Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в ИталиюДетский футзалОлександр Вонс: «Зараз у нас одне завдання – навчити футзалістів, а наступного року можна буде поборотись за чемпіонство»Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі переграли «Сумихімпром-СДПУ» ХорватияХорватия-2020/21. Тур 7. Динамо (Загреб) – Олмиссум. LIVE!Экстра-лигаОлександр Бондар – найкращий гравець листопада у Favbet Екстра-лізі 2020/2021Экстра-лигаДмитро Шувалов: «У другому сезоні на чолі ХІТа все відразу пішло не так, як хотілося б»КазахстанКазахстан-2020/21. 14-18 тур. «Кайрат» уходит в отрыв

«Кардинал-Рівне»: підсумки першого кола чемпіонату

Перше коло чемпіонату України з футзалу у Favbet Екстра-лізі “Кардинал-Рівне” завершив п’ятим у турнірній таблиці.

Цю позицію наша команда ділить із харківським клубом “Моноліт-Viva Cup”. Вашій увазі короткі статистичні підсумки виступу команди у першій частині сезону.

“Кардинал-Рівне”: 5 позиція у турнірній таблиці

9 матчів, 3 перемоги, 1 нічия, 5 поразок, 10 очок.

Різниця м’ячів: 30-29.

Невдалий старт:

Бойова поразка у стартовій грі сезону проти “Продексіма” – 3:4 і вольова нічия на виїзді проти “Урагану” – 3:3 – вселили вболівальникам оптимізм на початку чемпіонату. Втім, у підсумку у сезоні 2020-2021 “Кардинал-Рівне” видав другий у своїй історії найбільш невдалий старт у чемпіонаті.

У п’яти стартових поєдинках команда зазнала чотирьох поразок, ще раз зігравши унічию. З різницею м’ячів: 11-20. Гірше “Кардинал-Рівне” розпочав сезон лише у 2015-му році. Тоді рівняни стартували у чемпіонаті із семи поразок поспіль.

Найбільша перемога в історії: 

Втім, потрібно віддати належне команді. Було непросто психологічно оговтатися від серії нокдаунів. Але команді це вдалося. Після серії невдач – настала серія перемог. І серед них – найбільша в клубній історії.

“Кардинал-Рівне” обіграв “Де Трейдинг” – 4:2 і “Сокіл” – 3:1. А між цими матчами – видав феєрію голів у домашній зустрічі проти “ІнБева” – 11:3! Ця перемогу стала найбільшою в історії клубу за час виступів в еліті українського футзалу. Попередній рекорд був встановлений восени 2018-го у домашньому матчі з “Соколом” – 7:0.

Особистості:

В усіх 9-ти матчах чемпіонату відіграли: Анатолій Мілінький, Максим Мануйленко, Андрій Лисенко, Олександр Басич, Роман Горпинич та Микита Шпигар.

Найкращий бомбардир команди: Микита Шпигар – 6 м’ячів. Павло Концеба, Максим Мануйленко та В’ячеслав Кожемяка забили по 4 голи. 3 голи у Романа Горпинича.

Найкращий асистент: Анатолій Мілінький. На його рахунку 6 результативних передач у 9 матчах. 4 асисти – на рахунку Олександра Бондаря.

Воротарі: 

Ілля Бакінський зіграв у восьми матчах і пропустив 22 голи (2,7 м’ячі в середньому за гру);

Юрій Свинарчук виходив на майданчик у трьох матчах і пропустив 6 голів (2 м’ячі в середньому за гру).

Ще один гол рівняни пропустили, граючи у чисельній більшості.

Нагадаємо, друге коло чемпіонату Favbet Екстра-ліги “Кардинал-Рівне” розпочне цієї суботи, 24 жовтня у Херсоні. Початок матчу о 14:00. Трансляція – на телеканалі “Спорт 2”.

Джерело  Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.