БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Юношеский футзалОлександр Дичук: «Грати з однолітками, які представляють інші країни – завжди цікаво»ИспанияПарадински уходит, Эскердинья остаетсяПортугалия«Спортинг» – чемпион Португалии-2020/21РоссияАзат Валиуллин: «Уверен, у нас все получится»ИталияЧемпион Италии будет определен в формате розыгрыша Финала четырехИспанияКарлос Ортис – в «Барсе»?ФранцияACCS Futsal переведен в Дивизион 2РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Футзал в миреАнтон Соколов: «Надо доделать хорошо начатое дело»РоссияВладимир Колесников: «Победа в Кубке России — большой успех всего клуба»БразилияРоша возвращается в БразилиюПортугалияПортугалия-2020/21. Плей-офф. Финал. Матч 3. Спортинг – Бенфика. LIVE!ЛитваКирилл Красий покинул сборную ЛитвыЖенский футзалАнастасия Клипаченко: «Для меня пример для подражания в футзале – Юлия Титова»РоссияСергей Крыкун: «Уральцев логично называют фаворитами»ИспанияИспания-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаВолодимир Фелишин: «Шукаємо двох-трьох хороших гравців»ЛатвияДмитро Шамлі покинув «Петров»Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: гравці (частина 1)

Роман Мироняк: «Нам поки що зарано формувати чемпіонські амбіції»

Універсал снятинського ФК «Sun Vita» Роман Мироняк підбив підсумки сезону у Другій лізі, а також розповів про амбіції команди у фінальній частині Другої ліги та налаштування на обласне дербі з «Городенкою».

–​ Як оцінюєте сезон у Другій лізі для ФК «Sun Vita»?
– Команда задоволена результатом. Для нас цей сезон став дебютним. Ми пройшли довгий шлях. Матчі групового етапу і раунду плей-офф – це чудовий досвід. Окремо хочу подякувати за підтримку мережі магазинів «Копійочка».
 
–​ Як Ви встигли зазначити, для снятинської команди цей сезон став дебютним у Другій лізі. Що стало поштовхом до того, аби спробувати свої сили на всеукраїнському рівні?
– Цьогоріч не проводився чемпіонат Івано-франківської області. Це, скажімо так, перший аспект, який нас зобов’язував грати. Окрім того, рік тому ми стали бронзовими призерами вже згаданого чемпіонату області. Тож, хотіли перевірити свої сили у матчах з командами, які є вищими за рівнем.
 
–​ У зв’язку з епідемією коронавірусу формат розіграшу Другої ліги було змінено. Як поставилися до таких заходів?
– У ситуації, яка склалася, ми тішимося, що сезон буде дограний. Завжди хочеться довести розпочату справу до кінця. Після завершення сезону можна буде остаточно підбити підсумки тієї роботи, яку ми плідно виконували від початку чемпіонату. Взагалі, звичайно, хотілося б завершити футзальний рік за стандартним форматом, щоб снятинські вболівальники побачили більшу кількість матчів. Однак, склалося як склалося.
 
–​ Які завдання стоять перед ФК «Sun Vita» у фінальній частині Другої ліги?
– Передусім, прагнемо отримати досвід протистоянь з командами, які мають у своїх складах гравців високого класу. Наше завдання у фінальній частині Другої ліги – боротьба за призову трійку. ФК «Sun Vita» поки що зарано формувати чемпіонські амбіції.

–​ Що знаєте про інших чотирьох суперників, з якими гратимете у фінальній частині?
– Звичайно, найкраще ми знаємо сусідів з Городенки. Ця команда зібрала до свого складу найкращих футзалістів Івано-Франківщини. Багато з них пограли і у Першій лізі, і в Екстра-лізі. Той-таки Андрій Сімка навіть виступав за збірну України. Пильно спостерігав за матчами «Городенки» у групі. Відповідно, можу сказати, що досить сильним колективом є і «Рівнестандарт-ДЮСШ №4». Думаю, обидві команди не загубилися б і у Першій лізі. Про «Геологію» та «Human» маємо менше інформації.
 
–​ У перший день розіграшу фінальної частини Другої ліги ФК «Sun Vita» протистоятимете «Городенці». Команди багато грали одна проти одної у чемпіонаті Івано-Франківської області. Як налаштовуєтеся на протистояння на всеукраїнському рівні?
– Цей матч буде дуже принциповим. Наш суперник є фаворитом. Відстань між містами складає менше 30-ти кілометрів. Звичайно, всі гравці добре знають один одного. Ми дуже хочемо продемонструвати, що теж чогось варті. Склад нашої команди менш досвідчений. ФК «Sun Vita» сформований саме з людей, які є представниками Снятинського району. «Городенка» має більше виконавців з інших міст. Думаю, що завтра ми наочно пересвідчимося хто більше готовий до цього поєдинку.
 
Джерело –
Богдан Ісаєв, прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.