Экстра-лигаПереходим на «ты». Евгений Смоловик: "Подходит к нам незнакомый дядька и предлагает заниматься футболом. Когда мы согласились, он повел нас…в лес"Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: Задача МФК «Продэксим» – выйти в «финал четырех» Кубка УЕФАКубок УкраиныКубок Украины. Предварительный раунд. Manzana-2 - Днепр (Черкассы). LIVE!Экстра-лигаВУФК благодарит Президента МФК «Продэксим» Игоря Колыхаева за поддержку будущих чемпионов«СумДУ» – «Катеринославхліб» 2:5. Післямова + ВІДЕОЗапорожскаяЗапорожье, 2-й тур. Разгромы в Премьер-лиге... (+ видео)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7: зрелищно и результативноКубок УкраиныКубок Украины. АРПИ Запорожье - Nik&Ars.; ПослесловиеЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 27-28 жовтня Футзал в мире Битва лидеров Серии А в одну калитку: Лупаренсе разгромил Аква&СапонеИспанияНаваррское дерби как украшение Примеры: когда места не имеют значенияКубок УкраиныКубок Украины. Первый предварительный этап. LIVE!Экстра-лигаМаксим Коптєв: «Гра в Житомирі буде навіть не за шість очок, а за місце в плей-офф»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7. LIVE!ХмельницкийЗа крок до камбеку: «Динамо-ГУНП» мінімально перемагає «Кардіфф-Прикордонник» в матчі за СуперкубокЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7: хет-трик Хамдамова, перестрелка в Покровском, ничья чемпиона и выездная победа «Кардинала-Ривне»Кубок Украины"Сумыхимпром-СДПУ" вылетает из Кубка Украины. Владимир Гладов: "Этот матч очень полезен для нашей молодой команды"Кубок Украины"СумДУ" - "Екатеринославхлеб". АнонсКиевКиев. Высшая лига. 2-й тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 7-го тура: когда каждый матч – центральный

«Ураган» - «Продексім». Передмова до матчу

Найближчої суботи, 28 жовтня, "Ураган" чекає в гості чинного чемпіона України - херсонський "Продексім". Як пройшла підготовка до цього поєдинку та які очікування від 7-го туру Екстра-ліги розповів головний тренер франківців Максим Павленко і гравець команди Михайло Зварич.
 

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Підготовчий тиждень пройшов досить таки вдало. Ми розуміємо, хто до нас їде, тому готувалися з підвищеною концентрацією уваги, усвідомлюємо, що кожен епізод потрібно не тільки виборювати на нашу користь, але й намагатися грати по-максимуму - це забити гол, це перевага у рахунку, і те, чого останній час нам дуже бракує - це результату на табло. Хоча багато напрацювань на тренуваннях, які від гри до гри вдаються нам все краще. Шкода, що бракує впевненості, оптимального складу "четвірок", на жаль, ще не відновилися лідери нашої команди, тому змушені в експериментальному складі виходити і на цей матч. Є в цьому і певна перевага, бо молоді гравці отримують необхідну їм ігрову практику, набувають досвіду, знань, які необхідні для того, щоб хлопці ставали професіоналами. Тільки через роботу, через матчі із сильними суперниками ми вчимось, розвиваємося, і бачимо свої сильні сторони та недоліки. Після кожного матчу переглядаємо наші помилки, і, незважаючи на місце у турнірній таблиці, кількість помилок стає меншою. З часом, при позитивній динаміці, і рахунок на табло буде на нашу користь.

- Як підібрати "ключ" до "Продексіма", знаєте?
Головне наше завдання - це покращувати свою гру, і знаходити "ключі" до будь-яких команд. Щодо матчу з "Продексімом", то ми розуміємо, яка ця команда, і які в них "козирі" - насамперед, це сильний колектив, який підсилився індивідуально кращими гравцями, зокрема, бразильцями, які відрізняються технікою, індивідуальною майстерністю. Для нас це додатковий стимул, щоб підвищити концентрацію уваги, відповідальність, реалізовувати створені моменти, мати психологічну перевагу, перевагу на табло, щоб володіти ситуацією на полі, а не знову наздоганяти суперника. Будемо грати надійно в захисті, і старатися використати свої шанси біля воріт суперника.

- Яка ситуація з травмованими?
Петро Шотурма через травму пропустив дуже багато, але на тренуваннях спостерігаємо за ним, бачимо динаміку відновлення, і його велике бажання грати і допомагати команді. Нам дуже бракує на полі такого досвідченого виконавця , сподіваємося, із наступного тижня він вже буде у загальній групі. Стосовно Андрія Сімки, то термін відновлення не такий швидкий, як би ми цього хотіли. Тому на суботню гру будемо виходити з тими гравцями, які є. Кожному довіряємо - кожен гравець повинен нести відповідальність за свої дії на майданчику!Хлопці розуміють для чого вони грають в цій команді.

Михайло ЗВАРИЧ, гравець "Урагану":
- Всі розуміємо, що вдома приймаємо чемпіона України, суперник - сильний, тому готуємося у бойовому настрої, і налаштовуємося на боротьбу та перемогу. Будемо докладати максимум зусиль, щоб здобути три очки.

- Був ряд поразок, як психологічно налаштовані?
Завжди хочеться перемагати, на жаль, не виходило… Зробили висновки, працюємо над помилками, і будемо старатися не повторювати їх. Дуже хочемо виграти. Хочу, щоб наші вболівальники продовжували у нас вірити, підтримувати, а ми буде робити все для того, щоб демонструвати хорошу гру.

- За чотири сезони в "Урагані" ти увійшов у десятку кращих бомбардирів клубу…
Насамперед, дуже приємно потрапити в історію свого клубу. У майбутньому хочеться ще більше забивати, перемагати разом з командою, і встановлювати рекорди - наприклад, потрапити у трійку кращих бомбардирів.
 

Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.