Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Наші закордоном (жінки) - 3. Хет-трик Шульги і лідерство у таблиці

Відбувся 6 тур жіночого чемпіонату Угорщини.


Команда з українськими легіонерами з міста Сексард на виїзді впевнено перемогла непоступливий «Gyulai Amazonok».
 
Матч розпочався без розвідки і проходив у високому темпі. Господарі демонструвала високі морально-вольові якості і хорошу фізичну підготовку, діяли агресивно і жорстко. Гості впевнено грали на класі і досить добре комбінували, що і дозволило їм в середині першого тайму двічі розписатися у воротах своїх опоненток. На 16-й хвилині  Diána Fülöp відквитала один гол і почалася відкрита гра. За такої гри «амазонкам» ніяк не вдавалося втримати Boglárka Megyeri, але у першому таймі більше ніхто не забивав і він закінчився з рахунком 1:2 на користь «жовто-чорних».
 
Другий тайм розпочався зі швидкого обміну голами і рахунок став 2:3. Після цього команди стали грати обережніше і за такої гри на перші ролі почала виходити Анна Шульга Згодом Boglárka Megyeri зробила рахунок 2:4, але через 3 хвилини після цього за неспортивну поведніку була вилучена одна з лідерів «Agenta Girls» Adrienn Beke. Проте сексардівкам вдалося вистояти у меншості, а в останні 5 хвилин Анна Шульга зіграла як справжній кілер, зробивши хет-трик і довівши перевагу своєї команди до розгромної. До речі, до трьох голів Анна додала ще й три гольові передачі. Завдяки цим результативним подвигам у її активі вже 6 голів і вона перебуває на 2 місці у перегонах бомбардирів, відстаючи від Kinga HalÁszi на 1 гол. Знову практично без замін відіграла Марія Васковець, яка впевнено почувається в ролі гравця, який цементує захист, вдало відіграла у відборі і часто починала атаки і контратаки своєї команди. Загалом відіграла дуже активно і надійно. Юлія Ярова декілька разів загострювала гру і мала пару нагод для взяття воріт суперників, але вдало діяв воротар  або ж їй бракувало точності.
 
Четверта поспіль перемога дозволяє «Agenta Girls» очолювати турнірну таблицю, але щільність у таблиці дуже висока і розслаблятися поки що ніколи.
 
 
Zoltánné Molnár, головний тренер «Gyulai Amazonok»:
- Наша команда зіграла на максимумі проти «Agenta Girls» і різниця в рахунку не мала складати 5 голів. На мій погляд, гості - це команда українських легіонерів, яка в ній на провідних ролях. Їхні легіонери дуже сильно підняли рівень команди. Тим не менш, дуже шкоди за останні 5 хвилин, адже практично весь матчі ми гідно протистояли супернику.
 
Márk Micskó, головний тренер «Agenta Girls»
- Перш за все, я хотів би подякувати нашим численним прихильникам, адже у них були складнощі з потраплянням сюди. Знімаю перед ними капелюха. Вони дуже важливі для нас! Щодо матчу, то нам вдалося здобути впевнену перемогу над командою там, де я думаю, що багато інших команд не зможуть досягнути такого результату. Бажаю великих успіхів команді з Дюли!
 
Gyulai Amazonok – Agenta-Girls Szekszárd 2-7 (1-2)
Голи: Fülöp Diána, 16, Heidt Edina, 21 - Ganczer Hajnalka, 8, Beke Adrienn, 13, 22, Megyeri Boglárka, 25, Шульга Анна, 35, 38, 40
 
Gyulai Amazonok: Palócz Mónika – Fülöp Diána, Bálint Rebeka, Erdélyi Angéla, Molnár Ágnes
На заміну виходили: Sovány Liza, Heidt Edina, Kurai Nikolett, Balogh Noémi
Тренер: Molnár Zoltánné
 
Agenta-Girls Szekszárd: Hargas Annamária – Ganczer Hajnalka, Васьковець Марія, Megyeri Boglárka, Beke Adrienn
На заміну виходили: Buchmüller Petra, Шульга Анна, Gősi Natália, Ярова Юлія
Тренер: Micskó Márk

Андрій Гулій, futsalua.org
Частково використано інформацію сайту futsalhungary.hu

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.