Экстра-лига12.09. 19.00 Суперкубок Украины. LIVE!Экстра-лигаСуперкубок Украины обретает киевскую пропуску: ХИТ обыграл «Продэксим»Экстра-лига"Юні-Ламан" залишило ще двоє гравцівАссоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету аматорського та масового футзалу АФУЧемпионаты ЕвропыЄвро-2018: сьогодні відбудуться перші матчі раунду плей-офОдессаОдесса: Кубок лиги Содружества стартовал!Экстра-лигаСуперкубок Украины. Продэксим – ХИТ. Анонс от Sport.uaЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. Ігор Москвичов та Олег Лук’яненко – про майбутній матчХарьковЛучшие голы 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Международный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"Экстра-лигапрогноз тестМеждународный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)ХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)

Суперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». Анонс

12 вересня у Броварах розпочнеться новий сезон в українському футзалі. Чинний чемпіон України, херсонський «Продексім», та фіналіст Кубку України, київський «ХІТ», в очному двобої визначатимуть володаря Суперкубку України - 2017. І для обох команд ця гра буде своєрідним викликом.
І «Продексім», і «ХІТ», безумовно, мають свої козирі у цьому матчі. По-перше – обидві команди непогано підсилились. По-друге – ці клуби вважаються фаворитами нового сезону, і вже зараз деякі спеціалісти вважають, що нинішній поєдинок за Суперкубок – це теоретична генеральна репетиція фінальної серії сезону. Звичайно, ми поки що не будемо забігати так далеко вперед – сезон все покаже. Однак, немає сумнівів у тому, що обидва суперники зроблять усе можливе для того, щоб зробити для себе початок сезону максимально вдалим.
Неможливо не згадати, як обидва претенденти на Суперкубок України готувались до цього поєдинку та до сезону в цілому. Зокрема, «Продексім», як відомо, готується не тільки до чемпіонату України серед команд Екстра-ліги, а і до Основного раунду Кубку УЄФА. Тому, з метою набуття досвіду ігор проти чемпіонів європейських країн підопічні Ігоря Москвичова зіграли два поєдинки проти чемпіона Угорщини – команди «Раба ЕТО Дьйор». Окрім того, херсонці зіграли на турнірі «LLVIV OPEN CUP», де посіли друге місце, поступившись у фіналі «Урагану» з рахунком 5:0. Безумовно, цей результат був несподіваний, і Москвичов, мабуть, отримав солідну їжу для роздумів. Що стосується «ХІТа», то підопічні Олега Лук’яненка зіграли у Запоріжжі на турнірі «Кубок Губернатора», який і виграла. Тому, до поєдинку за Суперкубок кияни готуються у гарному настрої.
Хто буде фаворитом цієї гри? В принципі, шанси на перемогу в обох команд однакові. З одного боку – «ХІТ» гратиме майже вдома, тому що з Києва до Броварів їхати недалеко. Тобто, підтримка у столичної команди має бути. З іншого боку – «Продексім» теж матиме серйозний «десант» вболівальників. А як вміють вболівати херсонські любителі футзалу, вони показали під час львівських матчів проти «Енергії» в рамках фінальної серії минулого чемпіонату України. До того ж, тут ще треба згадати, як у минулому сезоні «ХІТ» грав у Києві, при своїх вболівальниках, у фіналі Кубку України, але програв «Локомотиву». Це, безумовно, має стати зайвим козирем для «мельників». Але у «кабельників» є свій козир – це статистика зустрічей. А вона на цей момент – на користь «ХІТа».
Перша ліга. Сезон 2014/2015.  
«ХІТ» - «Продексім» - 1:1
«Продексім» - «ХІТ» - 0:4
Екстра-ліга. Сезон 2016/2017.   
«ХІТ» - «Продексім» - 2:1
«Продексім» - «ХІТ» - 0:0
Кубок України. 1/8 фіналу. Сезон 2016/2017. 
«ХІТ» - «Продексім» - 4:2
«Продексім» - «ХІТ» - 1:2  
Отже, як ми бачимо, «Продексім» ще жодного разу не вигравав у «ХІТа». Чи вийде у «мельників» цього разу трохи поправити статистику на свою користь? Подивимось. Гра покаже.
«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) 
12 вересня 2017 року. Бровари. Спорткомплекс БВУФК – 19.00
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), П. Кравцов (Рівне), Г. Гора (Київ)
Хронометрист: Л. Жиронкін (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Пряма трансляція: «XSPORT»
Прес-служба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.