БразилияБразилия-2019. 5 тур. Лучшие голы, финты и сейвыРоссияДенис Абышев: «Тюмень» окажется среди ведущих клубов Европы» РоссияТОП-5 голов 1/2 финала Суперлиги РоссииЭкстра-лигаКлуб бомбардирів Олександра Яценка станом на 23.05.2019Женский футзалПідсумки сезону у Вищій лізі серед жіночих команд: думки головних тренерівСборная УкраиныЗбірна України серед спортсменів із вадами зору перемогла на турнірі в Іспанії Вторая лигаСергій Тригубець: "Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів"Испания«Барса Ласса»: Лео Сантана уходит, Даниэль приходит, для Лосано и Диего готовят новые контрактыАзербайджанЖозе Алесио: «В Азербайджане еще рано применять систему плей-офф»БеларусьБеларусь-2018/19. ВРЗ и «Витэн» на нервах проходят в полуфинал плей-оффРоссияЕвгений Куксевич: «Строительство команды еще не завершено, но основные концепции «нашего дома» сложены»Вторая лигаДмитрий Бербенцев: «Важно, чтобы ребятам хотелось добиться чего-то, а всё остальное придет»Футзал в миреШуша возвращается в Бразилию, Кайо переходит в «Кайрат»?ПортугалияЛео Жарагуа: «Таких фанатов, как у «Спортинга», я не видел нигде»Румыния«Империал Вет» – чемпион Румынии-2018/19Экстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 31ИталияСьогодні свій день народження святкує найстаріший діючий гравець Серії А. Марсіо – 52 роки!Россия"Тюмень" – второй финалист российской СуперлигиИталияЖіноча збірна Італії натуралізувала двох бразилійокПольшаПольша. Экстракласа. 26 тур. «Клирекс» завоевывает медали 11 лет спустя

Сергій Тригубець: "Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів"

Сергій Тригубець про новий сезон, співпрацю з «КІВС» та підсумки зимової першості.

 

 Сергію Івановичу, багато чуток було перед початком літнього чемпіонату про «Галицьку здобу», що вона, то гратиме у Гранд лізі Львова, то не гратиме. Все-таки, де виступатиме команда у літньому чемпіонаті?
 Ми планували брати участь у літньому чемпіонаті в найвищому дивізіоні нашого міста – Гранд Лізі, проте відмовилися майже в останній день. Основною причиною цього є важкий футзальний зимовий сезон 2018/2019 рр. Ця футзальна зима вийшла для нас дуже виснажливою. Тому нами було прийнято рішення перезавантажити свої сили, дати можливість деяким гравцям залікувати свої травми. Бо ж багато з них грали практично без замін як у Гранд лізі, так і в Другій лізі України за що компанія, президент і я, як тренер, дякуємо їм.
На даний момент «Галицька здоба» планує брати участь у Першій лізі футзалу Львова під егідою АФЛ, а також у Гранд лізі під егідою ОАКЛ й у турнірі «V9Ky», де ми вже зіграли два матчі.


 Чого очікуєте від нового сезону?
 Позитивних емоцій, перемог та надіємося відкрити для команди нових футзалістів.

 «Пекарі» розпочали співпрацю з «КІВС», чи може вже зараз хтось із молодих гравців стати одним із лідерів нашої команди?
 Так, на літо в нас є деякі домовленості з «КІВС» і надіємося, що хтось з молодих футзалістів вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів. Для них створені всі умови для цього, найголовніше їхнє бажання на майданчику і поза його межами.

 Насамкінець, кілька слів про зимовий сезон, який був найуспішнішим в історії «Галицької здоби».
 Я задоволений зимовими результатами. Всім дуже вдячний за сезон: компанії, президенту команди, капітану за його гру і поради під час матчів, всім футзалістам і особливу подяку хочу висловити нашим вболівальникам, які були з нами до кінця під час перемог і прикрих поразок.

Джерело
 ФК Галицька здоба

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.