Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Женский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в ЛешноИспанияАри Сантос возвращается в «Барсу»Чемпионат мира​Чингиз Есенаманов: «Если дойдем до полуфинала, побреюсь налысо»Экстра-лигаОлександр Бондар: «Тренер завжди має бути горою за команду і відповідальність за всі поразки брати на себе»

Вища ліга (жінки) 2020/21. 2 етап. 3 тур. «ЗХО-Тесла» перемогла «Університет Драгоманова», «IMS-НУХТ» знищив «ДЮСШ-Багіру»

11-12 березня відбулись поєдинки другого етапу Вищої ліги сезону 2020/2021. Відразу три протистояння чекали на українських прихильників жіночого футзалу. «ЗХО-Тесла» у центральному матчі туру зіграла проти «Університету Драгоманова».

 
Вже з перших хвилин Славич декілька разів ставала на заваді голу. Голкіперка харків’янок Сагайдачна теж не була без роботи та у ефектному стрибку парирувала удар Чиженок. На 9-й хвилині гості розмочили нулі на табло. Степаненко отримала передачу на фланзі та потужним ударом перевела його прямо у нижній кут воріт – 0:1 без шансів для воротарки.

Костюк віддала флангом на вільну Бабенко, Таїсія прострілила у штрафний, де на передачу відгукнулась Єрьоменко та вже у падінні прошила сітку воріт господарок – 0:2 красивий гол вдався Христині.

Вже через дві хвилини гості з Харкова втретє поспіль шокували футзалісток «Університету Драгоманова». Харківські гравчині високо та агресивно пресингували суперниць, що дало свої плоди. Підгорна перехопила м’яч у опікунки та пробила повз Славич – 0:3.

На перерву команди пішли за комфортної переваги для «ЗХО-Тесла». Однак у футзалі навіть такий рахунок можна скоротити за один тайм. У другій 20-хвилинці дива якісь творила Славич у воротах киянок, всі удари були до снаги голкіперці.

Сагайдачна декілька разів вдало діяла на виході та не давала суперницям забити бодай один гол. Найбільш реальні нагоди змарнували Дудка та Дятел. Однак м’яч після удару Вікторії у лічених сантиметрах пролетів повз стійку. А удар Віри парирувала голкіперка гостей.

Натомість на останній хвилині зустрічі забили знову гості. Костюк класною розрізною передачею з глибини поля знайшла Кузнецову, яка віддала передачу на Бабенко. Таїсія своїм ударом з гострого кута поставила крапку у матчі – 0:4.

Підопічні Василя Сухомлинова у другому етапі показали максимальний показник – 3 поєдинки та 3 перемоги. Логічно харків’янки лідирують у чемпіонаті у боротьбі за «золото» сезону. Найближчий конкурент «IMS-НУХТ» поступається супернику 3 очками.
 


Другий етап (1-4 місця). 3 тур
12 березня
«Університет Драгоманова» (Київ) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) 0:4 (0:3)
Голи:
Степаненко, 9, Єрьоменко, 13, Підгорна, 15, Бабенко, 40
Попередження: Дятел, 22, Прокопенко, 32 – Коваленко, 13, Бурлаченко, 13 
16:00. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Л. Юзвенко, Ю. Костенко (обидва – Київ)
Хронометрист: М. Попаденко (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

Інша київська команда «IMS-НУХТ» зустрілась з непоступливою «Багірою-ДЮСШ», яка після підсилення складу значно додала у грі. Однак для досвідчених киянок та неодноразових чемпіонок України не склало труднощів покласти три очки у скарбничку.

Вже до 12-ї хвилини зустрічі рахунок на табло був 0:2 на користь підопічних Тараса Шпички. Голами відзначились Дехтяр та Воловенко. Справді класний матч видала Кирильчук, яка не лише надійно грала у захисті, а й активно підключалась в атаку. У активі Альони третій результативний постріл киянок у протистоянні.

Крамна на 20-й хвилині забила гол у роздягальню. Команди пішли на перерву. Після відпочинку гості з Києва не зупинились. Все ті ж Крамна та Кирильчук довели цифри на табло до 1:7. Після 26-ї хвилини футзалістки «IMS-НУХТ» ще шість разів змушували голкіперку суперниць виймати м’яч з власної сітки воріт. До слова, Кирильчук оформила хет-трик у зустрічі. Альона стала однією з найкращих бомбардирок матчу, більше голів лише у Крамної – пента-трик. Господарки відповіли суперницям чотирма голами. Остаточний рахунок поєдинку – 4:13 розгромна звитяга «IMS-НУХТ».

Після цього матчу «IMS-НУХТ» відірвався від принципового суперника «Університету Драгоманова». Теж між двома столичними клубами різниця у три очки. До лідера «ЗХО-Тесла» киянкам не вистачає тих же трьох пунктів. «ДЮСШ-Багіра» продовжує йти на останньому четвертому місці. На жаль, у другому етапі лиманський клуб не знає смаку перемог.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений WFC " KHARKOV(КДЮСШ-8) (@wfckharkov)

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений WFC " KHARKOV(КДЮСШ-8) (@wfckharkov)


13 березня
«Багіра-ДЮСШ» (Лиман) – «IMS-НУХТ» (Київ) 4:13 (0:4)
Голи:
Галак, 23, 37, Голик, 25, Барсова, 39 – Дехтяр, 2, Воловенко, 11, Кирильчук, 17, 21, 27, Крамна, 20, 24, 24, 29, 39, Каверзіна, 30, Майбородіна, 35, 37
Попередження: Дубицька, 20 («IMS-НУХТ»)
16:30. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: С. Ващук, Ю. Воложенко-мол. (обидва – Харків)
Хронометрист: О. Клімова (Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

У боротьбі за розподіл з 5-8 місця КДЮСШ «Динамо-Тесла-2» впевнено перемогла ДЮСШ ім. Бутовського з Полтави. Вже на 1-й хвилині гості відкрили рахунок завдяки точному удару Федоренко. Полтавські футзалістки лише дві хвилини вели у рахунку. На 3-й хвилині Макаренко зрівняла цифри на табло, а вже на 6-й харків’янки вийшли вперед у матчі – 2:1.

По перерві Мочаловій знадобилось чотири хвилини, щоб зрівняти рахунок. Все йшло за сценарієм першого тайму, коли господарки знову вийшли вперед завдяки другого голу Ткаченко у зустрічі – 3:2. Вже через три хвилини гості знову змусили суперниць все розпочинати з самого початку. 3:3 – гол Воскобойник.

На 39-й хвилині була справжня феєрія від Ткаченко, яка записала у свій доробок ще два результативні удари. Вона не лише допомогла команді перемогти, а й оформила покер – 4 голи у матчі. У підсумку – 5:3 перемога харківського клубу.

Другий етап (5-8 місця). 1/2 фіналу
12 березня
КДЮСШ «Динамо-Тесла-2» (Харків) – ДЮСШ ім. Бутовського (Полтава) 5:3 (2:1)
Голи:
Макаренко, 3, Ткаченко, 6, 33, 39, 39 – Федоренко, 1, Мочалова, 24, Воскобойник, 36
Вилучення: Максимчук, 39 («ДЮСШ ім. Бутовського»)
14:30. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри: А. Колесник, В. Лобушко (обидва – Харків)
Хронометрист: А. Грінченко (Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)
 

Софія Кулай

12 березня у Гребінці (Полтавська область) відбулися матчі другого етапу Вищої ліги серед команд, що посіли у своїх групах 3-4 місця.

Участь у другій частині чемпіонату взяли три команди:

«Mezzo-Збірна Харківської області» (Харків)
«Лідер-Збірна Полтавської області» (Полтавська обл.)
«Луганочка» (Луганська обл.)
 

Mezzo-Збірна Харківської області 

Луганочка (Луганська обл.) – Лідер-Збірна Полтавської області (Полтавська обл.)  0:4 (0:1)
СК «Локомотив» (м. Гребінка)
Арбтри: Руслан Лисенко, Павло Дяченко (обидва – Гребінка)
Хронометрист: Володимир Чернявський (Гребінка)
Спостерігач арбітражу: Андрій Жарков (Лубни)
Голи: Мироненко, 5, Поберій, 27, Дубина, 29, Пінчук, 35
Луг: Кошелєва (вр) – Федотенко (к), Ірина Степаненко, Білецька, Козуб – Пироженко, В. Горобець.
Тренер: Дмитро Пєтушков
Лід.: Мироненко, Карабань, Кликова, Пінчук, Швидченко, Рябоконь, Дубина, Середа (к), Поберій, Хруль, Захарченко, Савченко, Шовкопляс, Батрак.
Тренер: Володимир Жила

Лідер-Збірна Полтавської області (Полтавська обл.) – Mezzo-Збірна Харківської області (Харків)  1:2 (0:2)
СК «Локомотив» (м. Гребінка)
Арбтри: Сергій Бортнік, Андрій Павлчіенко (обидва – Лубни)
Хронометрист: Володимир Чернявський (Гребінка)
Спостерігач арбітражу: Андрій Жарков (Лубни)
Голи: Мироненко, 24 Барінова, 5, 14
Лід.: Мироненко, Карабань, Вікторія Кликова, Пінчук, Швидченко – Рябоконь. Дубина, Середа (к), Поберій, Хруль, Захарченко, Савченко, Шовкопляс, Батрак.
Тренер: Володимир Жила
Mezzo: Ліпатов (вр) – Чаркіна, Греса (к), Барінова, Дворнік – Линьова, Казмірчук, Закопайло, Чорна, Патрікєєва, Колесникова, Сакаль.
Тренерка: Анна Покус

Mezzo-Збірна Харківської області (Харків) – Луганочка (Луганська обл.)  5:1 (1:0)
СК «Локомотив» (м. Гребінка)
Арбтри: Сергій Симоненко, Сергій Плішаков (обидва – Гребінка)
Хронометрист: Володимир Чернявський (Гребінка)
Спостерігач арбітражу: Володимир Жила (Гребінка)
Голи: Дворнік, 14, Барінова, 22, Колесникова, 25, Греса, 28, Сакаль, 37 – Козуб, 40
Mezzo: Ліпатов (вр) – Чаркіна, Греса (к), Барінова, Дворнік – Линьова, Казмірчук, Закопайло, Чорна, Патрікєєва, Колесникова, Сакаль.
Тренерка: Анна Покус
Луг: Дубова (вр) – Федотенко (к), Катерина Степаненко, Білецька, В. Горобець – Пироженко, Козуб, Кошелєва.
Тренер: Дмитро Пєтушков

Підсумкові місця:

9. «Mezzo-Збірна Харківської області» (Харків)
10. «Лідер-Збірна Полтавської області» (Полтавська обл.)
11. «Луганочка» (Луганська обл.)
12-15. «Кобра» (Білокуракине)
12-15. «Фенікс» (Київ)
12-15. «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького» (Хмельницький)
12-15. «Легіон» (Луцьк)

Восьме місце автоматично посів «Ладомир» (Володимир-Волинський), що відмовився від подальшої участі у чемпіонаті.

У фінальній частині плей-офф за 5-8 місця черкаський «Дніпро» зіграє з переможцем пари КСДЮШОР «Динамо-Тесла-2» та ДЮСШ ім. Бутовського. Перший матч між цими суперниками завершився з рахунком 5:3 на користь харків’янок.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.