Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюСборная УкраиныТовариські матчі. Румунія – Україна. LIVE!Чемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»ПольшаСава Лутай продовжив кар’єру в польському «Гурніку»ФранцияКарека покидает «Коринтианс» и перебирается во ФранциюЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфіналЧемпионат мираКака: «Знали, что у нас есть эта сила»Женский футзал«Леонас-Университет Драгоманова» вернулся к названию «Будстар-НПУ»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туруПольша«Ред Дрэгонз» (Пневы) – обладатель Суперкубка Польши-2021Чемпионат мираКубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результатуЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»

«IMS-НУХТ» переграв «Університет Драгоманова» у дербі за звання найсильнішої команди Києва

У суботу, 3 квітня, на майданчику СК НПУ відбулось принципове київське дербі – «Університет Драгоманова» приймав «IMS-НУХТ». Господарі дуже ризиковано грали у цій зустрічі. Лише одна четвірка була у розпорядженні Олександра Ратича, але вона змогла дати гідний бій суперницям.

 

Вже з перших секунд поєдинку стало зрозуміло, що жодна з команд не буде легко віддавати очки. Дятел ударом у дальній кут воріт перевірила пильність Терех, яка у ефектному стрибку перевела м’яч на кутовий.

Першими рахунок у матчі відкрили гості. Кирильчук розіграла аут з Воловенко. Капітан «IMS-НУХТ» потужним ударом вколотила м’яч у володіння суперниць. Удар був настільки сильним, що Митрофанську немає за що винити у пропущеному голі. Ще додало складнощів невеликий рикошет від ноги гравчині «Університету Драгоманова».

Перша частина київського дербі завершилось мінімальною перевагою у рахунку на користь гостей. Другий тайм був більш щедрим на голи. Декілька дальніх ударів парирувала голкіперка господарок. Найкращий момент був у Майбородіної. Ірина двічі поспіль гарматними ударами перевірила воротарку команди Ратича, але остання вийшла з цієї дуелі переможницею.

Чиженок знайшла передачею з глибини поля Дятел, але удар Віри парирувала Терех. До слова, Дятел була однією з найактивніших на полі у складі господарок. Відповідь гостей була не менш небезпечною. Кирильчук після розрізної передачу пробила з гострого кута – лише каркас воріт врятував володіння «Університету Драгоманова».

Ще одного разу поперечина врятувала ворота господарок після удару впритул від Крамної. На 22-й хвилині Васковець зрівняла рахунок зустрічі. Марія поміж ніг Терех забила перший гол своєї команди у протистоянні – 1:1.

Чотири хвилини тримався рівний рахунок на табло. Крамна розстріляла ворота після розіграшу кутового від Дубицької – 1:2. Васковець мала гарну нагоду оформити дубль. Але з воріт вчасно вийшла Терех та у доволі грубому підкаті, ціною фолу зірвала гольову контратаку. За цей фол голкіперка гостей отримала жовту картку.

Здавалось, що саме з мінімальною перевагою футзалісток «IMS-НУХТ» завершиться матч. Але інакше гадали гості. Команда Ратича навіть за участі однієї четвірки змогла дати гідний бій суперницям. Не вистачило сил або ж концентрації на останніх хвилинах матчу. На 39-й хвилині Воловенко оформила дубль. А вже через хвилину крапку у поєдинку зі штрафного класним ударом поставила Дубицька – 1:4. «IMS-НУХТ» виявився сильнішим у матчі з «Університетом Драгоманова» за звання найкращої команди столиці України.

Після зустрічі «IMS-НУХТ» із 9 очками йде другим, а «Університет Драгоманова» залишився на третьому місці, у їхньому активі 3 пункти.

3 квітня
«Університет Драгоманова» (Київ) – «IMS-НУХТ» (Київ) 1:4 (0:1)
Голи:
Васковець, 22 – Воловенко, 5, 39, Крамна, 26, Дубицька, 40
Попередження: Дятел, 30 – Терех, 30, Павленко, 30
16:30. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Ю. Кондратьєв (Житомир), О. Білащенко (Чернігів)
Хронометрист: В. Ліщинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: М. Чубінський (Київ)
 


Софія Кулай

Вища ліга (жінки) 2020/2021. 2 етап. 5-8 місця. Фінал

П'ятниця, 2 квітня
ДЮСШ ім. Бутовського (Полтава) Дніпро (Черкаси) 13:7
Голи:
Шостак, 2, Келеп, 7 (а/г), А. Олексенко, 9, Л. Олексенко, 10, 25, 27, 32, Мочалова, 11, 12, 18, 20, Федоренко, 13, Воскобойник, 31  Юрасова, 3, 23, 39, Волосина, 24, 29, 37, Пихтіна, 39

Зі слів головного тренера черкаської команди Володимира Чепчура дівчата із «Дніпра» з перших хвилин зустрічі психологічно були не готовими до гри на майданчику, розміри якого по футзальних мірках були досить маленькими – орієнтовно 14х28. Натомість їхні суперниці цим вдало і результативно користувалися, особливо у першій половині зустрічі. Після перерви дніпрянки заспокоїлися і змусили вже нервувати своїх суперниць. Якщо перший тайм закінчився перемогою господарок майданчика, то у другій частині сильнішими були дівчата з Черкас. Проте гра закінчилася з рахунком 13:7 на користь команди «ДЮСШ ім. О. Бутовського».

Вододимир Чепчур досить таки оптимістично дивиться на матч-відповідь, який відбудеться у Черкасах 10 квітня. Він каже, що різниця у рахунку не катастрофічна для нас. Дівчата після поразки у Полтаві стануть мудрішими і по-спортивному злішими і налаштовуються реабілітуватися за прикру поразку, де суперницям допомагали і рідні стіни і розміри майданчика.

Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.