ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Пекельна битва «IMS-НУХТ» – «Тесла-ЗХО» та підсилена «Багіра-КДЮСШ №8» проти «Університету Драгоманова»: анонс

У суботу, 27 лютого, Київ стане справжньою столицею жіночого футзалу. Відразу два матчі першого туру другого кола Вищої ліги відбудеться саме у центральній Україні.

 

Матч між «IMS-НУХТ» та «Тесла-ЗХО» відкриє це коло своїм спекотним протистоянням. Поєдинки цих клубів завжди відзначаються непоступливість та бойовими рахунками. 

Попереднє коло обидві команди впевнено завершили на лідерських позиціях у своїх групах. Киянки протягом чотирьох матчів у Групі 3 не знали смаку поразок. Голкіперки команди Тараса Шпички виймали лише три м’ячі з власних володінь, а от атака була ще більш переконливою. Футзалістки наколотили у ворота суперниць аж 39 пострілів. Різниця голів склала аж 36 результативних ударів.

«Тесла-ЗХО» провела на два матчі більше на груповому етапі через те, що у їх групі було на одну команду більше. Однак харків’янки без проблем громили своїх суперниць одну за одною. Підсумкова таблиця виглядає логічною – 1 місце із максимальними 18 очками. Найближчий суперник ДЮСШ ім. Бутовського поступився лідеру аж 9 пунктами.

Футзалістки з Харкова були результативніші за своїх майбутніх суперниць – 74 голи. Однак пропустили на три гольових удари більше – 6. Різниця результативних ударів склала 68 м’ячів.

Кого потрібно остерігатись найбільше? У складі «IMS-НУХТ» найпильніше потрібно стежити за Маріанною Крамною, яка у першій частині сезону наколотила 7 голів. Чотири рази у воротах суперниць відзначилась капітан команди Сніжана Воловенко.

Щодо гостей у цій зустрічі, то гравчині столичного клубу мають не розслаблятись перед потужною атакувальною грою харків’янок. Найкраща бомбардирка команди Юлія Костюк буде налаштована продовжити свою гольову серію, яка вже налічує 12 голів. Також не слід забувати про забивних Таїсію Бабенко та Єлизавету Кузнецову, які забили по 8 результативних ударів.

27 лютого 
«IMS-НУХТ» (Київ) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків)

14:45. м. Київ, СК НУХТ
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Біла Церква)
Хронометрист: В. Степанюк (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)

Щодо другого матчу, то він має бути не менш спекотний. На власному майданчику «Університет Драгоманова» прийматиме «Багіру-КДЮСШ №8». Киянки практично без втрат очок завершили груповий етап. Лише «Ладомир» зумів відібрати залікові пункти у футзалісток столичного клубу, зігравши у нічию 1:1. Однак клуб з Володимир-Волинського поступились суперницям з Києва всього лиш трьома пунктами.

Більше підопічні Олександра Ратича очок не втрачали – 16. 32 рази «Університет Драгоманова» змушував суперниць виймати м’яч з власних володінь, пропустивши лише 10 голів у власні.

А як щодо гостей з Лимана? Після солідного підсилення гра клубу стала значно цікавішою, яка і принесла результат. Як і киянки футзалістки «Багіри-КДЮСШ №8» зазнали однією втрати очок, але більш серйозної – поразка від КСДЮШОР Динамо-Тесла-2, коли поступились ще у першому турі чемпіонату з рахунком 4:6.

Хто може завдати проблем голкіперкам команд? Гостям потрібно стежити на повну за Анною Прокопенко, яка цього сезону просто нестримна – 12 голів. Також не слід забувати і за інших футзалісток з Києва, які мають у своєму активі майже однакову кількість результативних пострілів.

Якщо брати до уваги бомбардирок лиманської команди, то тут беззаперечною лідеркою є Валерія Тюхтій, у активі дівчини аж 15 голів, а це на хвилиночку 1/3 всіх голів команди. Також доволі багато небезпеки воротаркам «Університету Драгоманова» може принести Ангеліна Голик, яка забила 7 ударів у воротах суперниць.

«Університет Драгоманова» (Київ) – «Багіра-КДЮСШ №8» (Лиман)
16:30. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Д. Дудка (Обухів), В. Васильєв (Бровари)
Хронометрист: М. Попаденко (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.