РоссияВладимир Разуванов: «Не могу этот сезон записать себе в актив»Бразилия«Карлос Барбоза» представил Дарлана, Алешандре перешел в «Марекко Футзал»Женский футзалЖіноча збірна України у другій товариській грі поступилась італійкам ПольшаАнджей Шлапа: «Приглашение от «Барселоны» – честь для нашего клуба» Экстра-лига«Енергія»: троє прийшли, троє пішлиЮношеский футзалВіталій Одегов назвав склад об'єднаної команди України (U-17) на «Montesilvano Futsal Cup-2018»РоссияРоссия. ТОП-5 лучших голов сезона 2017-18Женский футзалЖіноча збірна України у першому товариському матчі обіграла збірну ІталіїПортугалияПортугалия. Финал. 2 матч. «Бенфика» сравнивает счетИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3, 4, 5 матчей финала плей-оффИталияЭто футзал! This is Futsal - Ventottesima puntataРоссияЭмиль Алиев: "Хотим видеть комплексное развитие мини-футбола в регионах"БеларусьМорено покидает «Столицу»БеларусьОдин з найкращих бомбардирів Екстра-ліги продовжить кар’єру у БілорусіИталия«Лупаренсе» в следующем сезоне не сыграет в Серии АИспанияРикардиньо отменил переход в «Спортинг»Испания«Мовистар Интер» – чемпион Испании!Ассоциация футзала УкраиныУ Хмільнику пройшло підсумкове засідання Виконкому АФУФутзал в миреНовости от FutsalMania: Лео переходит в "Спортинг", Иван забивает в Бразилии, Сито Ривера переезжает в ПарижОдессаЛига Содружества. 6-й тур. «Эпицентр К Таирова» обыгрывает «Черное море» (+ видео)

Один з найкращих бомбардирів Екстра-ліги продовжить кар’єру у Білорусі

Найкращий бомбардир «Титану» переходить у «ВРЗ»

 

Як стало відомо futsalua.org, найкращий бомбардир покровського «Титану» Валерій Грицовець продовжить свою кар’єру у складі гомельського «ВРЗ». У сезоні 2017/18 Грицовець провів 24 матчі у екстра-лізі (+1 анульований матч і 1 гол з «Юні-Ламаном») і забив 16 голів, а також віддав 10 гольових передач, чим суттєво допоміг покровській команді вперше завоювати бронзові нагороди чемпіонату. Крім того, за багатьма іншими важливими цифрами Валерій теж опинився серед найкращих гравців чемпіонату. У Кубку України на рахунку нападника у минулому сезоні 1 матч.

«ВРЗ» у попередньому сезоні став срібним призером чемпіонату Білорусі, а у його складі виступало аж 6 українців - Євген Клочко, Юрій Дегтяренко, Євген Рогачов, Артем Золотухін, В'ячеслав Григорьєв і Дмитро Шамлі.

Крім Грицовця «Титан» також залишили Орест Боргун (перейшов у «ХІТ»), Микита Сторожук («Ураган»), Сергій Малишко («БЧ») і Станіслав Моспан. А поповнили команду Дмитро Калуков, Максим Бессалов, Богдан Свірідов і Микита Шпигар.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.