БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

«ЗХО-Тесла» здобула другу перемогу поспіль, впевнено обігравши «Багіру-ДЮСШ»

У суботу, 6 березня, у Харкові місцева «ЗХО-Тесла» приймала лиманську «Багіру-ДЮСШ» у рамках другого етапу Вищої ліги України.

 

Вже не початку зустрічі харків’янки могли забити, але удар Кузнецової прийняв на себе каркас воріт. Через декілька хвилин знову гострота була біля володінь клубу з Лимана. Кузнецова обігралась з Єрьоменко, але передачу у відповідь перехопила суперниця.

Вже на 4-й хвилині команда Василя Сухомлінова розмочила нулі на табло. Коавленко взяла на себе ініціативу, обійшла декількох опікунок, обігралась з партнеркою по команді та забила вже у порожні ворота – 1:0.

Відповідь від «Багіри-ДЮСШ» була дуже гострою. Лише стійка врятувала володіння Сагайдачної, а удар на добиванні зупинила вже голкіперка.

Вже за дві хвилини господарки подвоїли рахунок. Підгорна віддала на фланг на Кузнецову, а Єлизавета потужним ударом низом прошила сітку воріт – 2:0. Не довго довелось чекати й другого голу від Кузнецової. Гравчиня «ЗХО-Тесла». Знову асистом відзначилась Єрьоменко, яка не зіграла егоїстично перед володіннями суперниць, а віддала передачу на Єлизавету, яка оформила дубль – 3:0.

На 12-й хвилині харків’янки вибігли у стрімку контратаку. Підгорна віддала на Єрьоменко, яка прострілила на Костюк, але її удар зупинила голкіперка. Однак на добиванні вже була Підгорна та довела рахунок до розгромного 4:0.

Вже через хвилину гості таки змогли вперше засмутити Сагайдачну. Тихонова отримала передачу з ауту та в один дотик пробила повз воротарку – 4:1. Їх другий гол у першому таймі був дуже схожим до першого, але цього разу Тихонова забила після передачі з кутового. До цього Мугурдінова дальнім ударом перевірила на пильність голкіперку «Багіри-ДЮСШ» – 5:2.

Крапку у першій частині гри поставила Підгорна, яка впритул розстріляла володіння суперниць – 6:2.

У другій 20-хвилинці забивали виключно господарки. Сьомий та восьмий голи «ЗХО-Тесли» прийшлось чекати сім та вісім хвилин відповідно. Спершу Коваленко обікрала суперницю та без вагань пробила у верхню дев’ятку. А вже через хвилину Кузнецова перехитрувала суперникю, перехопила у неї м’яч та потужно пробила у сторону воріт команди з Лимана – 8:2 без шансів для голкіперки.

Останній гол у зустрічі забила Мугурдінова, яка відзначилась у матчі дублем. Наприкінці поєдинку харків’янки почали грати з п’ятою польовою футзалісткою, якою стала якраз Інна. Мугурдінова класно замкнула передачу на дальній стійці – 9:2. Ця перемога стала вже другою поспіль для підопічних Сухомлінова у другому етапі Вищої ліги.

6 березня
«Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – «Багіра-ДЮСШ (Лиман) 9:2 (6:2)
Голи:
Коваленко, 4, 27, Кузнецова, 6, 8, Підгорна, 12, 19, Мугурдінова, 16, 36, Степаненко, 28 – Тихонова, 13, 17
13:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри: Д. Куций, Ю. Воложенко-мол. (обидва – Харків)
Хронометрист: А. Грінченко (Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)
 


Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.