БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 8. LIVE!КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 1. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 5. LIVE!РоссияРоссия-2020/21 (жен). Тур 3. Обзоры (обновляется)Бразилия«Пато» подписывает ТьягуКазахстанТрансферы Казахстана: те, о ком еще не рассказывалиИталияИталия-2020/21. Тур 3. LIVE!РоссияАльберт Цайдер: «В футзале мелочей не бывает»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. LIVE!Экстра-лига«ДЕ Трейдинг»: мінус Чуднов і Грицовець, плюс ВоронцовЭкстра-лигаДмитро Шеховцов завершив кар'єруЛига чемпионов УЕФАОпределена дата жеребьевки предварительного раунда Лиги чемпионовЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 10 туруПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 9. LIVE!Беларусь«УВД-Динамо» уходит на карантинРоссияДенис Абышев: «Болинью и Вилиана отпустили в Бразилию»Перша ліга 2020/21: старт перенесено на наступний рік, формат буде зміненоВенгрияНаціональна збірна України проведе два товариські матчі проти УгорщиниПольшаМарвін Перкович приєднався до «Ред Девілс»РоссияРоман Адамов: «В «Спартак» сорвался бы из любого клуба»

«Сокіл» дозаявив Олександра Храпача

Вихованець «Сокола-2» може отримати шанс у першій команді


Фото: Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Хмельницький «Сокіл» дозаявив для участі в новому сезоні Favbet екстра-ліги 16-річного універсала Олесандра Храпача. Новачок отримав 17 номер і вже потрапив в заявку на матч 6 туру проти львівської «Енергії», але на майданчик не виходив.

Олександр Храпач є вихованцем ДЮСШ «Спортлідер+» (Хмельницький). Виступав за «Сокіл-2». У минулому сезоні у складі дубля хмельницької команди забив 1 гол у Преміум-лігзі чемпіонату Хмельницького.

Це вже десятий новачок «соколят» у новому сезоні. Раніше до основної команди клубу приєдналися й інші гравці «Сокола-2»  Олег Чайка, Микола Сохорук, Олексій Боднар, Вадим Данилюк, Максим Стрельцов та Ігор Донець, а не зі структури клубу були запрошені воротар Богдан Бабенко та універсали Олег Гуцуляк і Микита Макєєв.
 
Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.