БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 9. LIVE!Беларусь«БЧ» подписала Георгия ТикуришвилиЖенский футзал«IMS-НУХТ» у шаленій боротьбі мінімально переграв «Теслу-ЗХО»РоссияДебют мрій: Шульга забила дебютний гол, Кислова втретє залишила ворота «сухими»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. «ДЕ Трейдинг» – «Суми». АнонсЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. LIVE!БразилияФалкао сыграет в Футбол-7 за «Гремио»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 9. LIVE!КазахстанАндрей Мищенко: «Перестраховка» с тестами на COVID-19 убивает спорт»Женский футзалІрина Дубицька: «Мені дуже подобаються матчі проти харківської команди, оскільки вона є сильним суперником»КазахстанКазахстан-2020/21. 1-4 тур. Четыре «технаря» и первая отставкаИспанияАльберто Саура: «Я переживаю один из лучших моментов своей карьеры»Женский футзалХристина Єрьоменко: «Як би ми не хотіли та не намагалися – буде дуже важко надолужити втрачене»Чемпионат ЕвропыАнглия не поедет в Северную Македонию на матчи ЕВРО-2022Экстра-лигаМатч «Кардинал-Рівне» – «Ураган» перенесено на пізніший термінРоссияКубок России (жен). 1/2 финала. "Норманочка" –"Лагуна-УОР". Матч № 1. LIVE!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021. «Нікмі» зараховано технічну поразку у матчі з «ДДХ»АргентинаФернандо Вильхельм: «Я постараюсь помочь «Пиночо» всем, чем смогу»Женский футзалЧи зможе «IMS-НУХТ» здолати непоступливу «Теслу-ЗХО» в 1/2 Кубка України: анонсЭкстра-лигаАртем Петренко змінив «Суми» на «ІнБев»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 9 туру

У суботу відбудуться чотири з п'яти матчів 9-го туру футзальної Favbet Екстра-ліги
 

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів)
12:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), Д. Божко (Хмельницький), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)  
Хронометрист: В. Гронський (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ) 
Делегат: М. Кирилюк (Київ) 
 
У суботу, 17 жовтня, відбудеться перше у сезоні енергетичне дербі: львівська «Енергія» зустрінеться на виїзді з івано-франківським «Ураганом». Поєдинок у манежі КФВ розпочнеться о 12:00 год.

Cтатистка протистоянь у дербі на користь львів’ян. Загалом команди провели 61 офіційний поєдинок, де 27 перемог святкувала «Енергія», 20 — «Ураган», ще 14 матчів завершились внічию. За голами також перевага у «зелено-білих» — 183:154.

У минулому сезоні "Енергія" та "Ураган" зустрічалися чотири рази. В першому колі регулярного чемпіонату івано-франківці здобули перемогу на своєму майданчику з рахунком 0:4, згодом у Львові суперники розписали мирову — 1:1.

У чвертьфіналі Кубка України обидва поєдинки теж були цікавими та напруженими, але завершились на користь «драконів» — 1:3 та 3:4. Огляд матчу у Львові, який відбувся в березні цього року, дивіться тут:
 

У міжсезоння «Ураган» залишили Юрій Когут, який перейшов до «Енергії», та Андрій Федюк (тренує львівську команду "in.IT"). А трохи раніше з Івано-Франківська до складу львівських енергетиків повернувся Тарас Кузь.

Натомість «драконів» поповнили молоді гравці "Урагану-2-КФВ": Олександр Дичук, Владислав Завертаний та Петро Сенюк, а також  Тарас Онуфрак з аматорської команди "iFranko" (Івано-Франківськ).

У минулому турі згідно з календарем на «Ураган» очікувала зустріч з київським «ХІТом», однак матч перенесли на листопад у зв’язку із позитивними тестами на коронавірус у кількох гравців киян. А в 7 турі івано-франківці несподівано вдома поступилися АФФК «Суми» з рахунком 2:3.

В свою чергу «Енергія» в минулому турі приймала на своєму майданчику херсонський «Продексім». Львів’яни показали хорошу гру, але все ж поступилися — 2:4.

Перед матчем в Івано-Франківську команда Валерія Легчанова посідає другу сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 19 очок. В доробку «Урагану» 13 балів і четверта позиція.

Всі матчі 9 туру відбудуться 17 жовтня, окрім поєдинку АФФК «Суми» - «ХІТ» (Київ), який перенесено на грудень.     

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

У суботу, 17-го жовтня, "Ураган" в Івано-Франківську зіграє поєдинок 9-го туру Favbet Екстра-ліги проти львівської "Енергії". Матч відбудеться без глядачів у Манежі КФВ і розпочнеться о 12:00. 

Сьогоднішній поєдинок стане центральним в заключному турі першого кола Favbet Екстра-ліги. По-перше, на майданчику КФВ зустрінуться команди верхньої частини турнірної таблиці - "енергетики" наразі йдуть другими, тоді як "дракони" розташувались на четвертій сходинці. Відставання між командами складає шість пунктів, а франківці провели на один матч менше за своїх опонентів. Тож сьогодні суперники зможуть покращити свої турнірні позиції.

По-друге, поєдинки "Урагану" та "Енергії" завжди славились своєю принциповістю. Ще б пак, адже західноукраїнські команди виокремлюються на майданчику своїм бійцівським характером, а особливо, коли мова йде про матчі із географічними сусідами.  І так було у всі часи, незалежно від того в якому турнірі команди зустрічались (Екстра-ліга, Кубок України чи Суперкубок України) та в якій ігровій формі перебували.

По-третє, років три тому львівська "Енергія" зважилась на не надто популярне рішення, на 90% омолодивши склад і перевівши до основи кращих вихованців клубної вертикалі. Так, протягом цього часу хлопці помилялись, "набивали ґулі", спотикались. Але вже зараз юнаки змужніли і футзальна Україна побачила перші плоди такого рішення - у поточному сезоні "енергетики" видали семиматчеву серію без поразок, а поки обіграти львів'ян зумів лише чемпіон країни "Продексім". Щось схоже зараз переживає і "Ураган", де левова частка власних вихованців робить свої перші кроки в елітному дивізіоні українського футзалу.  

Шанувальники футзалу зможуть переглянути "енерегтичне дербі" у прямому ефірі на телеканалі СПОРТ 1 та офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок о 12:00.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«Сокіл» (Хмельницький) – «ІнБев» (Житомир)
12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), В. Болізюк (Львів), М. Куцак (Хмельницький) 
Хронометрист: Ю. Жмурко (Хмельницький)  
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів) 
Делегат: Д. Руденко (Вінниця) 

Напередодні звітного туру хмельницький "Сокіл" посідає останню позицію в турнірній таблиці. А свою єдину перемогу в сезону хмельничани здобули ще в 1 турі, коли обіграли вдома харківський "Моноліт". Попри це на житомирян чекає дуже непросте випробування. Адже команди розділяє всього два очки і господарі зроблять все від них залежне, щоб сповна скористатися перевагами "домашньої" арени.

Нагадаємо, що минулого сезону ФК ІнБев двічі обіграв Сокіл. В Хмельницькому - з рахунком 5:4, в Житомирі - 3:2.

Джерело - fcinbev.com

Анонс від "Сокола" читати тут
 
«Продексім» (Херсон) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)
14:00. м. Херсон, ХВУФК
Арбітри: Д. Чумак (Харків), І. Дудінов (Дніпро), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)​
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ) 
Делегат: О. Левченко (Херсон) 

В эту субботу 17 октября в 14:00 в Херсоне состоится игра 9-го тура Favbet Экстра-лиги.

На площадке встретятся действующие чемпионы Украины — «Продэксим» и новички Экстра-лиги — «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Николаевка).

Напомним, что херсонский клуб занимает лидирующую позицию в турнирной таблице чемпионата (21 очко), в то время как команда гостей находится на предпоследнем месте с 6 заработанными очками.

Матч состоится все так же при пустых трибунах. 

Источник - mfc-prodexim.com.ua
 
«Моноліт-Viva Cup» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
14:00. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: Я. Опришко (Кременчук), О. Гопка (Черкаси), А. Швець (Харків) 
Хронометрист: О. Клімова (Харків) 
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ) 
Делегат: Є. Петраков (Суми) 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.