, а сам турнір триватиме до 8 вересня.
 


 

«Олімпік» – «Роял сіті» 4:10 (1:6)

Голи: Прокоф’єв 12; Пліщук 27; Стойко 28; – Островський 1, 4; Прус 4, 14, 24, 26; Ганський 4, аг 17; Столяр 9; Остапенко 16; Казимзаде 27;

Попередження: Пліщук, Прокоф’єв, Стойко – немає

Андрій Островський і Олександр Прус – підсилення «Роял сіті» в особі цих гравців виявилося достатньо для забезпечення переможного результату ще у стартові хвилини першого тайму. Так Олександр з Андрієм на двох забили три голи й постійно тримали у напрузі захист і воротаря «Олімпіка» Юрковського. Тим часом всі спроби господарів в атаці обмежувалися нечастими контр-випадами та поодинокими не завжди точними ударами. Врешті-решт гравцю «Олімпіка» Прокоф’єву за дві хвилини до перерви вдалося розмочити рахунок, а уже у другому таймі його одноклубник Пліщук забив і другий гол господарів.

До слова, у другій 14-хвилинці роботи у воротаря «Роял сіті» Логановського було куди більше, тоді як його партнери в атаці більше куражились, ніж забивали. Та навіть попри це, «Олімпік» свої м’ячі все ж пропустив. 10:3 – «Роял сіті» розпочинає Кубок з розгромної перемоги.

ФК «Атлет-Житомир» – «ЖДТУ – ФОП Терещук» 10:0 (2:0)

Голи: Ткачук 10, 23, 24; Тищенко 12, 26; Омелянчук 18; Литвиновський 20; Коваль 26; Киришун 26; Гусак 28;

Попередження: Тищенко – Виговський

Не дивлячись на склад ФК «Атлет-Житомир», до якого увійшов чи не весь футбольно-футзальний бомонд міста, тривалий час розкрити оборону суперника «атлетам» не вдавалося. Що тільки не вигадували Литвиновський, Коваль і Киришун, а воротар «ЖДТУ – ФОП Терещук» Панасюк щоразу був на висоті. Нарешті порадувати вболівальників голами команди змогли у другій половині тайму, автором дебютного взяття воріт у матчі став Ткачук, який на замасі майстерно прибрав суперників і зняв павутиння з дев’ятки воріт гостів. За мить не менш ефектно пробивав Литвиновський, та його удар в падінні через себе зупинила поперечка. Що не вдалося Литвиновському, вийшло у Тищенка – 2:0. Що ж до гостів, то чи не найкращий свій момент вони змарнували наприкінці тайму, коли Виговський не замкнув фланговий простріл Герасимчука.

Воротар «ЖДТУ – ФОП Терещук» Панасюк продовжував демонструвати дива реакції й у другому таймі, тягнучи раз за разом постріли у виконанні «атлетів». Та як не старався голкіпер гостів, а зупинити Омелянчука з Литвиновським не зумів – 4:0. А після чергових голів у виконанні Ткачука, який, до слова, оформив у звітному матчі хет-трик, гравці «ЖДТУ – ФОП Терещук» остаточно зневірилися у власних силах й у підсумку отримали 10 голів у власні ворота.

ХСК «Кіфа» – «Олесана» 3:3

Голи: Тимощук 14, 21; Скомський 23; – Мельничук 7; Ясінський 8; Мосійчук 9;

Попередження: Тимощук, Овчаров – Ясінський, Сімайкін

Гравцям «Кіфи» вистачило трьох хвилин на «розкачку», опісля чого моменти біля воріт «Олесани» посипалися як із рога достатку. Однак, вкотре на перший план вийшли проблеми господарів з реалізацією, до того ж воротар «Олесани» Галушко спіймав кураж і тягнув усе, що летіло у його ворота. Гравці «Олесани» витримали натиск суперника і взялися будувати свою атакуючу гру. До слова, виходило це у гостів куди краще за їх суперників. Так спочатку Мельничук після розіграшу кутового відкрив рахунок у матчі, згодом Ясінський реалізував свій вихід віч-на-віч, а за декілька секунд Мосійчук довів рахунок до 3:0.

Гравці «Кіфи» хоча і зуміли відквитати один м’яч ще наприкінці першого тайму, у другій 14-хвилинці м’яч вперто не йшов у ворота суперника. Навіть традиційні підключення до атак воротаря господарів Рогальського бажаного результату не принесли. Однак, футзалісти «Кіфи» продовжували вперто гнути свою лінію й під завісу матчу були нагороджені за свої старання. Початок камбеку «Кіфи» потужним дальнім пострілом поклав Тимощук, а почин свого одноклубника підтримав Скомський – 3:3. Господарі спробували одразу ж розвинути успіх й вирвати перемогу, а натомість мало не пропустили в одному з контр-випадів від Поліщука, на щастя для «Кіфи» Тимощук опинився в потрібному місці в потрібний час й виніс м’яч з лінії воріт. На більше ні «Олесана», ні «Кіфа» не спромоглися, а тому спробують здобути перемоги уже в наступних матчах.
 

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.