Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 1. Покер Хамдамова и три сухих победы (обновляется)Польша19.00 Суперкубок Польши: "Рекорд" (Бельско-Бяла) - "Клирекс" (Хожув). LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 1. LIVE!Женский футзалВолодимир Колок: "Український жіночий футзал зараз тримається на одній людині"ВетераныКубок Украины «40+»: «прорыв» ТВД и победа «Черного моря»Экстра-лигаЗа день до старту: "Ураган" - "Титан-Зоря". ПередмоваКубок Украины«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку УкраїниВетераныУ офісі АФУ відбулось жеребкування міжнародного турніру серед ветеранів у віковій категорії "40+"Международный футзалОфициально: Рикардиньо и Мовистар Интер продлили контракт до 2020 годаХмельницкийАсоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області запустила власний веб-сайтЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 1-го тура от futsalua.orgЭкстра-лигаВалерій Власович поповнив лави "Кардиналу-Рівне"Экстра-лигаПрорыв футзала на ТВ: два-три матча в каждом туре в прямом эфире!Экстра-лигаЯк «ХІТ» переміг «Продексім»: сюжет каналу «ПравдаТУТ»Экстра-лигаГазета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готуєВетераныВетераны "50+", "60": чемпион новый, чемпион прежний!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 2: старожилы, аутсайдер и дебютантЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2017Экстра-лигаВладислав Лисенко: «Продексім» більше помилявся, ніж ми»Экстра-лигаОлександр Косенко: «Це була справжня кубкова гра»

Газета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готує

2 вересня матчем за Суперкубок "Продексім" - "ХІТ" офіційно стартував новий футзальний сезон, а вже цієї суботи розпочнеться і чемпіонат України серед команд Екстра-ліги.

У новому сезоні 2017-2018 рр. за звання чемпіона України будуть боротися 10 команд: "Продексім" (Херсон), "Енергія" (Львів), "ХІТ" (Київ), "Титан-Зоря" (Покровське), "Ураган" (Івано-Франківськ), "Сокіл" (Хмельницький), "Кардинал-Рівне" (Рівне), "Інбев-НПУ" (Житомир/Київ), "Юні-Ламан" (Чорноморськ), "Епіцентр К Авангард" (Одеса). Як бачимо, серед числа учасників нинішньої Екстра-ліги немає одного з визнаних флагманів вітчизняного футзалу - харківського "Локомотива", який, нажаль, припинив своє існування. Натомість, в "еліті" дебютує минулорічний учасник Першої ліги - одеський "Епіцентр К Авангард".
 

Зрештою, новий сезон Екстра-ліги відбудеться за тією самою схемою, що й попередні: регулярний чемпіонат + плей-офф. Зрозуміло, що далеко не всі були в захваті від цього. "Моя особиста думка, що має бути регулярний чемпіонат, а потім фінальний розіграш за участі шести чи восьми команд з урахуванням набраних очок. Ця формула є більш справедливою. Можна пройти 6-7 місяців на високому рівні, а за два тури через низку обставин чи травм футболістів "впасти" нижче… І все, на що ти працював цих 6-7 місяців, відразу "згорає", а матчі плей-офф - це зовсім інші поєдинки. Ми приймаємо той формат, який є, і готуємось в регулярному чемпіонаті зайняти якомога вище місце, щоб мати перевагу власного майданчика, і очікуємо нарешті проходження чвертьфіналу, як першого раунду плей-офф", - наголосив головний тренер "Урагану" Максим Павленко.

На думку наставника "драконів", із урахуванням відсутності "Локомотива", фаворити нового чемпіонату залишаться ті, що й минулого сезону, - чинний чемпіон "Продексім", "ХІТ", який захоче довести, що не даремно виграв регулярний чемпіонат. "Звичайно, в "Урагану" теж є бажання втрутитися у боротьбу за нагороди і бути серед команд, які борються за найвищі місця", - переконаний Максим Павленко, підопічні якого, нагадаємо, влітку стали переможцями одразу двох традиційних передсезонних турнірів - "Кубка Свободи" в Хмельницькому та "Кубка Львівщини" у місті Лева. Погодьтеся, це досить вагома заявка на повернення до числа топ-команд України.

"Хочеться втілити в життя ті бажання, які є у керівництва, вболівальників, тішити їх новими перемогами, результатами та нагородами", - резюмує 42-річний Павленко, який нещодавно завершив професійну ігрову кар’єру. Отже, яким буде старт оновленої команди в ювілейному сезоні (прим. - 25 жовтня НФК "Ураган" святкуватиме своє 15-річчя) та чи вдасться "драконам" порадувати власних шанувальників позитивним результатом, дізнаємось вже найближчої суботи. 16 вересня "Ураган" проведе свій перший поєдинок - на домашній арені КФВ франківці прийматимуть "Титан-Зорю" з Покровського. Початок матчу - о 12-й годині.

Коментар
Іван СКІЦКО, екс-наставник НФК "Ураган":
- У це міжсезоння повернувся Роман Колток, а також прийшли три нових гравці, які молоді та голодні до перемог, та разом з тим - нинішній "Ураган" вже є досвідченим колективом, який цілком реально може позмагатися за медалі. Враховуючи те, що, на жаль, цього сезону в Екстра-лізі не гратиме "Локомотив", і те, що послабшала "Енергія", вважаю, що у підопічних Максима Павленка є великі шанси здобути один з комплектів нагород. Вірю, що так і буде!
 

НФК "УРАГАН" 2017-2018: 

Воротарі:

1. Віталій БІРОВ (03.01.94 р.н.)
21. Тарас ЛЕВАНДІВСЬКИЙ (21.03.97)
25. мс Роман КОЛТОК (26.09.87).

Універсали:
4. мс Роман КІНДРАТІВ, капітан (22.09.78)
5. Денис ЗЕЛЕНКЕВИЧ (09.08.97)
6. Микола МИКИТЮК (13.09.96)
7. мс Андрій СІМКА (24.11.83)
8. Олександр ГІРКА (18.03.95)
9. Михайло ЗВАРИЧ (23.11.92)
10. Юліан ГОРБАТИЙ (10.09.95)
12. мс Петро ШОТУРМА (27.06.92)
17. Назар ШВЕД (16.03.97)
20. Ігор КОРСУН (15.06.93)
26. Тарас ТАРАСОВИЧ (25.02.92)
31. Андрій ЦІЛИК (13.12.96)
49. Мар'ян ПЕЛЕХ (13.02.95)
77. Василь КЕФА (13.01.97).

Головний тренер: Максим ПАВЛЕНКО
Тренери: Владислав КОРНЄЄВ, Тарас ПАНЧУК.

Тим часом…
НЕ ЗРАДЖУЮЧИ ТРАДИЦІЯМ
За доброю традицією івано-франківська команда побувала у Карпатах. За тиждень до старту сезону 2017/18 рр. НФК "Ураган" дружнім колектив сходив на найвищу точку України. Гора Говерла (2061м ) чи не найбільш облюбована для івано-франківського клубу - цю вершину "дракони" підкорили вже втретє. Також раніше були підкорені ще Хом’як та Синяк. Тож за десятирічну історію гірських мандрів "ураганівці" вже всьоме насолоджувалися мальовничими краєвидами Карпат.

Джерело - Андрій МЕНІВ, газета "Західний кур'єр"

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.