Футзал в миреБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитЭкстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «ХІТ» – «Енергія». АнонсАссоциация футзала УкраиныЧто для гандбола хорошо, то для футзала смертьЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Медальні серії. Два різні свята, але празникує тільки «Ураган»Лига чемпионов УЕФААлекс Мерлим: «Кайрат» – это клуб, в котором хотят играть все»Первая лига Перша ліга 2020/2021: оприлюднено календар групового етапуРоссия​Россия-2020/21. Тур 18. Прошлогодние финалисты сойдутся на ранней стадии

Волинь. Діди Морози проти Снігуроньок!

Незвичайний матч пройде днями у Луцьку
 

 
В «Адреналіні», у вівторок, 9 січня, о 18.00 відбудеться дещо незвичайна гра. Асоціація футзалу Волині на різдвяні свята не раз проводила матчі Снігуроньок проти Дідів Морозів. В ролі «внучок» виступали футзалістки луцького «Легіону», а бородатими персонажами були, як правило, місцеві спортивні журналісти та працівники АМФВ. Цього року формат буде максимально наближено до відповідної вікової різниці, адже суперницями «легіонерок» стануть «аборигени», які вже відсвяткували свій півстолітній ювілей!
 
В команді «Абориген» грають ветерани волинського футболу, і до речі, в цьому сезоні цей клуб став чемпіоном України в категоріях 50, 55 та 60 років! Є чим пишатися і дівчатам: в цьому році вони стали віце-чемпіонками України в першій лізі, і здобули право виступу у найвищому дивізіоні країни. Крім цього і досвід гри проти чоловічої команди у дівчат є: минулого року «синьо-білі» грали у футзал з «Волиньбаскетом» - тоді поєдинок «гуліверів» проти «дюймовочок» завершився нічиєю.
 
Як буде цього разу - побачимо, а на майданчику буде по-справжньому спекотно: хоча гратимуть наші герої у футбольній формі, проте Снігурки намагатимуться перемогти Морозів, а дідусі в свою чергу намагатимуться визначити, хто головніший в казковій парі!
 

Джерело amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.