РоссияДанил Давыдов: «"Газпром-ЮГРА" – моя вторая семья»РоссияРоссия. Превью решающих серий СуперлигиБеларусь«Лидсельмаш» в четвертый раз стал чемпионом Беларуси!Россия. Высшая лига. Финалы. LIVE!Кубок УЕФАЖеребьевка Лиги чемпионов УЕФА состоится 5 июляБеларусьИтальянец Марко Боавентура подписал контракт с минской «Столицей»Экстра-лигаОрест Боргун - вільний агентРоссияВ Суперлигу ЧР по мини-футболу приняли четыре новых клубаЭкстра-лигаОфіційно: Андрій Федюк гратиме за «Ураган»Экстра-лигаЕкстра-ліга: у новому сезоні планується зміна форматуЭкстра-лигаОфіційно: кадрові зміни у складі «Урагану»ИталияИталия. Финал. 2 матч. Этот несгибаемый «Аква&Сапоне»!ПортугалияТрансферная революция в «Спортинге». От Рикардинью до ЛеоОдессаОдесса. Последний матч «FC Pizza&Grill;»Детский футзалЖитомирський “Фенікс” виграв Kyiv Champion League 2018Экстра-лига«Цифры знают все»: итоги Экстра-лиги-2017/18. Часть 2ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы вторых матчей 1/2 финала плей-оффИспанияИспания. Полуфиналы плей-офф. Волевой «Мовистар» и эффективная «Барселона»РоссияИтоги полуфиналов Суперлиги: характер – за «Сибиряк»!БеларусьБеларусь. «Лидсельмаш» делает второй шаг к чемпионству

Виктор Безсмертный и Игорь Овчар об уходящем 2014

На вопросы пресс-службы Аматорской футзальной лиги Украины отвечают



руководитель Кировоградской областной федерации футбола Виктор Безсмертный 



и исполнительный директор Ассоциации футзала Ивано-Франковской области Игорь Овчар.

1. Прокомментируйте первую часть сезона - отборочного этапа АФЛУ в вашем городе

В.Б. У відкритому чемпіонаті міста Кіровограда з футзалу сезону 2014-2015 р.р. грає 32 команди, які виборюють нагороди в чотирьох лігах по вісім команд в кожній. Ігри «Екстра-ліги» проходять у спортивному залі «Обленерго», ігри «Першої, другої та третьої ліг» проходять на майданчиках СДЮШОР-2 ім. Верхоланцева. Вперше розпочався повноцінний чемпіонат міста Кіровограда з футзалу серед юнаків де грають сімнадцять команд. 
Планувалося, що чемпіонати серед аматорських команд пройдуть в містах Олександрії, Знам’янці та Світловодську, а потім мав би відбутися Суперфінал, але це питання так і залишилося в планах, тому федераціям цих міст слід докласти зусиль щоб проходили повноцінні чемпіонати, а не короткострокові турніри.
И.О. Слава Богу і спонсорам граємо цей чемпіонат області.

2. Какие планы на 2015 год?

В.Б. Завдання про повноцінні чемпіонати з футзалу в містах Кіровоградської області серед аматорських команд не знімається з порядку денного і обласна федерація футболу буде робити все можливе для вирішення цього питання. Першість міста Кіровограда серед юнаків в подальшому планується зробити відкритим для дитячо-юнацьких команд з міст та районів Кіровоградської області. Також стоїть завдання щоби переможець нашої «Екстра-ліги» зміг не тільки взяти участь у всеукраїнському фіналі на весні 2015 року, але й повторити як мінімум минулорічний успіх.
И.О. Сподіваюся, дограємо без втрат, а з осені побачим.

3. Пожелания всем участникам АФЛУ

В.Б. Хочеться побажати всім мирного неба, фінансової стабільності футзальним командам та клубам, ну і звісно виконання тих завдань які вони ставлять перед собою, а переможе звісно найсильніший.
И.О. Всім здоровя, удачі і мирного врегулювання ситуації у державі.
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.