Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Відбулося засідання Виконкому АФУ

17 грудня за допомогою засобів сучасного зв’язку було проведено засідання Виконкому АФУ.
 


Такий спосіб було обрано через неможливість його організації в іншому форматі у зв’язку з нинішньою епідеміологічною ситуацією у країні.
У порядку денному було визначено питання, за наслідками розгляду яких прийняті такі рішення:

1) Матч зірок-2020 не відбудеться через неможливість його проведення за присутності глядачів. Окрім цього, унеможливлюють організацію та проведення заходу на належному рівні організаційні та технічні обмеження.

2) Догравання фінальних матчів Кубка України серед жіночих команд сезону 2019/2020 (незалежно від часу й дат) здійснюватиметься згідно з заявками команд-учасниць станом на друге листопада 2020 року (без права додаткової заявки нових гравців).

3) За підсумками питання щодо тренерських складів національних команд було прийнято рішення пролонгувати до 31 грудня 2022 року терміни співпраці з Олександром Косенком, Олегом Шайтановим та Віталієм Одеговим на посаді головних тренерів збірних України.

4) Визначено дату та місце проведення матчу групового етапу Євро-2022 між збірними України та Данії.
Поєдинок відбудеться 27 січня у палаці спорту «Юність» (Запоріжжя).

5) До складу членів Асоціації футзалу України було тимчасово прийнято (до рішення чергової Конференції АФУ) Миколаївську обласну асоціацію футзалу та Кіровоградську обласну асоціацію футзалу.
Натомість, під час чергової конференції АФУ буде розглянуто питання щодо їх постійного членства у складі АФУ.

6) Зважаючи на відсутність належної можливості для проведення чергової щорічної Конференції АФУ – у 2020 році вона не відбудеться.
Виконавчою дирекцією АФУ буде опрацьовано питання щодо її організації та проведення після завершення дії карантинних обмежень на території України.

Джерело – Прес-служба Асоціації футзалу України

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.