ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Вища ліга (жінки) 2020/21. 2 етап. 1-4 місця. 1 тур. «ЗХО-Тесла» і «Університет Драгоманова» стартують з перемог

У суботу, 27 лютого, у Києві розпочалося друге коло Вищої ліги України.


«IMS-НУХТ» на власному майданчику приймав харківську «Тесла-ЗХО».
 
Початок матчу видався доволі сумбурним, обидві команди прагнули забити швидкий гол. Однак на паркеті було більше боротьби, ніж атак. Ближче до середини тайму біля воріт обох клубів почали з’являтись моменти. Декілька дальніх пострілів завдали харків’янки, але то голкіперка Терех діяла надійно, то м’яч летів повз ворота.

У киянок відповіла гострим ударом Майбородіна. На цьому у грі біля володінь обох команд настало деяке затишшя. Трохи більше у атаках переважали гості з Харкова, але досягнути потрібно результату все ніяк не вдавалось.

Класний розіграш штрафного вдався киянкам. Дубицька віддала передачу на дальню стійку, яку підхопила Майбородіна та спрямувала його на Крамну, але удар Маріанни пролетів у лічених сантиметрах від стійки.

У наступній атаці відразу небезпечний штрафний виконувала Костюк. Але воротарка столичного клубу зіграла надійно. Таких дуелей між Терех та Костюк було дві поспіль, але воротарка виходила переможницею.

Наприкінці зустрічі Дубицька віддала зрячу передачу на дальню стійку, де чатувала на м’яч Майбородіна, але Ірині трохи не вистачило, щоб вдало завершити атаку.

Ще одна гострота була від киянок. Майбородіна віддала на вільну Крамну, але Сагайдачна була на місці. Ближче до завершення першого тайму гостріше в атакувальному плані стали діяти господарки, але оборона харківського клубу була бездоганною.

Степаненко перехопила передачу суперниці, вийшла майже віч-на-віч з Терех, але воротарка знову зіграла надійно, ставши на заваді голу.

Перша 20-хвилинка завершилась із «сухим» рахунком 0:0. Друга 20-хвилинка була за сценарієм першого тайму. На майданчику було доволі багато боротьби та не так багато гострих моментів.

Костюк завдала удару у центр воріт «IMS-НУХТ» – Терех на місці. Команди переважно дальніми ударами загрожували голкіперкам.
За менше, як 5 хвилин до кінця поєдинку харків’янки відкрили рахунок. Костюк класно корпусом відтіснила опікунку, віддала передачу на Єрьоменко, а Христина одним дотиком спрямувала м’яч у сітку – 0:1. Після пропущеного голу киянки кинули в атаку, оголивши захист, чим могли скористатись гості. Наприкінці зустрічі емоції на футзальному майданчику просто переповнювали футзалісток.

Найбільш реальну нагоду забити мала Каверзіна, але після потужного прострілу гравчині не вдалось вдало замкнути передачу.
У підсумку – 0:1 перемога харківської «Тесли-ЗХО». Харків’янки вдало розпочали другий етап чемпіонату.

27 лютого 
«IMS-НУХТ» (Київ) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) 0:1 (0:0)
Гол:
Єрьоменко, 36
Попередження: Крамна, 31 – Степаненко, 30, Бабенко, 38, Костюк, 40
14:45. м. Київ, СК НУХТ
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Біла Церква)
Хронометрист: В. Степанюк (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ) 
 


«Університет Драгоманова» 27 лютого  своєю грою проти «Багіри-ДЮСШ» завершив перший тур другого кола Вищої ліги серед жіночих команд.

Вісім хвилин знадобилось господаркам, щоб розмочити нулі на табло. Прокопенко обігралась з Дятел. Остання без вагань потужно пробив під стійку – 1:0.

На 12-й хвилині активно Прокопенко взяла на себе ініціативу та дальній ударом перевірила пильність голкіперки – 2:0.

У першій 20-хвилинці жодна з футзалісток більше не змогла записати своє прізвище у протокол матчу попри намагання команд. Дівчата пішли на перерву за комфортного для господарок рахунку 2:0.

Справжнє море результативних ударів чекало на прихильників жіночого футзалу у другому таймі. На 22-й хвилині шедевр, а не гол вдався Тюхтій. Гравчиня «Багіри-ДЮСШ» красиво обробила м’яч після закидання на фланг та скоротила перевагу суперниць до мінімуму – 2:1.

Вже через дві хвилини рахунок й взагалі став рівним. Гості скористались незлагодженою грою киянок на їх частині поля, м’яч отримав все та ж активна Тюхтій, якій не стало перешкодою переграти голкіперку «Університету Драгоманова» вдруге у цій зустрічі – 2:2 дублю для футзалістки лиманського клубу.

Не довго раділи гості. Вже через дві хвилини столичний клуб знову вів у рахунку. Скибіна вступила у пресинг та змусила суперницю помилитись. Олександр відібрала м’яч та довго не роздумуючи прицільно пробила у кут воріт – 3:2.

На 31-й хвилині рахунок було збільшено. Команда Ратича вибігла у швидку атаку, яку вдало завершила Дятел. Віра майстерно одним фінтом прибрала двох відразу двох суперниць та легко збільшила перевагу свого клубу – 4:2.

Вже через хвилину гості знову розпочали камбек, але, як виявилось згодом, це був останній гол у зустрічі. Гості швидко розіграли аут, віддавши передачу на зовсім вільну Галак. Чомусь у цьому епізоді її ніхто з суперниць не прикривав біля воріт Славич. Галак встигла розвернутись та прошити сітку воріт – 4:3.

Знову ж таки розлючені самі на себе киянки збільшили перевагу. Класна атака вдалась «Університету Драгоманова». Тут був і швидкий обіграш Прокопенко та Скибіної та елегантний пас Олександри. А таку стрімку атаку завершив точний постріл Дятел – 5:3 хет-трик для Віри.

Наприкінці зустрічі гості кинулись в атаку, оголивши свій захист, чим скористались гравчині столичного клубу. Скибіна з флангу віддала зрячу передачу на інший фланг, де була Прокопенко. Анна мала час на роздуми, але пробила прямо повз голкіперку – без шансів для воротарки, 6:3.

Часу, який залишився до завершення матчу не вистачило гостям, щоб бодай забити ще один гол. У підсумку – 6:3 впевнена перемога «Університету Драгоманова». Після цього матчу можна сміливо сказати, що футзалістки «Багіри-ДЮСШ» дадуть гідний бій будь-якому супернику у другому колі. 

«Університет Драгоманова» (Київ) – «Багіра-ДЮСШ (Лиман) 6:3 (2:0)
Голи:
Дятел, 8, 31, 33, Прокопенко, 12, 38, Скибіна, 26 – Тюхтій, 22, 24, Галак, 32
Попередження: Літус, 16 (Багіра-ДЮСШ)
16:30. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Д. Дудка (Обухів), В. Васильєв (Бровари)
Хронометрист: М. Попаденко (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
 

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.