«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииЛига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після першого кубкового чвертьфіналуЛига чемпионов УЕФАЧингиз Есенаманов: «Результат матча с «Бенфикой» будет зависеть от нас самих»Сборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі відбору до Євро-2022 проти ХорватіїВизначено учасників Вищої, Першої та Другої ліг чемпіонату України серед дівочих команд 2008-2009 рр.н.Лига чемпионов УЕФАКака: «Преимущество будет известно после того, как станет ясно, где пройдет матч – в Минске, Алматы, Москве или Португалии»

Володимир Когут: «Мені подобається Максим Павленко своїм ставленням до роботи і футзалу зокрема»

Інтерв'ю з одним із найдосвідченіших гравців львівського друголігового "in.IT"


Володимир Ігорович Когут 
– 16 березня 1984 р
– Ігровий номер: 4

– Що для тебе означає in.IT?
– Це дружній колектив і команда, яка може дивувати. Навіть самих себе (посміхається).

– Пам'ятаєш як приєднався до команди?
– Приєднався приблизно 2014-15 року. З Андрієм та Ігорем Задорожними грали разом командах. І знайомі вже понад 10 років. Андрій запропонував брати участь і трохи покерувати за Електроконтак, так тоді називався цей колектив, і я з радістю прийняв цю пропозицію.

– Яка найбільш пам'ятна гра за команду?
– Фінальна гра за кубок області проти Меркурія. Емоційно дуже сильна гра і, звичайно, переможний результат.

– Не один рік був тренером команди, хто в команді "людина-годинник" - завжди без запізнень і вчасно приходить як на ігри, так і на тренування?
– Звичайно, що це наш тренер Андрій Федюк. Людина професіонал на полі і по за ним. Все починається з дисципліни. Він є для нас прикладом.

– Раніше як був "Когут" на полі, то судді "відмазувались" судити цю гру (брали лікарняний, їхали в гори). Чим ти їх так лякав?
– Я їх тримав в тонусі, щоб вони швидше розвивались. До речі, дякували неодноразово мені за критику. Це стимул звертати увагу на свої дії. Як треба буде, то і в горах їх дістанемо.

– Чи хотів би сам відсудити якусь одну-дві гри на такому рівні?
– Хотів би спробувати саме на цьому рівні. Хоча судив вже не одну гру в інших турнірах. Перспектива є, але думаю, що суддею не буду.

– Хто улюблений гравець футзалу, на якого рівняєшся?
– Максим Павленко, мав можливість грати в одній команді. Він як тренер і гравець подобається саме своїм ставленням до роботи і футзалу зокрема.

– Як оціниш перспективи команди на сезон 2020/21 у 2 лізі України?
– Тільки перемога!

Джерело  Futsal Team "in.IT"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.