ЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: календарь и результаты (обновляется)Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуДети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Экстра-лигаМФК "Кардинал-Рівне" шукає ще двох гравцівАссоциация футзала УкраиныФутзальні арбітри готуються до нового сезону АматорыЮрій Лоскутов продовжить кар'єру у одеському "Епіцентрі К Таїрова"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 12] (Гранд & Перша ліга)Первая лига У Першій лізі зіграє шість командЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» поглибить співпрацю із вболівальниками і оголосив транслятора (+відео)Первая лига Эдуард Босенко: "Хочется радовать запорожцев красивой и качественной игрой"Экстра-лигаИгорь Борсук: «Приятно начинать сезон с побед»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 2: календарь и результаты (обновляется)ХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура 13-го Кубка ХарьковаВетераныРамис Мансуров: «Самая ценная награда – это дети»ЖитомирУ четвер визначилися фіналісти Кубку Житомирського міського головиЖитомирУ Кубку Житомирського міського голови визначилися півфіналісти

Валерій Легчанов: “Кубок Львівщини” — один з важливих етапів підготовки до нового сезону

Про підсумки “LVIV OPEN CUP-2017” та підготовку до першого офіційного матчу з “Кардиналом-Рівне” клубній прес-службі розповів головний тренер СК “Енергія” Валерій Легчанов:

“Кубок Львівщини” ми використовували як один із важливих підготовчих етапів до нового сезону: пробували награвання різних зв'язків, пограли в четвірках, шестірках, спробували різні склади. Аналізуємо, будуємо, цей процес доволі тяжкий, поки ми не відчуємо, що знаходимось на правильному шляху. Йде період адаптації, “притирання” новачків. Результат зараз не головне, але все рівно вимагаю вже більше концентрації, більше ігрової дисципліни. І на перемогах легше робити наступні кроки прогресу, розвитку. Дещо вдається, десь ще є помилки. Всі недопрацювання ми розбираємо “на теорії”.
 

За напругою всі матчі були різні. Напевно, найбільш наближений до того напрямку, який би я хотів бачити — це гра з “Ураганом”, вона мені найбільше сподобалась. З “Інбев/НПУ” була вольова перемога, з одеситами навпаки ми дали більше змоги пограти новачкам команди, хто менше був задіяний, щоб всі отримали ігрову практику і відпочили лідери, так як ми грали чотири дні підряд. А з “Кардиналом” був небажаний емоційний зрив, будемо також аналізувати, адже потрібно себе тримати в руках — фоли непотрібні “нахапали”. Будемо розбиратись, тим паче з “Кардиналом” у нас перша гра в сезоні.

А загалом сам турнір мені сподобався, ніхто “спустивши рукава” не грав. Кожна команда є на своїй стадії розвитку та готовності, хтось підчищає недоліки, хтось будує команду, хтось навпаки, на фоні втоми грає. Було видно, що кожна команда в різному стані, але все рівно учасники були мотивовані і, я думаю, “Кубок Львівщини” вдався. Кожен знає над чим йому працювати далі, вже не так багато часу залишилось до старту”, — зазначив головний тренер “Енергії”.

Зараз у львівських енергетиків завершальний етап підготовки до офіційних поєдинків. “У нас буде два цикли підготовки. Матчів не буде, тож зіграємо між собою, у нас достатня кількість людей. Одне ігрове тренування буде в кінці першого циклу, а от другий цикл спрямуємо на підготовку до окремо взятого суперника — “Кардинала”. Будемо розбирати тактику, теорію. На цьому тижні ми ще побігаємо, і фізичний стан стабілізуємо. Як не крути, чотири гри підряд — хлопці десь втомилися. А на наступному тижні вже будемо готуватись безпосередньо до “Кардинала”, — розповів Валерій Легчанов.

Джерело - Прес-служба СК “Енергія”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.