«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииЛига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після першого кубкового чвертьфіналуЛига чемпионов УЕФАЧингиз Есенаманов: «Результат матча с «Бенфикой» будет зависеть от нас самих»Сборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі відбору до Євро-2022 проти ХорватіїВизначено учасників Вищої, Першої та Другої ліг чемпіонату України серед дівочих команд 2008-2009 рр.н.Лига чемпионов УЕФАКака: «Преимущество будет известно после того, как станет ясно, где пройдет матч – в Минске, Алматы, Москве или Португалии»

Роман Танечник: «Для мене Ярослав Писько однозначно найулюбленіший футзаліст»

Інтерв'ю з капітаном львівського "in.IT", що виступає в зоні Другої ліги України


Роман Романович Танечник 
Дата народження:
01.03.1991
Ігровий номер: 23
Капітан команди

– Що для тебе означає in.IT?
– in.IT для мене перш за все – це колектив однодумців з гарними перспективами.

Як давно ти в команді?
– Я в команді з перших днів її існування.

Чи знаєш ти як тебе називають в команді і чому?
– Прізвисько є (посміхається). Та по-різному називають: «Танк», «Танчик», а чому... Та є схожість в прізвищі, ну і може через габарити (посміхається).

Як можеш описати моральний дух в роздягальні після перемог/поразок?
– Та це два кардинально різних стани. Перемога – це радість, жарти, розуміння того, що вдалося, виконати і перенести на паркет напрацювання на тренуваннях, і слова тренера перед грою. Поразка – це вже зовсім інше: розпач, злість, звичайно, аналіз помилок.

Без якого гравця ти не можеш уявити in.IT?
– Щодо гравця без якого не можу уявити нашу команду... Я схиляюсь до думки,  що такого і не має бути. На те ми і команда. Звичайно, є гравці на яких будується гра, вони є ключові, але так, щоб не можна було уявити, думаю, немає.

Хто найтехнічніший гравець команди?
– Ну тут без конкуренції Роман Роналдінійович Саприка (посміхається).

Хто улюблений футзаліст, на якого ти рівняєшся?
– Також легке запитання для мене. Він вже завершив професіональну кар'єру, але однозначно Ярослав Писько.

Який матч за in.IT запам'ятався найбільше?
– Без перебільшення кожен матч в пам’яті. Звичайно, більше запам’ятовуються виграшні. Так, щоб якісь виділити, напевно, не зможу.

Які у тебе плани для себе на цей сезон?
– Від гри до гри докладати максимум зусиль для результату команди і виконання поставлених цілей.

Джерело  Futsal Team "in.IT"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.